Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megvan az első minőségbiztosított (TÜV) kutyatáp friss húsból készült kategóriában!

Megvan az első minőségbiztosított (TÜV) kutyatáp friss húsból készült kategóriában!
Facebook
Twitter
Pinterest
Kép

Minden gazdi elveszett már a kutyatápok szövevényes, bonyolult és érthetetlen világában. Vagy azt adod neki, amit ajánl az állatorvos (ez általában az a márka amit ő árul – tisztelet a kivételnek), vagy amit a futin ajánlanak, vagy aminek szép a csomagolása. Persze, teszünk rá kísérletet, hogy kisilabizáljuk a címkén lévő adatokból, hogy mi lehet a tápban, de az összetételek feltüntetése nem egységes és bizony-bizony a törvényi szabályozás hagy egy-két kiskaput a trükközésre. Az egyre gyakrabban hallott kutyatápokkal kapcsolatos botrányok, termékvisszahívások sem segítik elő a könnyű döntést.

De akkor hogy válasszak?

Kép

Azt tudjuk, hogy a kutya húsevő és emiatt az még nem szokott gondot okozni, hogy megnézzük a csomagoláson, hogy a hús, a fehérje mekkora arányt képvisel a többi összetevőkkel szemben. Talán még arról is sokan tudunk, hogy nem mindegy milyen alapanyagból származik a szénhidrát tartalom, és hallottuk már azt is, hogy fontos, hogy a táp gluténmentes legyen. Ha ezeket tudjuk, akkor már jó úton járunk … bár sajnos finoman szólva is csak az út elején. Mindenképpen érdemes elmélyülnünk a témában, de kezdhetjük rögtön azzal, hogy egy olyan tápmárkát választunk, amely minőségtanúsítványt szerzett a termékei minőségét illetően.

A minőségtanúsítvány lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy teljesen átlátható, egyértelmű és könnyen érthető módon tájékozódjanak a bevizsgált termék tulajdonságairól, mint például a garantált összetétel, bevizsgált gyártási eljárás, csomagolás stb.

A TÜV egy németországi alapítású, de immáron a világ 65 országában jelenlévő, világszerte elismert, vezető minőségbiztosítással foglalkozó szervezet. A TÜV logo a bizalom forrása, és a világ minden táján a független, pártatlan szervezet által bevizsgált biztonság és minőség szimbólumaként ismerik.

Kép

A PLATINUM kutyatáp világszerte az első márka, amely a friss hús felhasználására vonatkozóan elnyerte a TÜV Rheinland tanúsítványát.

A PLATINUM számára ez a jelölés azon törekvés igazolása, hogy termékeiket egyértelműen és átláthatóan deklarálják, valamint hogy a kutyák számára a fajtának megfelelő táplálékot biztosítsanak, amelynek alapja és fő összetevője a sok friss hús. A PLATINUM legalább 70% friss húsból EXTRUDÁLÁS NÉLKÜL, kíméletes párolással készül. A csomagoláson feltüntetett összetevők listája megfelel a valós tartalomnak.

A TÜV Rheinland tanúsítvány azt is igazolja, hogy a PLATINUM kutyatáp

  • génmanipulációtól mentes
  • nem tartalmaz gluténtartalmú összetevőket
  • nem tartalmaz mesterséges színező- és ízesítő anyagokat

A TÜV Rheinland tanúsítvány nem csak egy egyszeri vizsgálat eredménye. A TÜV a későbbiekben is felügyeli a gyártást így a rendszeres ellenőrzések által is biztosított a folyamatos magas minőség. A TÜV tanúsítvány elérhető minden PLATINUM termék csomagolásán, garantálva annak prémium alapanyag felhasználását, kíméletes és egyedi gyártási eljárását, adalék-, színezék és ízfokozóanyag mentességét.

További termékinformációért kattints IDE.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.