Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Adakozó Kedd van ma, most egy kihívás teljesítésével is segítheted a menhelyi kutyákat

Adakozó Kedd van ma, most egy kihívás teljesítésével is segítheted a menhelyi kutyákat
Facebook
Twitter
Pinterest
November 27-én, Adakozó Kedden az adományozás és a jótékonykodás kerül a fókuszba, rögtön a BalckFriday-t követően. Az adakozás ünnepén most a menhelyi kutyákat is lehet segíteni az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadományozással. A kezdeményezés mögött a Kutyaszemmel program közösségi kampánya áll, amelyhez már asztárok és influencerek közül istöbben csatlakoztak.

A GivingTuesday (magyarul Adakozó Kedd) egy Amerikából indult globálisan terjedő mozgalom, mely az elmúlt néhány évben az egész világon elterjedt. Célja, hogy felhívja a figyelmet az adományozásra, a jócselekedetre az egymásra való odafigyelésre. Közvetlenül a Black Friday-t követő kedden arra buzdít, hogy ha már kivásároltuk magunkat és mindent begyűjtöttünk, amire valóban szükségünk volt, akkor gondoljunk másokra, a nehezebb sorsban levőkre is és adományozzunk.Ennek több formája is lehet, adhatunk pénzt,tárgyakat, az időnket, energiánkat, felhívhatjuk a figyelmet egy jó ügyre, a lényeg:tegyünk ezen a napon valamit a társadalomért.

Kép
forrás: adjukossze.hu

Idén a Cofidis Magyarország is csatlakozik a kezdeményezéshez a Kutyaszemmel programmal, ahol egy 30 napos kihívással és közösségi adományozási kampány indításával segíti a menhelyi kutyák helyzetét. Az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadománnyal a Hangya Közösség téli adománygyűjtését és a menhelyeken élő kutyákat lehet támogatni egy közösségi adománygyűjtő felületen.

Ráadásul most minden felajánlott összeg duplán számít, ugyanis a vállalat 1 millió forintig megduplázza az adományokat!

Hogyan működik az #adjegyötöst kihívás?

  • Videózzátok le, ahogy a kutyusotok „egy ötöst” (highfive-ot) ad nektek!
  • Osszátok meg Facebook és/vagy Instagram oldalatokon a videót!
  • Használjátok az #adjegyötöst és a #kutyaszemmel hashtag-eket!
  • Hívjátok fel barátaitok figyelmét az adománygyűjtésre
  • Vigyétek tovább a láncot: hívjátok ki egy ismerősötöket, hogy ő is teljesítse a kihívást!

A kampányba már a hazai sztárok és influencerek egy része is beszállt és töltött fel saját videót közösségi média felületére, amiben az #adjegyötöst kutyapacsis trükköt csinálják meg kedvencükkel. Akik már eddig csatlakoztak: Debreczeni Zita, Takács Nóra, Rubint Rella, Ábel Anita, Básti Juli, Kovács Patrícia, Lang Györgyi és Falusi Mariann, Kevin kutya és még sokan mások.

„Közelegnek az ünnepek, és szeretnénk felhívni a figyelmet a négylábú társainkra is. A kutyák rengeteg örömöt és szeretetet adnak nekünk, itt az ideje, hogy viszonozzuk nekik. Ezért a közösségi kampány mellett a vállalatunk idén további 5 millió forintos adománnyal és állatok számára alkalmas gépjárművel segíti a menhelyek mindennapi munkáját a Hangya Közösség közreműködésével.” – mondta Fedor Mariann a Cofidis Magyarország Marketing területvezetője.

A kampány december 10-ig tart, és az adománygyűjtő stand pedig várja az érdeklődőket a Szimpla Kutya - Kutyabarát karácsonyi vásáron, december 8-án szombat délután.

Kép
forrás: adjukossze.hu

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.