Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) tippek kulcsszóra

Kép

7 frizura későn kelőknek, 5 perc alatt

Hipergyors frizuratippek, amelyeknek köszönhetően nyugodtan megnyomhatod még egyszer a szundi gombot!

Kép

BALMAIN X H&M – Ezeket szemeltem ki nektek!

Tudom, hogy titkon sokan vágytok arra, Drágáim, hogy legyen egy-két becses darabotok a legnagyobb tervezőktől, és erre a H&M kollaborációi remek lehetőséget biztosítanak. Persze szuper vintage darabokat lehet vadászni a londoni Notting Hillen is, de most vessük inkább bele magunkat Balmain X H&M új kollekciójába, amiből akár online is szemezgethetnek az igazán szemfülesek – megmutatom a kedvenceimet!

Kép

Így használd az arc- és testápoló olajokat!

Te sem tudod, hogy mire jók valójában a bőrre használható olajok? Miért lettek olyan divatosak? Milyen hatásuk van? Most eláruljuk, mit kell tudni ezekről az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termékekről!

Kép

Csajos lakások a kedvenc sorozatainkból

Te is imádtad Carrie Bradshaw gardróbját? Elfogadnád Gaby Solis csodálatos házát? A kedvenc csajos sorozatainkból nem csak divattippeket leshetünk el, de lakberendezési inspirációnak sem utolsók!

Kép

Táplálkozási tippek a csillagjegyed szerint

Az egészség és a bomba alak nyitja neked is ott van a csillagokban!

Kép

Egy kis melltartó történelem

Biztosan ti is gondolkodtatok már azon, vajon mióta is létezik a melltartó. Na jó, lehet, hogy EDDIG nem gondoltatok rá, de nincs mese, elárulom! ;) Mert hát ki ne szeretne egy kicsit többet tudni erről a csodáról, ami önbizalmat ad és alakot formál?! Azt nem mondom, hogy minden nap minden percében hordjátok, mert kell azért a szabad mozgás, de ha már viselitek, szeressétek és ismerjétek a történetét - elárulom, hogyan is lett ilyen ezerarcú, amilyennek ma ismerjük! ;)

Kép

Gyorstippek, hogy ne legyél hisztis soha többet

Ha még jobban kiborulsz rajta, hogy mennyire ki vagy borulva.

Kép

6 lakberendezési tipp, hogy drágábbnak tűnjön a lakásod

Ezzel a néhány egyszerű és nem utolsó sorban olcsó tippel a te otthonod is lehet olyan, mint a legmenőbb lakberendezési magazinokban szereplő lakások!

Kép

7 érdekesség, ami tutira újdonság lesz a parfümökről!

Édeseim, egy magára valamit is adó hölgy megjelenéséből sosem hiányozhat egy elbűvölő illat, ami állandóan körüllengi, és talán meglepő, de magabiztosságot ad neki! Nem jövök most olyan jól ismert mondásokkal, mint hogy egy nőről többet elárul a parfümje, mint a kézírása, mert biztos vagyok benne, hogy már nektek is van signature illatotok, amihez ragaszkodtok, ha esik, ha fúj. Na de milyen titkokat rejtenek ezek a gyönyörű kis üvegcsék? ;)

Kép

Ezt csináld, ha úrrá lesz rajtad a sóvárgás

Figyelem, tudományos tippek következnek! Íme, Dr. Jack Lewis idegkutató véleménye.

Kép

9 dolog a lakásban, ami sóval kitakarítható!

Ha szereted a házilag is megoldható, ráadásul olcsó és környezetbarát megoldásokat, akkor ezekért a tippekért odáig leszel!

Kép

Az 5 legcukibb cukrászda Budapesten

Ha te sem tudsz lemondani az édességről, vagy csak egy kis „alkalmi bűnözésre” vágysz, akkor íme a mi kedvenc cukrászdáink listája!

Kép

8 alkalom, amikor North West és Kanye egymáshoz öltözött

Cuki apa-lány szetteket mutatunk, amiket érdemes lekoppintani!

Kép

Ez legyen a Halloween partid témája! - 5 menő ötlet

Adunk néhány kreatív és menő parti-tippet, hogy a tiéd legyen a legemlékeztesebb buli a városban!

