Ennyit a szabályokról! Szőrmés darabok már akár nyáron is?

Ujvári Viki

A szőrmés darabok sziklaszilárdan tartották magukat a hideg hónapok trendjei közt, de nagyon úgy tűnik, hogy valami változott...

A szezonok közti falak szépen lassan tényleg leomlanak, ezzel szabad átjárást biztosítva a különböző daraboknak. Akár már egy crop top is befigyelhet a nagy téli fagyban, hiszen nincs olyan rétegzés ami ne oldaná meg a kikandikáló bőr megfelelő fedését - bár mi még mindig úgy gondoljuk, hogy azért jobb helye van annak a haspólónak a nyárban.

Olvasd el ezt is!
Szinte hihetetlen: visszatért gyerekkorunk trendje, a "biztonsági" leggings

Kedvenceink már most elkezdtek a hidegebb hónapok kollekcióiban parádézni, amit remélhetőleg pár hónap múlva nem az követ majd, hogy már a jövő nyári darabokban szelik a havat...?! Ohh...

Reméljük azért kicsit lelassítanak majd, és beérik a szezon adta lehetőséggel, hiszen számtalan divathullám áll majd a rendelkezésünkre ha beköszönt az igazi hideg.

Addig pedig itt van egy trend-előrejelzés Kendall Jenner háza tájáról, aki már most szőrmés táskával lófrál, és szót se róla nagyon jól csinálja!

Ez talán nem is meglepő annak fényében, hogy Rihanna szőrös papucsot tervezett a Pumának, szóval az anyaghasználat szezonokra vonatkozó szabályai is egyre jobban halványodnak.

Mutatjuk azt is, ha nem lenne előtted, hogy miről beszélünk...

forrás: dailymail.co.uk

Tehát egy szó, mint száz: már most lehet ilyen táskákban gondolkodni, bár tény és való, hogy itthon még kicsit várni kell rá. Sebaj! Addig még élvezzük ki a nyár hátralévő részét, hiszen még csak a felén vagyunk túl :)

Neked hogy tetszenek ezek a szőrmés darabok?