Cikkek a(z) táska rovatból

Így válts kisebb táskára

Green Stiletto
Kíméld meg a vállaidat!

Betelt a pohár! Ezért tiltja ki Rihanna a Pokémon Go-t a koncertjeiről

Sztárok
Nem akarod magadra haragítani az énekesnőt? Akkor hagyd a táskádban a telefonod!

Variációk kendőre: így viseld a nyár legstílusosabb kiegészítőjét!

Divat
A ruhatárunk egyik jelentős részét képezik a kiegészítők, amik nem csak az ékszerekben, a táskákban vagy éppen a cipőkben merülnek ki, hiszen ott vannak a különféle hajbavalók is!

Életmentő beauty-cuccok, amelyeknek minden huszonéves táskájában kötelező helyük van

Szépség
Huszonévesen hatalmas mázsacipelő táskákat hordozunk magunkkal, de néha épp azt felejtjük el beletenni, amire a legnagyobb szükség van.

Ennyit a szabályokról! Szőrmés darabok már akár nyáron is?

Divat
A szőrmés darabok sziklaszilárdan tartották magukat a hideg hónapok trendjei közt, de nagyon úgy tűnik, hogy valami változott...

Kiegészítők, amik nélkül nem teljes a nyári gardrób

Márk Világa
Erre talán még nem is gondoltál, de ha szűkös a keret a nyaralás miatt, néhány kiegészítővel is fel tudod dobni az életed és a tavalyi cuccokat, csak egy kis szemfülesség kell!

Felismered őket? A leghíresebb logók régen és ma

Életmód
Egyetlen apró kép, ami felér ezer szóval. Jó, ne essünk túlzásokba, de az biztos, hogy a jól beazonosítható "cégér" igenis fontos. Gondoljunk csak arra, hogy mennyivel hevesebben ver a szívünk, mikor meglátjuk valahol a Chanel jelzést, vagy mi zajlik le a fejünkben, mikor valaki táskáján ott virít az ikonikus MK betűpár. Na, ugye!

3 szuper táska, ami abszolút befutó lehet a fesztiválokon

Green Stiletto
Végre hivatalosan is megkezdődött az igazi fesztiválszezon, a bérlet- és jegyvásárláson kívül pedig már csak egy nagy kérdés maradt: na, de mégis mit vegyek fel?!

Balin nem az a legjobb, hogy mindenki mosolyog

Vous
Három hétig voltam Balin. Most, amikor nekiülök a cikknek, még csak pár napja vagyok itthon. Még homokos a táskám és még mindig automatikusan keresem a pluméria virágokat minden kapualjban. Most pedig meg kellene próbálnom néhány ezer karakterben összefoglalni, milyen volt életem eddigi legizgalmasabb nyaralása.

Az IKEA újratervezte ikonikus bevásárlótáskáját – Hogy tetszik?

Életmód
Örömteli hírek érkeztek mindenki kedvenc lakberendező áruházától, az IKEA-tól.

Táskaláz: hódítanak a fémfüles darabok!

Green Stiletto
Táskákból sosem elég, ezt a gyengébbik nem nagyon jól tudja, és szinte minden alkalomra szükséges egy külön darab... Kár tagadnunk, ez így van!

Stílusos strandolás

Promóciók
A Crocs új strandtáskájával nem maradsz észrevétlen bármelyik partot is célzod meg idén nyáron.

Hátizsák láz - Még most sem késő beszerezni egy ilyen menő darabot!

Divat
Régóta lappang a divat világában, de talán most jelenthetjük ki bátran, hogy a hátizsákok végleg meghódították mindenki szívét!

Ha tavasz, akkor pasztell – táskában is!

Divat
Szürkésfehér, halványsárga, babarószaszín és -kék, könnyed menta, légies lila: mind-mind alulértékelt színek. Pedig könnyebb viselni őket, mint gondolnád!

Ikonikus táskák, felejthetetlen kedvencek

Márk Világa
Persze csak ha napjainkig nézzük a modern divattörténelmet, hiszen folyamatosan jönnek ki a csodásabbnál csodásabb darabok, amik ki tudja, mikor válnak klasszikusokká. Most olyan táskákat mutatok nektek, amik pontosan ezt az utat járták be és népszerűségük évtizedek óta töretlen. Mindenki ismeri őket, vagy legalábbis hallott már róluk, még azok is, akik nem óriási divatrajongók.

A kuponozás legfontosabb szabályai: így vásárolj okosan

Vous
Létezik olyan dolog, ami jobb a shoppingolásnál? Igen, a kuponokkal való shoppingolás! Olyankor valahogy még csábítóbbak a táskák és a cipellők, hiszen úgy érezzük, minél többet vásárlunk, annál többet spórolunk – ami lényegében így is van, viszont nem szabad átesni a ló túloldalára. Kuponozz okosan!

Kívánságlistánk a tavaszi JOY&CCC Shopping Day-re

Divat
Április 2-án szombaton újra CCC Shopping Day, 20% kedvezménnyel szerezheted be az új tavaszi cipellőidet és táskáidat!

Micsoda?! Rihanna szerint így kell trendin viselni a táskát

Divat
Új trendet teremtett az énekesnő?

Szívecskés táska: A szerelem szimbóluma kiegészítőként köszön vissza

Divat
A szív alakú darabok csak most hódítanak igazán, ezért úgy gondoltuk, nem szabad szó nélkül elmenni egy ilyen cuki mikrotrend mellett.

5 teendő vasárnapra, amitől aztán egész héten könnyebben fogysz

Fitt
Hétköznap az ember egész nap dolgozik, gyerekek és elintéznivalók után rohangál – ilyenkor a legnehezebb a megfelelően egészséges döntéseket hozni. Ezért érdemes minél több dolgot előkészíteni, hogy amikor rád tör az éhség, csak a táskádba kelljen nyúlnod egy kis előkészített egészséges nasiért.

12 dolog, amit a stylist mindig magával visz edzésre

Fitt
Sokszor elkövetem azt a hibát, hogy elfelejtem bepakolni a sporttáskámba, amire nagy szükségem lett volna. Ezért most összegyűjtöttem azt a 12 dolgot, ami nélkül most már nem indulok sehova.

Eredeti a táskád vagy másolat? Segítünk eldönteni

Divat
A monogramos táskák divatja talán múlóban, egyelőre mégis sokan úgy gondolják, hogy egy „logós” dizájnerdarab jó ötlet. A hamisítványok piaca még mindig virágzik, ezért segítünk eligazodni a valódi és a másolat-táskák rengetegében.

Ilyen cipőt és táskát válassz a szilveszteri buliba!

Green Stiletto
Az év utolsó napján mindenki próbálja a legjobb formáját hozni, mi sem lehet nagyobb segítségedre, mint egy pár csinos topán!

A L’OCCITANE és A Játékkészítő jótékonysági akciója a látássérültekért

Promóciók
Már minden L’OCCITANE üzletben és a webshopban elérhetőek azok a jótékonysági táskák, melyek megvásárlásával a vásárló támogatja azt az együttműködést, amelynek köszönhetően a látássérültek ingyenes jegyet kaphatnak A Játékkészítő előadására, amelyet narrátor akadálymentesít a számukra.

Legyél gyors, nyerj A tenger szívében pulcsit és táskát!

Promóciók
Az első 3 helyesen válaszoló ajándékcsomagot kap.