Cikkek a(z) Élet rovatból

38 pillanat, amikor az élet utánozta a művészetet

Életmód
Hol véletlen egybeesés, hol kemény munka eredménye... akárhogy is, készülj fel a döbbenetes fotókra!

5 tényleg könnyen betartható tipp, amitől gyorsan lefogysz!

Szépség
Az egészséges életmód az apró lépéseknél kezdődik.

Az év étterme díjat kapja...

Életmód
... a Costes! Idén is kiosztották a Dining Guide év étterme díjakat, amelyet egy komoly zsűrizés előzött meg.

4 dolog, ami miatt imádok korán kelni! Próbáld ki te is

Életmód
Én mindig is pacsirta voltam: már a gimiben is, ahelyett, hogy éjszakába nyúlóan tanultam volna, inkább felkeltem korán, és elolvastam egyszer a tananyagot (eskü megragadt, mert reggel jól fog az agyam), és a sportolás tekintetében is mindig ez volt a kedvenc időszakom.

Ezt a hibrid táskát szerezd be tavasszal

Green Stiletto
Pakold az életed ebbe a trendi tatyóba!

Így jöttem ki a mélypontról, találtam rá életem férfijára és fogadtam el a testem a válásom után

Önismeret
„Fogadd el a tested! Érezd jól magad a bőrödben!” Gombnyomásra? A testem nem csak méret és forma, mell és fenék, hús és bőr. A testem térkép, a testem szimfónia, a testem történelem.

Meglepetés! Penn Badgley hirtelen megházasodott

Sztárok
A Gossip Girl Danje összekötötte életét szerelmével.

Kutyajó világ - Így tedd kutyabaráttá otthonodat!

Lakberendezés
Kutya nélkül élni lehet, csak nem érdemes - tartja a mondás. A kutyás életnek viszont megvannak a maga szabályai. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legfontosabb alapvetést, melyeket betartva az együttélés négylábú kedvencünkkel bosszankodás helyett inkább temérdek öröm és boldogság.

Kell a sport a várandósság idején: 6 érv mellette

Egészség
Még a legsportosabb nők is gyakran abbahagyják a sportolást a várandósság alatt, mert vagy túl fáradtnak érzik magukat, vagy féltik a bébit. Pedig nagyon is hasznos a mozgás ebben az időszakban is!

Szakdogapara – avagy mitől készül ki az egyetemista?

Vous
A szakdolgozat megírását néha az influenzához tudnám hasonlítani. Megjelenik az életetekben, és ledönt a lábatokról. Csak rá tudtok gondolni, szenvedtek tőle, mert nem tudtok szabadulni addig, míg le nem adjátok. Szerintetek is?

És igen! Itt a megújult Nokia 3310!

Életmód
Vége a találgatásnak, újra itt a világ legsikeresebb Nokiája, olyan brutális üzemidővel, amit álmodban nem gondolnál!

Nem alvajárás, és nem is az ufók – de akkor miért vannak lila foltok rajtunk ok nélkül?

Vous
Véletlenül beleütitek a sípcsontotokat az asztal szélébe. Vagy esetleg nem figyeltek, és a vállatokkal nekimentek az ajtófélfának. A legjobbakkal is megesik. Ilyenkor pedig legtöbbször egy lila foltocska emlékeztet a balesetre, ami aztán hamarosan el is tűnik. De mi van akkor, ha folyton tele vagytok ilyen nyomokkal, miközben nem is ütöttétek meg magatokat?

Igaz rád valamelyik? Ezt a 11 tulajdonságot keresik a férfiak a leendő feleségükben

Szerelem
Nincs persze olyan kézikönyv, melyben a tökéletes feleség minden tulajdonsága szerepel, mivel ezt lehetetlen lenne megcsinálni, annyira különbözőek vagyunk. De van néhány olyan tulajdonság, mely a legtöbb férfi számára fontos, ha leendő feleségét szeretné megtalálni.

