Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Majdnem elraboltak: egy tanács mentette meg az életemet

Majdnem elraboltak: egy tanács mentette meg az életemet
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
Rengeteg izgalmas videóval találkozhatunk TikTok-on, de vannak olyanok, melyek annyira durva sztorikat mesélnek el, hogy jó ideig nem felejtjük őket.

Ezek a videótípusok például a "majdnem elraboltak videók", melyekben a TikTok felhasználói mesélnek arról, hogy tényleg majdnem elrabolták őket.

A legtöbb ilyen történetet a tanulság miatt is érdemes meghallgatni, hiszen, ha nekik sikerült higgadtnak maradni egy ilyen sokkoló szituációban és ez megmentette az életüket, akkor baj esetén nekünk is sikerülhet, ha megfogadjuk a tanácsaikat. Reméljük sosem kerülünk hasonló helyzetbe, de fő az elővigyázatosság!

"Oprah Winfrey megmentette az életemet!"

"Oprah Winfrey megmentette az életemet!" - ezzel a felütéssel kezdi videóját @dyanchrisdine, aki arról mesél, hogyan sikerült túljárnia az emberrablók eszén. Mindent annak köszönhet, hogy a 90-es évek végén, Oprah Winfrey show-ját hallgatta a tévében, miközben teljesen átlagos, ház körüli munkát végzett. A show témája az emberrablás volt, Oprah pedig nyomozókat és áldozatokat is meghívott a műsorba. Oprah a showban megfogalmazott egy nagyon fontos tanácsot, mégpedig azt, hogy ha fiatal lány/nő vagy és egy felnőtt férfi segítséget kér tőled, gondolkozz el azon, miért éppen tőled várna segítséget. Ez a tanács bogarat ültetett Dyan fülébe, hiszen valóban igaz, hogy a legtöbb esetben, ha valóban szüksége van segítségre egy felnőtt férfinek, nem egy fiatal lánytól/nőtől várja azt. Hacsak nincs hátsó szándéka. Ez a tanács pedig néhány héttel később megmentette a nő életét.

Dyan az édesanyját látogatta meg új otthonában, ahol korábban sosem járt. Egyedül indult útnak a kutyájával. A 90-es évek végén már volt mobiltelefonja, de nem volt GPS, mobilnet, a térerő pedig nagyon gyenge volt az út során, ezért Dyan kissé kétségbe is esett, amikor tudatosította, hogy eltévedt. Nem sokkal később azonban egy kietlen kisvárosban meglátott egy bárt, ahová azonnal be is tért, hogy használhassa az ottani vezetékes telefont és felhívja az édesanyját útbaigazításért. Amikor Dyan kijött a bárból és beszállt a kocsijába a kutyája mellé, egy fickó jelent meg a kocsinál és megkérdezte tőle, hogy övé-e a kutya. Ez már önmagában gyanús kérdés volt, hiszen a kutya a kocsiban ült, egyértelmű volt, hogy Dyan kutyája. De Dyan nem akart idegesnek tűnni, ezért kedvesen válaszolt a kérdésre, megerősítette a férfit, hogy igen, ez az ő kutyája a kocsiban, és remélte, hogy ezzel rövidre zárják a beszélgetést.

A férfi azonban folytatta és a parkolóban álló barátjára és a kocsijukra mutatott, majd elmondta, hogy segítségre lenne szükségük, mert bezárták a kocsikulcsot az autóba. A férfi próbálta meggyőzni Dyant, hogy ő biztosan be tudna nyúlni a kocsiba, mert sokkal vékonyabb a karja, mint neki. A nő ekkor körülnézett és észrevette, hogy rajta és a két férfin kívül senki sem volt a környéken és ekkor azonnal eszébe jutott Oprah tanácsa.
Elmondása szerint ez volt a szerencséje, ugyanis segítőkész emberként biztosan kipattant volna a kocsiból, hogy kihalássza a kulcsot a pasi kocsijából. A tanácsnak hála rossz érzése lett és elmondta, hogy sajnos nem tud segíteni, magára zárta az ajtót majd elhajtott. Ahogy visszanézett, látta, hogy a két férfi beszállt a kocsiba, tehát végig megvolt a kulcs.

Hidegrázós ez a sztori, de nagyon tanulságos!

Szereted a krimiket? Katt a galériára!

Galéria / 9 kép

10 krimi, amelyek valós bűncselekményekről készültek

Megnézem a galériát

Imádjuk a TikTok trükkjeit, de azért nem árt körültekintőnek lenni!

Galéria / 6 kép

3 recept a TikTokról, amit próbálj ki és 3, amit felejts el

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Kép

Puskás-Dallos Bogi és Peti kisfia rengeteget nőtt: a kis Ábelnek gyönyörű kék szemei vannak - FOTÓ

8 hónapja, hogy hazánk egyik legnépszerűbb és legédesebb sztárpárja, Puskás-Dallos Peti és Bogi szülők lettek.