Swan - fél Indianapolis ezért a kiskutyáért imádkozik

Swan - fél Indianapolis ezért a kiskutyáért imádkozik
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Két napja találták ezt a kölyökkutyát elképesztően rossz állapotban, de már több ezer ember fogott össze a gyógyulásáért, bár erre alig láttak esélyt az orvosok.

A Waldo's Muttley Crew Animal Rescue állatmentő szervezethez került, ahol a Swan (Hattyú) nevet kapta. Az önkéntesek alig hittek a szemüknek, annyira rossz állapotban volt. Súlyosan lesoványodva, demodexesen, rühesen, elfertőződött harapásokkal, megduzzadt lábakkal, ajakkal került hozzájuk. A legnagyobb gondot egy méretes tályog jelenti a torkán, amitől a táplálása is akadályokba ütközik. Swan mindössze 5-8 hónapos kölyökkutya, gyenge kis szervezete majdnem feladta már a harcot. Az állatorvosok és az állatmentők megállapodtak abban, hogy mindent megtesznek a gyógyulásáért, de ha reménytelen a dolog, ha súlyosan szenved a kutyus, akkor elengedik...

Kép

Swan az első 24 órában semmire nem reagált, majd egy vérátömlesztésnek köszönhetően először kinyitotta a szemét, megmozdította a fülét, és egy gyenge farokcsóvát is produkált az orvosoknak.

A kiskutya sorsa annyira megérintette az embereket, hogy már több ezer dollár adomány érkezett a felgyógyulására, szerepel a helyi hírekben, híradóban és rengetegen követik gyógyulása történetét. A menhely Facebook oldalán folyamatos hírek jönnek Swan-ról, kövessétek ti is gyógyulását, harcát és útját! Hajrá kicsi Swan!

Waldo's Muttley Crew Animal Rescue

Kép
Kép
Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!