Barát, testőr, kispárna. Örökbeadó nap az Illatoson.

Barát, testőr, kispárna. Örökbeadó nap az Illatoson.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Barát, testőr, házőrző, kispárna, egy kutya minden, és bármi annak az embernek, akit gazdijának nevez. Ha úgy érzed itt az idő, hogy megtaláld ezt a tökéletes társat, jobb alkalmat nem is találhatnál: közel 120 kutya vár gazdira az Illatos úton, ezért ismét Örökbeadó Napot tartanak november 26-án, szombaton 10-15 óráig.

Az Illatos. A hely, aminek hallatán minden kutyabarátnak kicsit összeszorul a szíve. Ebtelep. Állategészségügyi Szolgálat. Sintértelep. A gazdátlan, kivert, elhagyott, elárvult, begyűjtött, leadott kutyák gyűjtőhelye. Egy helyre zsúfolva a felelőtlen állattartás áldozatai. Jelenleg közel 120 kutyáról gondoskodnak, vigyáznak rájuk és keresik számukra az álomgazdit, az otthont.

Senkit nem bátorítok arra, hogy a közelgő karácsonyra kutyát (vagy bármilyen más élőlényt) ajándékozzon. DE. Az ünnepek alatt sokkal több időt töltünk otthon, együtt a családunkkal. Ha már komolyan átgondoltuk, hogy kutyát szeretnénk, akkor ez egy kiváló időszak arra, hogy az új családtagot hazavigyük. Az Illatoson pedig kiváló lehetőség nyílik arra, hogy november 26-án, az Örökbeadó napon megtaláljuk az igazit.

Ne vásárolj! Fogadj örökbe.

Nézzétek meg galériánkat, többek között ezek a kutyusok is az IGAZIRA várnak.

Forrás: ebtelep.hu Összes fotó: ebtelep.hu

Nézd meg a galériánkat> 21 kép
Az Ebtelep gazdira váró lakói
Ezt a cuki átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!

Egy új generációs naked shoes, ami könnyen lehet, hogy letaszítja a trónról Kanye West (most még) népszerű kreálmányait...

Ezek a Disney hercegnős pokrócok az internet új kedvencei!

Még a Disney-portékák háza táján is tudnak újat mutatni!

Hoppá! Magyar álompár született a vizes VB-n

A közös szenvedély hozta őket össze.

A kereséshez kezdj el gépelni!