Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 lépésben a barnulás ellen

6 lépésben a barnulás ellen
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Tudtad, hogy a modellektől egész évben elvárják, hogy megtartsák saját, hófehér bőrük színét?

Bizony, ha komolyan érdekel a modellkedés, el kell felejtened a napozást, a szolárium pedig egyenesen tiltólistás. A nyár kezdete ügynökségünk számára azt jelenti, hogy a sulizós modelljeinket újra útnak indíthatjuk, idén nyáron például Chilébe, Isztambulba, Londonba, Milánóba, Szingapúrba és Tokióba. A modellek számára pedig kezdődik az az időszak, amikor elkezdik magukkal hordani a napvédőt, kalapot és kendőt, ugyanis annak ellenére, hogy mindenki imádja a meleget és a napsütést, hiába látogatnak el a világ legszebb strandjaira, tilos lebarnulniuk. Kifejezetten kellemetlen helyzetet szül, mikor valakit hófehér képekkel ajánlunk ki egy munkára és megérkezik lebarnulva, aminél már csak az rosszabb, ha meg is látszik a fürdőruha fazonja. Ma hasznos tippeket olvashatsz arról, hogy mindez hogyan kivitelezhető a legnagyobb kánikulában is. Ne feledd, hogy a fiatal korosztály leggyakoribb daganatos megbetegedésének a bőrrákot tartják, ezért akármennyire élvezed a nyarat, mindig gondoskodj a káros sugarak elleni védelemről.
A legfontosabb: 10 és 16 óra közt a legerősebb az UV-sugárzás, ezért ekkor lehetőleg ne tedd ki magad a közvetlen napfénynek.

Kép

2. Nem csak a strandon kell gondoskodnod a fényvédelemről, hiszen a városban rohangálva is simán leéghetsz. A legjobb, ha még otthon, fél órával indulás előtt bekened magad jó alaposan.

Kép

3. Hogy megkönnyítsd a dolgod, célszerű olyan terméket választani, ami nem ragad és nem kell a kenegetésével bajlódnod, mégis legalább 50 faktoros biztonságot ad. A modellek táskájában mindig ott lapul egy hűsítő napozó spray, amit könnyedén el tudnak oszlatni magukon, bárhol vannak. A mi bevált kedvenceink a Nivea Sun Protect & Refresh SPF 50, Neutrogena Fresh Cooling Body Mist Sunscreen Broad Spectrum SPF 70, Vichy Capital Soleil Láthatatlan napvédő permet SPF 50+ és a Garnier Ambre Solaire UV Sport SPF 50.

Kép

4. Óvd az ajkaidat és a hajadat is az UV-sugárzástól. A Vichy 50+ faktoros stiftjét ajánljuk érzékeny területekre, a Paul Mitchell Sun Shield Conditioning fényvédő hajsprayt pedig napozáshoz.

Kép

5. Fontos tudni, hogy a víz az UV-sugárzás 10%-át visszaveri, de a még a homokos és a füves területek is 6-25%-ot. A legjobb, ha vízálló termékeket választasz a strandon és fürdés, törölközés után rendszeresen újra felkened a napvédődet.

Kép

6. Ha hosszasan leszel a napon, fontos, hogy a ruházatoddal is védd a bőrödet. A modellek ilyenkor kalapban és napszemüvegben mászkálnak, védik a vállukat vékony kendővel, világos színű felsőket hordanak és persze igyekeznek minél árnyékosabb helyet találni maguknak.

Kép

+ 1 tipp: Ne felejts el gondoskodni a folyadékpótlásról sem.Nyáron minimum 3-4 liter szénsavmentes ásványvíz fogyasztása az ideális, amit feldobhatsz jégkockákkal, gyümölcsökkel, citrommal és akár uborkával is.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!