Swan - fél Indianapolis ezért a kiskutyáért imádkozik

Swan - fél Indianapolis ezért a kiskutyáért imádkozik
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Két napja találták ezt a kölyökkutyát elképesztően rossz állapotban, de már több ezer ember fogott össze a gyógyulásáért, bár erre alig láttak esélyt az orvosok.

A Waldo's Muttley Crew Animal Rescue állatmentő szervezethez került, ahol a Swan (Hattyú) nevet kapta. Az önkéntesek alig hittek a szemüknek, annyira rossz állapotban volt. Súlyosan lesoványodva, demodexesen, rühesen, elfertőződött harapásokkal, megduzzadt lábakkal, ajakkal került hozzájuk. A legnagyobb gondot egy méretes tályog jelenti a torkán, amitől a táplálása is akadályokba ütközik. Swan mindössze 5-8 hónapos kölyökkutya, gyenge kis szervezete majdnem feladta már a harcot. Az állatorvosok és az állatmentők megállapodtak abban, hogy mindent megtesznek a gyógyulásáért, de ha reménytelen a dolog, ha súlyosan szenved a kutyus, akkor elengedik...

Kép

Swan az első 24 órában semmire nem reagált, majd egy vérátömlesztésnek köszönhetően először kinyitotta a szemét, megmozdította a fülét, és egy gyenge farokcsóvát is produkált az orvosoknak.

A kiskutya sorsa annyira megérintette az embereket, hogy már több ezer dollár adomány érkezett a felgyógyulására, szerepel a helyi hírekben, híradóban és rengetegen követik gyógyulása történetét. A menhely Facebook oldalán folyamatos hírek jönnek Swan-ról, kövessétek ti is gyógyulását, harcát és útját! Hajrá kicsi Swan!

Waldo's Muttley Crew Animal Rescue

Kép
5 jel, amiből észre kell venned, ha valamiben rossz döntést hoztál

Legyen szó akár a karrieredről vagy a párkapcsolatodról: az ösztöneid megsúgják majd, ha valami nem klappol.

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.

11 jel, hogy a pasid annyira szerelmes beléd, hogy folyton csak rád tud gondolni

Ha nem is mered elhinni a korábbi csalódások miatt, hogy egy férfi igazán szeret téged, akkor mutatunk 11 jelet, ami bizony azt mutatja, hogy mégis!

Idén ősszel próbálj ki valami újat: szerezz be egy lakk kabátot a hideg időszakra!

A hőmérséklet sajnos rohamosan esik, és ha napközben még egész jól elviselhető az indián nyár, az esti órákban biztosan jól jön egy kabát!

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Most már hivatalos: ötféle Trónok harca spin-off készül a befejezés után

Hiába zárul le Daenerysék története, Westerostól nem kell búcsút venned!

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet.

De rég volt! Így néznek ki ma a Lost – Eltűntek sorozat sztárjai

A 2000-es évek egyik legsikeresebb sorozata volt!

Napi horoszkóp szeptember 22.: az Oroszlánok mindenkinek megmutathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek segítőkészségüknek köszönhetik a népszerűségüket

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

A kereséshez kezdj el gépelni!