Barát, testőr, kispárna. Örökbeadó nap az Illatoson.

Barát, testőr, kispárna. Örökbeadó nap az Illatoson.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Barát, testőr, házőrző, kispárna, egy kutya minden, és bármi annak az embernek, akit gazdijának nevez. Ha úgy érzed itt az idő, hogy megtaláld ezt a tökéletes társat, jobb alkalmat nem is találhatnál: közel 120 kutya vár gazdira az Illatos úton, ezért ismét Örökbeadó Napot tartanak november 26-án, szombaton 10-15 óráig.

Az Illatos. A hely, aminek hallatán minden kutyabarátnak kicsit összeszorul a szíve. Ebtelep. Állategészségügyi Szolgálat. Sintértelep. A gazdátlan, kivert, elhagyott, elárvult, begyűjtött, leadott kutyák gyűjtőhelye. Egy helyre zsúfolva a felelőtlen állattartás áldozatai. Jelenleg közel 120 kutyáról gondoskodnak, vigyáznak rájuk és keresik számukra az álomgazdit, az otthont.

Senkit nem bátorítok arra, hogy a közelgő karácsonyra kutyát (vagy bármilyen más élőlényt) ajándékozzon. DE. Az ünnepek alatt sokkal több időt töltünk otthon, együtt a családunkkal. Ha már komolyan átgondoltuk, hogy kutyát szeretnénk, akkor ez egy kiváló időszak arra, hogy az új családtagot hazavigyük. Az Illatoson pedig kiváló lehetőség nyílik arra, hogy november 26-án, az Örökbeadó napon megtaláljuk az igazit.

Ne vásárolj! Fogadj örökbe.

Nézzétek meg galériánkat, többek között ezek a kutyusok is az IGAZIRA várnak.

Forrás: ebtelep.hu Összes fotó: ebtelep.hu

Kép
Nézd meg a galériánkat>21 kép
Az Ebtelep gazdira váró lakói
Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

A kereséshez kezdj el gépelni!