Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megjelent a JOY őszi lapszáma, többszáz JOY-napok kuponnal, címlapon Lékai-Kiss Ramóna

Megjelent a JOY őszi lapszáma, többszáz JOY-napok kuponnal, címlapon Lékai-Kiss Ramóna
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka főszerkesztői levelét és ajánlóját, nézz bele a lap tartalmába!
Kép

KARRIER KIMAXOLVA!

Nem. Sokáig nagyon negatív szónak találtam, ám az utóbbi pár hétben az egyik kedvenc szavammá vált, el is mesélem, miért. Napjaink alaphangon egyharmadát munkával töltjük (sőt, van aki ennél jóval többet...), egy olyan környezetben, ahol legyen szó pékségről vagy irodáról, a recepcióstól a saját cégét irányító ügyvezetőig, nap nap után oda kell tennünk magunkat. A karrier kimaxolása azonban nem kell, hogy arról szóljon, kifulladásig, sőt kiégésig terheled magad, irreális munkamennyiséget vállalsz, és olyanok előtt akarsz bizonyítani, akik sok esetben az életed csak egy kis szeletében vannak jelen. Tanulj meg nemet mondani! Ha mindent magadra vállalsz, tuti, hogy a naptárad tele lesz betarthatatlan határidőkkel. Hidd el, egy leszokófélben lévő notórius késő, és krónikus halogató saját bőrén szerzett tapasztalataiból tanulva int óva téged. A minap valaki azt mondta nekem: "Petra, a munkabírásod példaértékű!", én viszont a kedves mondatra összerezzentem, sőt szúró érzést éreztem a gyomromban. Azt válaszoltam nevetve: "Hát, ez inkább már az elrettentő példa..." (És tényleg, vajon vezetőként hány embernek mutatok "példát" azzal, hogy akaratomon kívül is a túlterheltséget normalizálom...)A multitasking ugyanis nem feltétlenül erény: kutatások kimutatták, hogy azok, akik egyszerre számos feladattal zsonglőrködnek, kevésbé hatékonyak, nehezen tudják rendszerezni a gondolataikat, amikor a projektek között váltanak, ez rontja munkájuk minőségét, ami néha még tovább tart a vártnál. (Még többet olvashatsz erről a témáról A notórius késők nyomában c. cikkben).

Kép

Címlapsztárunk, Lékai-Kiss Ramóna karrierje csúcsán jár, és elmondása szerint egyik fő titka a boldog munka-magánélet egyensúlyának számára, az, hogy már tud nemet mondani. "A kisfiam születése hozta el az életembe azt a képességet, hogy nemet tudjak mondani. Felértékelődött az idő és többé nem akartam elfecsérelni belőle egy percet sem. Egészen a születéséig mindig meg akartam felelni másoknak azzal, hogy igent mondtam egy találkozóra, vagy kedves akartam lenni valaki számára azzal, hogy beszélgetek vele, holott nem is volt semmilyen kapcsolódási pontja az életünknek...ma már tudom, mi számít igazán. Sosem tudjuk, hol lesz az utunk vége, és bármennyi is van, azt csak azzal és azokkal az emberekkel töltsük, akik az életünket jelentik." Ha nemet mondasz, az nem gorombaság, ha a saját mentális és fizikai egészséged helyezed előtérbe, szintén nem az. Az emberek annyit vesznek el tőled, amennyit hajlandó vagy adni nekik. Ilyen az emberi természet. - gyomorszájon vágott ez a mondat, amit Melissa Urban Mindennek van határa című könyvében olvastam, mert az élet minden területén eléggé igaz. (én épp akkor egy családi szituáció kapcsán rezonáltam vele...) Ha a munkahelyeden a lehető legjobb teljesítményt szeretnéd nyújtani, szeretnéd motiváltnak és megbecsültnek érezni magad, akkor az a megoldás, ha határokat húzol. A határok ráadásul segítenek megelőzni a kiégést - ami akkor is nagyon valós és veszélyes jelenség, ha olyan munkát végzel, amit imádsz. Lapszámunkban több izgalmas karrierutat is bemutatunk, és megkérdezzük, mi is a siker és álomkarrier titka, segítünk és tippeket adunk céljaid eléréséhez, motivációs és karrierhoroszkópunk pedig útba igazít, mely területeket érdemes elengedned, és mi segítheti év végéig az elengedést, fejlődést a pénzügyek, munka és karrier területén. A rust-out az új burn-out c. cikkünkben a "berozsdásodás" ellen találsz szakértői tanácsokat, mit tehetsz a motivációvesztés és a robotüzemmódból való kilábalás ellen - érdemes figyelni az intő jeleket, mert a mentális és fizikai egészségedre is káros hatása lehet.

Maxold ki a karriered - de ezt ne leterheltségben, pozícióban vagy szakmai előrelépésben mérd, hanem legyen olyan a karriered, ami egyensúlyban áll az életed minden más területével, és ami téged is épít nap mint nap!

És még valami: ne feledj néha megállni és megjutalmazni magad az eredményeidért - nézz körül például a JOY-napok kuponok között, itt az alkalom, hogy lehúzz valamit a kívánságlistádról!

Kép

Sydney Van Den Bosch magánéletéről és élete új kihívásairól vallott őszintén

Kép

Krausz Gábor: "Egy teljesen új fejezete kezdődött az életemnek"

Kép

A JOY Fitt mellékletének címlapsztárja Kozák Luca

Kép

Szépség rovatunkban az őszi trendek és termékajánlók mellett olyan témákkal kerülhetsz képbe, mint például a tónusfrissítés és a szezon trendárnyalatai a hajszínezésben

Kép

Életstílus rovatunkban Kortárs Körképünkben bemutatunk néhány figyelemreméltó hazai művészt, akinek a munkásságát érdemes megismerni

Továbbá olvashatsz utazási beszámolót Szomjas Jennifer amszterdami kalandjairól, Gasztró rovatunkban pedig mennyei sütőtökös recepteket találsz.

Kép

Lélek rovatunkban olyan izgalmas témákat olvashatsz, mint:

  • a Chiclit, azaz a női irodalom forradalma
  • A rust-out jelenség a munkában (ami a burn-out új formája)
  • Év végi motivációs és karrierhoroszkóp - tudd meg, mi vár rád még 2023-ban!
  • Az antifeminista hullám
  • A ChatGPT, mint pszichológus

Szerezd be a JOY legfrissebb lapszámát, a JOY-napok kuponokkal!


A JOY legfrissebb lapszáma már kapható az újságosoknál, de a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod a több száz JOY-napok kuponnal együtt! Ha pedig szeretnél előfizetni a magazinra, vagy digitális formában vásárolnád meg, a Magaziner oldalán megteheted!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!