Kutyás piknik a Golftanyán

Kutyás piknik a Golftanyán
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szuperjó programot ajánlunk neked vasárnapra! Szeptember 18-án, a WalkingDog csapata ismét megrendezi a Kutyás pikniket, melynek ezúttal a Golftanya ad otthont. Lesz mindenféle jó kis program, kiállítók, vásár! Kutyásoknak kötelező!

" A Walking Dog egy kezdeményezés, ami a kutyásokat szeretné összehozni programokkal, sétákkal, megmutatva ezáltal a kutyatartás szépségeit olyanoknak is, akik esetleg még csak gondolkoznak az örökbefogadáson, kutyatartáson. Célunk, hogy örökbefogadásra és akár menhelyi önkénteskedésre is ösztönözzük az embereket"

Instagramon és Facebookon is nagy hangsúlyt fektetnek a kutyás élet örömeinek bemutatására, ezért követőiket és minden kutyást arra buzdítanak, hogy küldjenek fotót kedvenc kutyás pillanataikról a #welovewalkingdog hashtaggel.

Kép

A vasárnapi pikniken kiállítók, alapítványok és kutyás márkák is részt vesznek. Ott lesz a Sixfeet design, a Flash kutyapékség, a Dogsurf, Polkadog design, Madzag, Kutyabaráthelyek.

A Samsung felajánlásával pedig egy olyan 360 fokos képet szeretnének csinálni a szervezők, amin a lehető legtöbb kutya és gazdi van egy helyen.

Erről kár lenne lemaradni, a Kutyás Piknik facebook eseményét ITT találod.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!