Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk
A nap cikke

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

4 csinos és kényelmes cipő, amit az irodába is felvehetsz tavasszal és nyáron

Ha te is csinos cipellőkre vágysz, a legjobb helyen jársz!

Olvasd el!

Ezen a napon lépnek félre a legtöbben - És nem véletlenül

Statisztikák felfedték, az év melyik szakában lépnek félre a legtöbben, és azt is, hogy általánosságban melyik napon történik a legtöbb megcsalás.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 17.: a Szüzek drága tanulópénzt fizetnek egy bizonyos ügyben, a Skorpiók által befektetett energiák bőséggel megtérülnek

A hét utolsó napján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 18.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében egész nyugodtan add át magad olyan programoknak, amelyek feltöltenek, hagyd, hogy ezúttal mások vegyék át az irányítást, te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve élvezd az életet, amíg mások dolgoznak, épp ezért használd ki a mai napnak minden pillanatot/. Légy nyitott mindenre, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik. Az élet tele van élményekkel és új kalandokkal, melyek most csakis rád várnak!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében egy hozzád eléggé közel álló ember keres fel a problémájával, remélve, hogy te leszel az, aki majd utat mutat neki az ügyben. Mielőtt azonban állást foglalnál, esetleg felelőtlen ígéreteket tennél, előtte érdemes végigzongoráznod, hogy az általad kimondott szavaknak milyen súlya lehet mind az illetőre, mint pedig rád nézve. Csak abban az esetben vállalj tehát bármit is, ha tisztában vagy a dolog kockázatával és pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ellenkező esetben a nagy jótékonykodással bajba kerülhetsz te is és az a személy is, aki a segítséget tőled remélte!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyszabasú terveid vannak, amelyekbe nem lehet csak úgy gondolkodás és előzetesen kidolgozott terv nélkül beleugrani, ezért a hét második felét használd fel arra, hogy a külvilágot annak befolyásoló tényezőivel együtt kizárd és a legapróbb részletekig mindent végiggondolj. Ugyan teljesen nem tudsz a meglévő feladataidra koncentrálni, ennek ellenére pontosan tudod, hogy ezt az áldozatot most meg kell hoznod annak érdekében, hogy végül elérd azt, amire mindig is vágytál. Hidd el, amikor mások még keményen dolgoznak, te már nyugodtan, hátradőlve figyelheted majd őket!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felére annyi feladatot végeztél már el sikerrel, hogy tulajdonképp nem is vágysz nagy kihívásokra, egyszerűen csak jól esik mindent a megfelelő tempóban csinálni, majd este átadni magad a pihenésnek. Nem zavar az sem, ha bárki emiatt ferde szemmel néz rád, hisz az illető nyilvánvalóan nem tudja, hogy mi mindennek tettél már pontot a végére, neked pedig nem kell külön beszámolnod senkit, hiszen elszámolnivalóval csakis magadnak és esetlen a felettesednek tartozol. Összpontosíts inkább a számodra értékes emberekre, ne olyan személyeknek magyarázkodj, akik alapesetben köszönni is csupán az orruk alatt mormolva szoktak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, épp ezért mielőbb hozd az illető tudtára, hogy pontosan tisztában vagy vele, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, te sokkal-sokkal erősebb vagy az efféle kisstílű embereknél. Állj ki magadért annak érdekében, hogy ne te kerülj nehéz helyzetbe csak azért, mert valaki nem kedvel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki folyamatosan felülírja a döntéseidet minden témában, nem tart ugyanis elég kompetensnek abban, hogy önállóan végezd a feladataidat. Mivel kezd az agyadra menni az illető, épp ezért a hét második felében jutsz el arra a pontra, amikor ki kell tenned a STOP táblát a saját nyugalmad érdekében. Gyorsan és határozottan hozd tehát a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, te ugyanis a saját utadat járod mindenféle külső segítség nélkül, nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mivel borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz jó ideje, épp ezért kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést úgy, mint annak előtte. Mivel előbb-utóbb teljesen le fog merülni az akkumulátorod, s ez talán az egészségedet is veszélybe sodorhatja majd, itt az ideje annak, hogy a sok tennivaló helyett saját magadat helyezd előtérbe. Ezért érdemes egy kicsit szabadságra menned, amennyiben tehát van lehetőséged, szánd ezt a napot a teljes kikapcsolódásra, minden kötelezettséget félretéve foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek a lelki és testi épülésed szolgálják, és amelyek csak a te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak egy kis feltöltődésre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második fele a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel jó ideje nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden eddig elmaradt beszélgetést pótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitokat. Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kikapcsolsz, s félreteszel mindent, ami nyomaszt. Kifejezetten bearanyozza a napodat az illető felbukkanása, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

NYILAS (november 23-december 21)

Az esetek döntő többségében abszolút szabálykövető vagy, aki nem szereti a saját hátárait sem átlépni, legyen szó bármiről. Noha ezúttal sem kívánsz különösebben renitenskedni, a helyzet ma mégis úgy hozza, hogy nem feltétlenül tudsz az általad szabott keretek között maradni. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet azzal, hogy egy nemes cél érdekében rúgod fel a szabályokat, de arra mindenképp ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz a jó zsaru szerepébe!

BAK (december 22-január 20)

Túlságosan le vagy ragadva a múltban, folyamatosan abból táplálkozol, ami már elzárult és a jelenednek abszolút nem része. Ennek okán nehezen engedsz el bizonyos helyzeteket is, mely megakadályoz abban, hogy haladj a korral. Nem érdemes azonban folyamatosan visszafelé nézni, akkor ugyanis szinte képtelen leszel meglátni a szembejövő lehetőségeket. A múltat zárd le, élj a jelenben, a jövő pedig számos új dolgot hozhat, amely nem jelent mást, mint új élményeket és tapasztalatokat.Légy nyitottabb annak érdekében, hogy mindig megújulhass és valami maradandót alkothass, hidd el, sokkal jobban megéri, semmint a múltban bandukolni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Apró hibát vétesz egy bizonyos ügyben a hét második felében, emiatt elég frusztrált vagy, hisz nincs időt mindenféle csorbákat köszörülgetni folyamatosan. Semmi gond, nem a Világ megváltásába került porszem, épp ezért nem is érdemes sokáig a helyzetbe ragadnod, jobban jársz, ha inkább megoldás centrikusan tekintesz a kialakult szituációra és keresel egy olyan megoldókulcsot, amellyel egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy a helyzeten mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni soha más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód! Fogadd el, hogy te sem vagy tévedhetetlen!

HALAK (február 20-március 20)

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak, de időnként akármennyire is igyekszel, nem tudod befolyásolni az eseményeket, a hét második felében pedig olyasfajta szituációba keveredsz, amelyben te is a gépezet része vagy és az olajozott működés érdekében alkalmazkodnod kell a környezetedhez. Emiatt eleinte kissé frusztráltnak érzed magad, ám ha jobban belegondolsz, kifejezetten jól jön az, hogy a felelősség nem téged terhel, hanem egyszerűen csak mindenféle nyomás nélkül sodródhatsz az árral. Ne akard mindenáron magadhoz ragadni az irányítást, próbáld ki, milyen a másik oldalon állni!

Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor nézd meg a JOY Ventilátor podcast legújabb adását, amiben arról beszéltünk, hogy mennyire nehéz nőnek lennie 2024-ben:

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Kép

A legdurvább merényletek: 10 híres ember a történelemben, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!