Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 17.: a Nyilasok nagy lendületet kapnak, a Vízöntők megvédik a becsületüket

Napi horoszkóp április 17.: a Nyilasok nagy lendületet kapnak, a Vízöntők megvédik a becsületüket
A nap cikke

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 5.: a Vízöntők kellemes meglepetésre számíthatnak, a Halak új kihíváson gondolkodnak

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 17.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívüli módon szeretnél elérni valamit, ami jelen pillanatban azonban elég távol esik tőled. Mivel azonban borzasztóan vágysz erre a bizonyos dologra, épp ezért gyakorlatilag mindent félretéve, elvakultan küzdesz, hogy elérd. Légy azonban óvatos, hisz a nagy elvakultságod miatt nem biztos, hogy racionálisan képes vagy értékelni a fennálló helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg nagyobbat buksz, mint amennyit nyersz a dologgal. Nyisd ki a szemedet, s igyekezz józan ésszel mérlegelni minden kockázatot!

BIKA (április 21-május 20)

Kitűnő csapatjátékosként viszonylag gyorsan fel tudod venni a tempót a társaiddal, mely a hét első napján különösen nagy előny lesz, hisz fontos célért küzdötök valamennyien. Épp ezért nem is érted egyik-másik csapattag egy-egy lépését, hisz ebből inkább azt a következtetést vonod le, hogy ők inkább a saját önös céljaik érdekében képesek lelkiismeret-furdalás nélkül átgázolni bárkin csak azért, hogy a győztesnek járó serleget a kezükbe vehessék. Mivel neked van egy stabil értékrended, amit nem adnál fel még versenyhelyzetben sem, épp ezért csak addig harcolj, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveidet félretéve küzdesz, akkor lehetséges módon nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

IKREK (május 21-június 21)

Hatalmas lépésre készülsz, amely egyszer, s mindenkorra megváltoztathatja az életedet. Eddig ugyan titkoltad a környezeted előtt, ám mostanra úgy érzed, hogy teljes mértékben készen állsz, így nyugodtan megoszthatod mindenkivel a nagy hírt. Bizonyosan lesznek, akik nem örülnek majd veled őszintén, te azonban biztosíts minden aggódót, hogy ez nem egy hirtelen meghozott döntés eredménye, sokkal inkább alaposan átgondolt célról van szó, amelyet kitűztél magad elé. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, s a határaiddal sem leszel tisztában. Ha sikerül megnyugtatnod a hozzád közelálló személyeket, ők is rá fognak jönni, hogy ez most nagyon fontos neked!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján olyan probléma üti fel a fejét, amelyet a múltban a szőnyeg alá sepertél, ám ma mégis negatív előjellel köszön vissza. Ne ess azonban kétségbe attól, hogy nincs más menekülő útvonalad, állj bele egyfajta felelősségtudattal a helyzetbe és higgy abban, hogy ezúttal képes leszel megoldani, ha szembenézel vele. Gondoskodj arról, hogy minden szálat elvarrj ezúttal az üggyel kapcsolatosan annak érdekében, hogy a későbbiekben ne zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján úgy érzed, hirtelen minden teher rád hárul, amiből nem nagyon tudsz átadni senkinek, ez pedig minden energiádat felemészti. Mivel egyelőre nem is látszik megváltozni a helyzet, épp ezért rajtad a sor, hogy felállj, végy egy nagy levegőt és neki fuss a megoldandó feladatoknak. Ne a nehézségi fokot nézd, csupán azt, hogy ebben a formában ez mindig is egy megoldhatatlan egyenlet marad majd. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Ugyanakkor jelezd világosan a környezetednek, hogy nem egyfajta teherhordóként szeretnél a köztudatban szerepelni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje vársz a nagy kiugrási lehetőségre, amellyel minden szempárt magadra irányítasz, emiatt gyakorlatilag bármibe belekezdenél. Mivel azonban ezáltal könnyen nevetség tárgyává válhatsz, épp ezért talán jobban teszed, ha előbb végiggondolod, hogy miben érdemes pontosan bizonyítanod a tehetségedet. Nyilvánvalóan nem szeretnéd szürke kis egérként leélni az életedet, de az sem lehet cél, hogy magadra vedd az udvari bolond sapkáját és ugyan elérd, hogy mindenki rád figyeljen, de egyúttal szánakozó szempárokat láss. Nem hajt a tatár, gondold végig, miben szeretnél bizonyítani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy a védekező személy szerepébe kerülsz egy-egy vita során, miközben mások abszolút nyeregben érzik magukat és azt gondolják, hogy maguk alá gyűrtek. A hét első napján azonban megelégeled az áldozat szerepét, egy vita során ugyanis végre lesz bátorságod kiállni magadért. Roppant dicséretes az, hogy ilyenformán mertél fellépni másokkal szemben, ügyelj azonban arra, hogy ne gátlástalanul védd az igazadat. Maradj mindig diplomatikus, abból sosem lehet bajod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Sikerül egy viszonylag egyszerű helyzetet olyannyira túlbonyolítanod a hét első napján, hogy igazán magad sem tudod, miként jutottál idáig, ráadásul mások is eléggé a sarokba szorultak ezáltal. Amíg nem késő tehát, addig igyekezz a legjobbat kihozni a dologból, hiszen nyilvánvalóan nem érdeked az, hogy mindenki a szakadék szélén egyensúlyozzon, csak mert te nem mérted be megfelelően a távolságot. Nyugodj meg, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy sikeresen kerüljetek ki a kalamajkából, kérj elnézést mindenkitől és a jövőben igyekezz a helyükön kezelni a dolgokat!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlanul jött impulzus ad nagy lendületet a hét első napján, amelynek köszönhetően olyasféle eredmények elérésére lehetsz képes, melyek a kivételes kategóriából valók. Légy tehát büszke magadra, törekedj arra, hogy ne érjenek el a negatív energiák, nagy előnyöd ugyanis, hogy elfogadod az életet úgy, ahogyan van, nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok olyannyira feldobnak, hogy óriási lendületet kapsz!

