Megvan az első minőségbiztosított (TÜV) kutyatáp friss húsból készült kategóriában!

Megvan az első minőségbiztosított (TÜV) kutyatáp friss húsból készült kategóriában!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kép

Minden gazdi elveszett már a kutyatápok szövevényes, bonyolult és érthetetlen világában. Vagy azt adod neki, amit ajánl az állatorvos (ez általában az a márka amit ő árul – tisztelet a kivételnek), vagy amit a futin ajánlanak, vagy aminek szép a csomagolása. Persze, teszünk rá kísérletet, hogy kisilabizáljuk a címkén lévő adatokból, hogy mi lehet a tápban, de az összetételek feltüntetése nem egységes és bizony-bizony a törvényi szabályozás hagy egy-két kiskaput a trükközésre. Az egyre gyakrabban hallott kutyatápokkal kapcsolatos botrányok, termékvisszahívások sem segítik elő a könnyű döntést.

De akkor hogy válasszak?

Kép

Azt tudjuk, hogy a kutya húsevő és emiatt az még nem szokott gondot okozni, hogy megnézzük a csomagoláson, hogy a hús, a fehérje mekkora arányt képvisel a többi összetevőkkel szemben. Talán még arról is sokan tudunk, hogy nem mindegy milyen alapanyagból származik a szénhidrát tartalom, és hallottuk már azt is, hogy fontos, hogy a táp gluténmentes legyen. Ha ezeket tudjuk, akkor már jó úton járunk … bár sajnos finoman szólva is csak az út elején. Mindenképpen érdemes elmélyülnünk a témában, de kezdhetjük rögtön azzal, hogy egy olyan tápmárkát választunk, amely minőségtanúsítványt szerzett a termékei minőségét illetően.

A minőségtanúsítvány lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy teljesen átlátható, egyértelmű és könnyen érthető módon tájékozódjanak a bevizsgált termék tulajdonságairól, mint például a garantált összetétel, bevizsgált gyártási eljárás, csomagolás stb.

A TÜV egy németországi alapítású, de immáron a világ 65 országában jelenlévő, világszerte elismert, vezető minőségbiztosítással foglalkozó szervezet. A TÜV logo a bizalom forrása, és a világ minden táján a független, pártatlan szervezet által bevizsgált biztonság és minőség szimbólumaként ismerik.

Kép

A PLATINUM kutyatáp világszerte az első márka, amely a friss hús felhasználására vonatkozóan elnyerte a TÜV Rheinland tanúsítványát.

A PLATINUM számára ez a jelölés azon törekvés igazolása, hogy termékeiket egyértelműen és átláthatóan deklarálják, valamint hogy a kutyák számára a fajtának megfelelő táplálékot biztosítsanak, amelynek alapja és fő összetevője a sok friss hús. A PLATINUM legalább 70% friss húsból EXTRUDÁLÁS NÉLKÜL, kíméletes párolással készül. A csomagoláson feltüntetett összetevők listája megfelel a valós tartalomnak.

A TÜV Rheinland tanúsítvány azt is igazolja, hogy a PLATINUM kutyatáp

  • génmanipulációtól mentes
  • nem tartalmaz gluténtartalmú összetevőket
  • nem tartalmaz mesterséges színező- és ízesítő anyagokat

A TÜV Rheinland tanúsítvány nem csak egy egyszeri vizsgálat eredménye. A TÜV a későbbiekben is felügyeli a gyártást így a rendszeres ellenőrzések által is biztosított a folyamatos magas minőség. A TÜV tanúsítvány elérhető minden PLATINUM termék csomagolásán, garantálva annak prémium alapanyag felhasználását, kíméletes és egyedi gyártási eljárását, adalék-, színezék és ízfokozóanyag mentességét.

További termékinformációért kattints IDE.

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

A kereséshez kezdj el gépelni!