Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Kötött pulcsi kulcsszóra

Kép

1 perc stílus: A kötött pulcsi, amiért most a legstílusosabb nők rajonganak

A pulcsik közül is megéri egy-két feltűnőbb darabot választani!

Kép

4 különleges recept sütőtökből, amit muszáj kipróbálnod idén

Ahogy beköszönt az őszi szezon, sokan nyúlnak a kötött pulcsikhoz, kuckózáshoz és mindenhez, ami sütőtökös. És van az emberek másik fele, akiket a hideg is kiráz, no nem a hirtelen jött hideg miatt, hanem ezektől a tipikus őszi dolgoktól. Összegyűjtöttünk pár sütőtökös receptet, amit kötött pulcsi és cozy hangulat nélkül is bátran megcsinálhatsz. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

1 perc stílus: Ha ebben a szezonban csak egy pulcsit vennél, akkor ez legyen az

Idén elstartolt a kötött pulcsik egyik új generációja, azaz nem is annyira új, hiszen a '80-as évek óta köztünk járnak, hol kisebb, hol nagyobb figyelmet kapva. Az InStyle összeállítása

Kép

Tippek, hogy a kedvenc pulcsid jövőre is hordható legyen

Szuper kényelmes téli darabok, soha nem mennek ki a divatból. A kötött pulcsik cserébe viszont elég kényesek; könnyen bolyhosodnak, kinyúlnak, érzékenyek a mosásra. Ám akkor se ess kétségbe, ha a kedvenced kezd kimenni a formájából; néhány egyszerű, házi praktikával ugyanis látványosan megújíthatod. Az Éva magazin írása.

Kép

Jessica Alba bemutatta, hogyan kell igazán stílusosan viselni a kötött pulcsit

A kötött pulcsiknak még Jessica Alba sem tud ellenállni!

Kép

Szúr a pulcsid? Ezzel a trükkel végre puhává varázsolhatod!

Neked is lapul néhány olyan kötött pulcsi a szekrényedben, amiket amúgy imádnál, csak elképesztően szúrnak, ha felveszed őket?

Kép

Különleges pulcsira vágysz? A tél új kedvencénél keresve sem találhatsz jobbat

A kötött pulcsik között is annyiféle szuper változat van, hogy talán egy tél sem elég arra, hogy mindben kipróbáld magadat.

Kép

Bella Hadid új szintre emelte a kötött pulcsit

Bella mindig szolgál nekünk némi inspirációval, és ezt a trükköt most nem csak a merészebbeknek ajánljuk, a hétköznapokba is abszolút átültethető!

Kép

Az idei ősz kötelező darabja a blézer

Néha a kötött pulcsikat érdemes lecserélni egy elegáns blézerre ősszel. Megmutatjuk, hogyan viseld, hogy igazán divatos legyél.

Kép

Ciki vagy menő? Jennifer Lawrence kötött pulcsiban jelent meg a vörös szőnyegen - FOTÓK

Vajon ki lehet jönni nyertesen egy ilyen helyzetből?

Kép

5 frissítő tipp, hogy mikkel kombinálhatod kedvenc kötött pulcsijaidat

Hideg idő ide vagy oda, nem csak nadrágban lehet átvészelni ezt a telet!

Kép

Édi kiskecskék kézzel kötött pulcsiban

Így már biztosan nem fáznak!

Kép

Matt körömlakk, a téli kedvenc

Az őszi és téli időszakban a manikűr készlet elengedhetetlen kelléke a matt körömlakk, ami minden színt megfinomít, így még jobban mutatnak a nagy kötött pulcsikhoz és szövetkabátokhoz.

Kép

Csúnyapulcsi nap - Szerezd be a te "csúnya" pulóvered!

Vedd elő nyugodtan a régi, Rudolf-mintás kötött pulcsidat, vagy szerezd be a legviccesebb karácsonyi mintás darabot, és egy napra te leszel a legmenőbb benne! A Csúnyapulcsi Nap egyre népszerűbb!

Kép

Íme a sztárok tuti edzés tippjei a tökéletes alakért!

Készüljünk a nyárra! Januárban? Igen, már most kezdd el a napi testmozgást, hogy kényelmesen, aggodalmak nélkül tudj készülni arra az időszakra, amikor nem véd meg a kötött pulcsi a szúró és ítélkező tekintetek elől. Felejtsd el, hogy idén nem fogsz tudni felvenni sortot, mert lötyög a combod, vagy nem vehetsz fel ujjatlant, mert a karod akár egy öreg szakács nénié! Javítsd kis lassan és fokozatosan hibáidat, őrizd meg tested azon részeinek formáját, amelyekkel meg vagy elégedve! Sztárok testedzőinek tippjei következnek.

Kép

Novemberi trendek

Szerezd be te is valamelyik trendi cucc egyikét, vagy akár az összeset! Legyen egy menő iPod-od, egy jó kis MBT csukád, és válassz hozzá egy meleg kötött pulcsit!