Nagyon, de nagyon fontos üzenete van a fitneszmaminak: egyetértesz vele?

Menyes Barbi

A kétgyermekes fitneszmami azt próbálja megértetni a nőkkel, hogy véletlenül se hasonlítgassák magukat a szupermodellekhez, akik eszméletlen formában vannak nem sokkal a szülés után.

A 26 éves, Arizónából származó Alexa Brown igazi Insta-sztár lett, hiszen több, mint 2 millió ember követi a képmegosztó oldalon. Ennek pedig egyik legfőbb oka Alexa őszintesége: a fitneszmami nem teketóriázott, és megmutatta, milyen egy edzett nő hasa 4 héttel a szülés után.

Alexa nemrég adott életet második gyermekének, és szerette volna, ha az emberek nem hisznek el mindent, amit látnak. Képeket posztolt a hasáról, ami ugyan szerinte kissé megereszkedett és löttyedt, de milyen is legyen, hiszen 9 hónapig növekedett benne egy kisbaba.

Alexa célja az, hogy a nők ne támasszanak magukkal szemben olyan elvárásokat, amik arról szólnak, hogyan is kellene kinézni a babavárás után - a legtöbb kép ugyanis, amit látunk a neten, az nem is a valóságot tükrözi.

Az anyuka végig edzett a második terhessége alatt is, arről folyamatosan tájékoztatta követőit, így azt sem félt megmutatni, milyen lett a teste.

Alexa azt is leírja, szerinte a nők fejében van a probléma, aminek persze legfőbb oka az a sok tökéletesnek hitt sztármama.

Neki, bár figyelt az alakjára, megereszkedett a hasa, lettek terhességi csíkjai, de ahelyett, hogy ezekre gondol, inkább az jár a fejében, hogy két gyönyörű gyermeket is ki tudott hordani.

Érdemes utána csinálni!