5 szépségbaki, amiket próbálj meg nem elkövetni az esküvőd előtt! (még akkor sem, ha nagyon csábítóak..)

Álomesküvő
Nem kérdés: minden menyasszony a lehető legtökéletesebben akar festeni az oltár előtt, ám vannak olyan csapdák, amiket bizony érdemes kikerülni a nagy nap előtt.

Ez a lány cuki illusztrációkkal mutatja be, milyen az élete a barátjával

Szerelem
Catana Chetwynd olyan miniképregényeket készít, amiket nézegetve biztos, hogy te is magadra ismersz.

Csináljuk azt, amit csak akarunk?

JOY Gyakornok Program
Akárhol keresgélünk önbizalomnövelő vagy életszemléletünket pozitívan befolyásoló olvasmányok után, számos olyan irományt találunk, amelyek röviden és tömören a következőt tanácsolják: „Csináld azt, ami boldoggá tesz!”

Szupermenő kaják, méregdrága ajándékok: nagyon elkényeztetik a sztárokat az idei Oscar-gálán!

Életmód
Már csak párat kell aludni a vasárnap esti Oscarig, ahol a díjazottak és a mesés, vörös szőnyeges szettek mellett sok más izgalmat is tartogat az este. Tudod például, hogy minden jelölt eszméletlen ajándékokat kap, persze csak miután megtöltötte a hasát a világ legjobb ételeivel?

Chrissy Teigen a Twitter királynője: Megint szellemes poszttal nevettette meg a rajongókat

Sztárok
Tökéletes reakció!

A legcukibb plus size pin-up lány története

Márk Világa
Azt mindenki tudja, mekkora kultusza volt a pin-up lányoknak az amerikai kultúrában. A kacéran mosolygó, életvidám lányok illusztrációi közül ti is sokat láttatok már szerintem. De van egy a hölgyek között, aki különösen kedves sok embernek, ő pedig nem más, mint a bájos Hilda. Róla szól a mai mesém, Drágáim! ;)

A gazdik több mint 40%-a kockáztatná saját életét, hogy megmentse kedvencét

Kutyadolog
Érdekes felmérést végeztek Nagy Britanniában kutya és macska gazdik körében. Arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy milyen szoros és mély a kötődés gazdi és háziállat között, valamint milyen messzire mennének el, hogy megmentsék az életüket.

Nagyon, de nagyon fontos üzenete van a fitneszmaminak: egyetértesz vele?

Életmód
A kétgyermekes fitneszmami azt próbálja megértetni a nőkkel, hogy véletlenül se hasonlítgassák magukat a szupermodellekhez, akik eszméletlen formában vannak nem sokkal a szülés után.

De maradjon köztünk! – Így kedveskednek titokban a dolgozók, ha a vásárló barátságos velük

Vous
Egy tökéletes világban mindenki kedves és figyelmes lenne a másikkal, a türelmetlenséget vagy az ingerlékenységet pedig még csak hírből sem ismernénk.

Ben Affleck jóképű öccsének minden esélye megvan arra, hogy idén Oscar-díjat kapjon!

Életmód
A tehetség családban marad!

Egyedi Nixon órák, egyedi nőknek

Promóciók
Fontos, hogy óraválasztáskor olyat válasszunk, ami illik hozzánk és életstílusunkhoz. Szerencsére, ha a Nixon márkáról van szó, mindenki találhat magának egy, vagy akár több kedvencet.

A tökéletes lófarok nyomában – a legjobb tippekkel

Márk Világa
Reméljük, már nem sokáig kell aggódnunk a lábujjakat lefagyasztó hideg miatt, és lassan jöhetnek a lazább, vidámabb trendek – például a szexi és bájos lófarkak! Sapkával ugye nehéz hordani, de mindjárt itt a ti időtök, és ennek a klasszikus frizurának annyi verziója van, hogy akár minden napra tudtok valami újat kitalálni. Mutatom a legmenőbbeket!