Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 12.: a Bikák jól ismerik a siker receptjét, az Oroszlánoknak nagy kalandban lehet részük

Napi horoszkóp április 12.: a Bikák jól ismerik a siker receptjét, az Oroszlánoknak nagy kalandban lehet részük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hét közepére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 12.

KOS (március 21-április 20)

Annak ellenére, hogy rengeteg feladat várja még, hogy pontot tegyél a végére, te valahogy megpróbálod ellógni a hét hátralévő részét, abszolút nem érzel ugyanis semmifajta motivációt arra, hogy bármiben is aktívan részt vegyél. Így azonban elég rövid idő alatt fogsz bajba kerülni, hiszen az, amit munka címszó alatt próbálsz eladni, az nagyon gyorsan fel fog tűnni a főnökeidnek. Megúszás helyett azonban értékeld azt, hogy ez is egy rövid munkahét, lógás helyett tehát próbálj valamiféle fogyasztható eredményt produkálni, ezáltal elkerülni a felelősségre vonást!

BIKA (április 21-május 20)

Teljes mértékben tisztában vagy a képességeiddel, nem akarsz többet kihozni magadból, mint ami benned van és bár elég sok akadály van még előtted, mégis nagy lelkesedéssel tölt el az a tudat, hogy milyen nagyszerű eredményt érhetsz el. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, s legyen bármi is a végeredmény, te mindenképpen büszkén mondhatod majd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! A kitartásod és az akaraterőd valószínűleg meghozza a maga gyümölcsét hiszen nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen ha valaki, akkor te pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepére végre minden egyenesbe kerül, annek köszönhetően kissé elléphetsz a többiektől és abszolút nyugodtan összpontosíthatsz más tevékenységekre is. Igyekezz tehát azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyekre máskor képtelen vagy időt szakítani, találkozz azokkal az emberekkel, akikkel máskor nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmivel tudsz foglalkozni, ami pihentet és feltölt. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor gyorsan közbe kell avatkoznod!

RÁK (június 22-július 22)

Hét közepén ismételten szükséged lehet a problémamegoldó képességedre, hisz valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amiről nem szívesen beszél, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld tehát diszkréten az ügyet és igyekezz használható tanáccsal szolgálni. Még azelőtt kell ugyanis orvosolnotok a problémát, mielőtt mások számára is világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz az általad dobott mentőövért, te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ne tetted volna hasznossá magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén elég nagy kalandban lehet részed, gyakorlatilag akaratodon kívül kerülsz ugyanis olyan váratlan helyzetbe, amely abszolút felráz a jelenleg érzett, tavaszi fáradtságból. Igyekezz tehát minden percét megélni a szituációnak, a veszélyekkel csupán bizonyos keretek között foglalkozz, meglátod, sokkal évezhetőbb lesz az egész, ha nem cidrizel folyton a körülmények miatt. Időnként neked is fel kell kicsit pumpálnod az adrenalin szintedet, hisz másképp belefulladnál a monotóniába!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem ismersz lehetetlent, folyton az jár az eszedben, hogyan lehetnél még jobb, miként emelkedhetnél ki a tömegből, ennek érdekében pedig a legveszélyesebb manőverekre is képes vagy. A bátorság, a céltudatosság, a vakmerőség bizony rendkívül dícséretes és nemes tulajdonságok, tudnod kell azonban mindenképp megtalálni a határaidat és lehetőség szerint azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz két kaland között kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Tűpontosan kiszámítottál mindent a mai napra, gyakorlatilag valószínűség számítással szeretnéd elvégezni a feladataidat. Ne akarj azonban mindenáron, görcsösen ragaszkodni az eltervezett útvonalhoz, próbálj engedni abból a feszített menetből, amely meghatározza a tempódar. Ha kellő lazasággal kezeled azokat a helyzeteket, amelyek adódnak, akkor még élvezni is fogod a folyamatot. Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható, erről ne feledkezz meg!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A másoknak történő megfelelés miatt egyszerűen nem haladsz a saját ügyeiddel, ennek okán tolsz magad előtt minden fontos projektet. Így azt éred el, hogy olyasmiért kell vállalnod a felelősséget, ami kiküszöbölhető lett volna. Mielőtt tehát ez bekövetkezik, érdemes a saját dolgaidra összpontosítani, összeszedni magad és a sarkadra állni annak érdekében, hogy aztán ne keveredj kalamajkába a feletteseid előtt. Igen, lehet, hogy nem leszel népszerű, de legalább nem kerülsz bajba!