BAK (december 22-január 20)

Sok esetben a sajátodon túl mások terhét is magadra vállalod annak érdekében, hogy a körülötted élőknek könnyebb legyen az élete. Elég nemes jellemre utal ez az önfeláldozás, ám mégis nagy hátrányodra van, hisz előbb-utóbb minden teher alatt egyszerűen össze fogsz roskadni. Nem történik ez a hét első napján sem másképp, olyasmit veszel ugyanis a nyakadba, ami jócskán meghaladja a képességeidet, így nem igazán látod a kiutat belőle, valakinek a helyzetén azonban mindenképp könnyítettél. Gondold végig, hogy kézben tudod-e tartani a dolgokat, avagy jobban jársz, ha bevállalod, hogy van, ami rajtad is túlnő. Semmiféle zsákot nem kell a hátadra venne, pláne ha az nem a sajátod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A legnagyobb megdöbbenésedre olyasvalaki igyekszik rád terhelni az ő felelősségét a hét első napján, akiről tulajdonképp soha nem feltételezted volna az ilyesfajta inkorrekt lépést. Mivel azonban az illető semmiképp nem akar beleállni a helyzetbe, épp ezért kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál pedig egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így állj bele a dologba és gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd. Amennyiben szükségét látod, lelkiismeretfurdalás nélkül nevezd is meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem árulkodás, hisz itt most a saját becsületed forog kockán!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján végre pozitív eredménnyel zárul valami, amin gyakorlatilag éjt-nappallá téve dolgoztál, abszolút nem kímélve a magad és körülötted élők idegrendszerét sem. Mostanra azonban megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, ami ugyan egyedül a te kezed munkáját dicséri, de a környezeted toleranciája nélkül semmire nem mentél volna. Épp ezért vond be őket az ünneplésbe és légy hálás nekik azért, hogy mindenben támogattak. Ünnepeljétek meg méltóképp az elért eredményt, hisz az eredmény közös érdemetek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

A kutyák 6 tipikus alvópóza és jelentésük: a tiédnek melyik a kedvence?

Kinek ne lenne jó néhány fotóalbumra elegendő fényképe arról, hogyan alszik négylábú kedvence? Bizonyára te is ámulva csodálod kutyádat, amikor álomba szenderül, hiszen ilyenkor talán a legédesebb. A te kedvenced hogyan szokott aludni? Kis briósba gömbölyödik vagy annyira elnyúlik az ágyon, hogy neked már nem is jut hely? Mutatjuk, melyik pozíció mit jelent!

Kép

7 nyíltan meleg vagy queer színész, aki heteroszexuális karaktert alakított a vásznon

Egyesek szerint ez még mindig egy szürke zóna, mások szerint nem kell a szexuális irányultsággal foglalkozni egy karakter esetében.

Kép

7 új horrorfilm, amitől tényleg halálra fogunk rémülni 2024-ben

Horrorfilmekből sosem elég! Erre pedig az elmúlt évek felhozatala volt a legjobb bizonyíték.

Kép

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Kép

Ő Drew Barrymore magyar édesanyja, Ildikó: a színésznő sokat szenvedett miatta gyerekkorában

A Golden Globe-díjas színésznő mára megbocsájtott szülőjének, de semmiképpen sem szeretne olyanná válni mint ő.

Kép

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!