Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) influencer kulcsszóra

Kép

Jön az első hazai TikTok díjátadó: 100 sztár, 50 program, 5 koncert

Mintegy 100 hazai tiktokker sztár, díjátadó a legjobbaknak, influencer show-k és közönségtalálkozók. Plusz koncertek, interaktív játékok, szülőmegőrző előadásokkal, helyszíni TikTok videó versenyek. Ezt kínálja szeptember 29-én az első és legnagyobb hazai tiktokker esemény, a TikTOP Fesztivál.

Kép

Rita Ora és a DEICHMANN Berlinben mutatta be első közös cipőkollekcióját

Európa legnagyobb cipőkereskedője, a DEICHMANN 2019. augusztus végén Berlinben egy exkluzív esemény keretében mutatta be a „Rita Ora for DEICHMANN” kollekciót, amelyre egész Európából érkeztek hírességek és influencerek. A pazar színpadi bemutató mellett a világhírű szupersztár, Rita Ora egy akusztikus mini koncertet is adott. A vendégek bepillantást nyerhettek a #Radiate kampány kulisszatitkaiba és a kampányfilm eredeti szettjében is fotózkodhattak. Továbbá ők láthatták először az új DEICHMANN reklámot, amelyben Rita azt kérdezi a nézőtől, hogy „Hogyan szeretnéd érezni ma magadat?”.

Kép

Egy influencert a lehető legmeglepőbb dolog buktatta le, hogy némileg meghamisította képeit

Neked feltűnik a képeket elnézve, hogy mivel buktatta le magát a fiatal influencer az Instagramon?

Kép

Sziget 2019: Menő szettekben buliznak az influencerek

Chloe from the Woods, Cinthya Dictator, Palkovics Zóra és Nagy Niki mutatták meg csini szettjüket, és azt, hogy mi van a táskájukban.

Kép

Menőzz tökéletes, futós Insta-képekkel: tanuld meg a profik trükkjeit!

Menő futó-influencerek és fotósok árulják el, hogyan készíthetsz szuper, vagány és izgalmas fotókat edzés közben. Ha akarsz pár igazán jó futós képet, érdemes tanulni tőlük!

Kép

5 Instagram profil, amit követned kell, ha szereted a könyveket!

Aki a könyveket szereti, rossz ember nem lehet. Van is néhány kedvenc Instagram felhasználónk, akinek könyves posztjait látva mindig elakad a lélegzetünk! #booklovers

Kép

Készülődj úgy a fesztiválra, mint egy influencer!

Nyakig csücsülünk a fesztiválszezonban, javában tombol a nyár és vele együtt az őrült bulizások is. Kíváncsi vagy kedvenceid hogy turbózzák fel magukat hogy a legnagyobb koncerteken is csodásan nézzenek ki?

Kép

90 évesen is van élet az instán – 5 nyugdíjas influencer

Azt gondolnád, hogy a social media csak a fiatalok játszótere, de ez nem igaz. Nekem jónéhány insta kedvencem 60 fölötti. Ismerd meg őket és új értelemt nyer a lifegoals hashtag!

Kép

Instakedvenc szandálok! Ezekre a darabokra az influencerek képtelen nemet mondani

A nyár felé közeledve egyre több értelmet nyer minden olyan válogatás, amiben a nyitott cipőkkel foglalkozunk - szóval most figyelj!

Kép

Bepillantottunk Palkovics Zóra hétköznapjába és gardróbjába

Tarts velünk és nézd meg, milyen szettekben érzi jól magát egy átlagos hétköznapon, amikor minden program szóba jöhet a sulitól kezdve az esti randiig. Spoiler: még a tökéletes Insta kép titkát is megtudhatod!

Kép

A DEICHMANN influencer kollekcióval indítja a 2019-es tavaszi-nyári szezont

Öt nemzetközileg ismert fashion influencer öt európai országból alkotja a DEICHMANN 2019-es tavaszi-nyári cipőkollekciójának új trendcsapatát.

Kép

Nagyiék meghódítják az Instát! Nyugdíjasok influencerkedése az új menőség

Öreg ember nem vén ember! Még hogy 30 felett már el kell ásnunk magunkat?! Bemutatjuk a legkúlabb Insta-nagyikat, akiktől ellesheted az örök menőség titkát.