NYILAS (november 23-december 21)

Igyekszel a hét közepén topformában lenni, a lehető legjobb eredménnyel teljesíteni, ám be kell látnod, hogy ez bizony nem megy csettintésre. Ennek ékes bizonyítékaként elsőre beletörik a bicskád valamibe, amitől elég sokat vártál, szeretted volna a maximumot kihozni belőle. Mivel az elszenvedett kudarc csalódást okoz, így elgondolkodsz azon, vajon érdemes lenne-e új dolgokba kezdeni, hiszen ebben az esetben vajmi kevés esélyed van arra, hogy használható eredményt produkálj. Érdemes lenne azonban a kishitűségeden úrrá kell lenned és végre több önbizalmat magadra erőltetni, te is alkalmas vagy ugyanis arra, hogy sikereket érj el. Engedd el ezt a negatív élményt, adj lejjebb az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és meglátod, sokkal sikeresebb leszel!

BAK (december 22-január 20)

A környezeted nem repes az örömtől, amikor felvázolod nekik a terveidet, nem látnak ugyanis semmi fantáziát abban, amire te szíved szerint gyakorlatilag mindent feltennél. Bármennyire is nehéz azonban, ne fogadd ellenségesen mások reakcióját, hiszen könnyen lehet, hogy csupán féltenek és a legjobbat akarják neked. Igyekezz tehát megértetni velük a céljaid valódi lényegét, ne erőltess rájuk semmit, fogadd el, amit mondanak, ha pedig mindennek ellenére is úgy döntesz, hogy elindulsz, akkor itt az idő, hogy útra kelj. Amennyiben elhasalsz, abban az esetben a saját sebeidből okulsz majd, emiatt ne aggódj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy roppant felelősségteljes szituációban kell állás foglalnod a hét közepén, mely eléggé kényszerhelyzetbe hoz. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle módon nyilatkoznod kell, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy ez a te véleményed, amennyiben egyfajta iránymutatásként kívánják felhasználni, azt csakis a saját felelősségükre érdemes tenniük. Mindenképp hallgass az eszedre annak érdekében, hogy megkíméld magad a kellemetlen helyzetektől. Tarts távolságot és ha nem muszáj, ne sodord bajba magad!

HALAK (február 20-március 20)

Gyakorlatilag egy fenékkel szeretnél több lovat megülni, melynek meg is lesz a negatív előjelű következménye, hiszen a figyelmedet képtelen leszel mindenre egyforma hatékonysággal összpontosítani. Mielőtt azonban belefutsz egy nagyobb kudarcba, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben. Tudomásul kell venned, hogy te is emberből vagy, aki nem rendelkezik szuperképességekkel, így tehát neked is végesek a határaid. Ne tarts több vasat egyszerre a tűzben, mert annak csúnya égési sérülés lehet a vége!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Tudtad ezt róluk? Eredményes sportolók, akik sokkal sikeresebbek lettek színészként

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Kép

Magyarok meséltek: kész horror, mire voltak képesek ezek a szomszédok

Nem véletlen, hogy ilyenkor egy idő után sokan döntenek úgy, hogy új helyre költöznek a borzasztó szomszédok elől.

Kép

Ezt a szezonális zöldséget te sem fogyasztod eleget, pedig számtalan jótékony hatása van

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!