Kép

A legjobb spórolási tippek, ha esküvőre készülsz

Csak nem most jegyeztek el? Gratulálunk! Fogadjunk, hogy az első euforikus hetek után neked is eszedbe jutott, hogy mostantól nem csak a szervezést, de a spórolást is el kell kezdeni a Nagy Napra…

Kép

Így éld túl a napot, ha alig aludtál

Ha előző este sokáig buliztál, tanultál, vagy esetleg dolgoztál, nehéz lesz túlélned a napot, de ezekkel a tippekkel sikerülhet!

Kép

Ezek aztán az álomgardróbok, lányok!

Egy tökéletesen berendezett, dizájnos egész-szobás gardrób dugig tömve csodaszép ruhákkal és cipőkkel – ennél szebbről nem is álmodhatna egy divatimádó nő! (Carrie Bradshaw ugye mindenkinek eszébe jutott? ;) És ha úgy érzitek lányok, hogy nincs még keret egy ekkora szobára csak a ruháitoknak, nem is beszélve a helyről, azért inspirálódni lehet ezekből a fantasztikus gardróbokból, amiket most megmutatok Nektek. Figyelem, nyálcsorgatós képek következnek, megtekintés csak saját felelősségre! ;)

Kép

7 tipp a tökéletes fényképfal elkészítéséhez

A „galériafal” vagy fényképfal az otthonok egyik legdivatosabb dekor-eleme az új trendek szerint, amelynek elkészítése azonban csak látszólag könnyű. Ha szeretnél stílusos és szép fényképfalat a lakásodba, akkor kövesd tippjeinket és tuti hogy a barátaid a csodájára járnak majd!

Kép

Amit tudnod kell, ha meg akarod szerezni álmaid állását!

Ha valaminek a szakértője lettem az évek során, Drágáim, az a testbeszéd. Egy mozdulatból, egy fejbiccentésből, egy félmosolyból is rengeteg kiderül, ha eléggé figyeltek. És tudjátok, miért lesznek hasznosak ezek a tippek, amiket most elárulok nektek? Mert abban fognak segíteni benneteket, hogy ha már végigcsináljátok azt az idegőrlő állásinterjút, nagyobb eséllyel koronázza siker az erőfeszítéseiteket. Mutatom is, mire kell odafigyelni, ha a HR-essel beszélgettek! ;)

Kép

8 jel, hogy ez nem gyomorégés, hanem reflux

A kiadósabb étkezések után te is gyakran érzel gyomorfájdalmat vagy gyomorégést? Sokszor eszel nagyon fűszeres ételeket és sok koffeint fogyasztasz? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, mert lehet, hogy téged is érint korunk népbetegsége: a reflux!

Kép

Lefekvés előtti tippek, amiktől szebb lesz a reggeled

Csak rajtad múlik, hogyan kezded a holnapot!

Kép

Este vagy reggel jobb zuhanyozni? – Utánajártunk a kérdésnek!

Mikor kell zuhanyozni? Sokan egy gyors fürdéssel pörgetik fel magukat reggel, míg másoknak, az esti menynyugtató szeánsz elengedhetetlen része. Vagy biztos, ami biztos legyen reggel és este? Utánajártunk a kérdésnek!

Kép

Hétköznapi mágia tippek, hogy sokkal több pénzed legyen

Az anyagi bőséghez előbb fejben kell rendet tenned.

Kép

A topmodellek 5 stílusszabálya

Szeretnél úgy öltözni, mint ők? Tetszik a letisztult, mégis trendi stílus? Akkor ez a cikk neked szól!

Kép

A legégetőbb beauty-kérdések a világ minden tájáról!

Biztos bennetek is felmerültek már olyan szépségápolási kérdések, amire AZONNAL választ akartatok, amint kipattant a fejetekből. Sokszor mondják, hogy a legjobb barátod a Google – legalábbis mindig őszinte választ ad – de azt talán nem is gondolnátok, hogy minden országban más problémák miatt rágják a körmüket a nők. Íme, országok szerint a kérdések – és persze a válaszok! ;)

Előző oldal
Következő oldal