Kép

70 felett is divatosan: Diane Keaton Instagramja nagyon inspiráló

A divatban nem számít az életkor, és ha valakiben megvan a kifinomult stílusérzék, az a személy lehet akár 70 éves is, nem késő elkezdenie ezzel foglalkozni!

Kép

Az influencerek ezekért a bőrdzsekikért bolondulnak

Annyiféle bőrdzseki kering a boltokban minden szezonban, hogy őszintén szólva nehéz választani is, ám hála az influencereknek mindez nem lehetetlen.

Kép

Adakozó Kedd van ma, most egy kihívás teljesítésével is segítheted a menhelyi kutyákat

November 27-én, Adakozó Kedden az adományozás és a jótékonykodás kerül a fókuszba, rögtön a BalckFriday-t követően. Az adakozás ünnepén most a menhelyi kutyákat is lehet segíteni az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadományozással. A kezdeményezés mögött a Kutyaszemmel program közösségi kampánya áll, amelyhez már asztárok és influencerek közül istöbben csatlakoztak.

Kép

Mi lesz az influencerekkel? Nagy lépésre készül az Instagram

Jó néhány népszerű profil kezelője aggódhat, ugyanis az Instagram készül valamire, ami csökkenti a követők számát.

Kép

Októberben ismét Budapest Central European Fashion Week!

A 2019-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató esemény programjaira a magyar tervezők mellett meghívást kapnak a régió dizájnerei, illetve divatszakértők, hírességek és influencerek.

Kép

Az influencerek kedvenc cipőjét te is beszerezheted idén ősszel

Manapság elég pár percig nézelődni az Instagramon, és rögtön megtalálhatod, mi érdekli igazán az influencereket. Most a cipő kerül a reflektorfénybe!

Kép

Puskás Peti, Dukai Regina a cyberbullying ellen #nemvagyegyedül

Van köztük, aki beismeri, hogy gyerekként maga is bully volt. A UNICEF #nemvagyegyedül hashtaggel futó kampánya nem csak ismeretterjesztésre szolgál – az áldozatok tanácsot is kérhetnek a hírességektől egy erre a célra létrehozott oldalon.

Kép

Reggeli rutin: ébredés után, smink nélkül videózott a JOY csapata

Te mivel töltöd a reggeleidet? Öt szerkesztő és két felkért influencer lány bekukkantást engedett a JOY olvasóinak a reggeli rutinjába, megmutatták mik azok a dolgok, amik nélkül nem indulhat a napjuk, interaktív instastory videósorozat formájában egy héten keresztül a JOY instagramján. Ha lemaradtál volna, nézd vissza, és ismerd meg kicsit jobban a szerkesztőség tagjait!

Kép

Ez a nő rengeteget fogyott az esküvőjére, és nagyon megbánta – elmondja, miért

Az amerikai fitnesz infulencer, Alyssa Greene nemrég különös posztot tett közzé az Instagramján.

Kép

A Joy magazin és a Fashion Trend Center bemutatja: Fashion Trend Award

Amennyiben részt veszel a Fashion Trend Award versenyen, Te lehetsz a legstílusosabb influencerek egyike! Blogolsz / vlogolsz, vagy csak egyszerűen Insta-függő divatmániás vagy? Szerezz hírnevet, sokszorozd meg követőtáborod és Légy Te a JOY trend bloggere fél éven keresztül!

Kép

A nyár kedvenc frizuratrükkje egy pillanat alatt megváltoztatja a szettedet

A legmenőbb bloggerek és Insta-influencerek viselik!

Kép

Egy bennfentes vallomása: 5 hazugság, amivel a fitneszbloggerek ámítanak minket az Instagramon

Végre valaki megmondta az igazat!

Kép

Egy igazán különleges fagyiteszt: bloggerekkel kóstoltuk az új McFlurry-t!

Influencereink útrakeltek, hogy belekóstoljanak a McFlurry® új, menő ízesítésébe. Nézd meg a beszámolóikat!

Előző oldal
Következő oldal