Kiegészítők, amik nélkül nem teljes a nyári gardrób

Lakatos Márk

Erre talán még nem is gondoltál, de ha szűkös a keret a nyaralás miatt, néhány kiegészítővel is fel tudod dobni az életed és a tavalyi cuccokat, csak egy kis szemfülesség kell!

Foncsorozott szemüveg

Mindenképp válassz valami izgis fazont, vagy ha maradsz az aviátornál, legyen rajta valamilyen különleges részlet! Kerek? Necces, mert viszonylag kevés archoz áll jól, de sokat segíthet, ha kiengeded, és dúsra szárítod a hajad. Ziláltan sikkes, franciásan bájos - szerintem imádni való!

Élénk táska

Egy varázslatosan üde színű válltáska mindenkinek kell! Lehet ez akár egyszínű, például méhvonzó sárga, égszínkék vagy meggypiros, mindegyikkel sikered lesz, főleg, ha gardróbod tele van semleges színű vagy trükkösen kombinálható, mintás darabokkal.

Tiarák

Na jó, a koronázási szertartás talán túlzás, de hercegnőnek érezni magad sose rossz. Blair Waldorf nyomdokain haladva én azt mondom, hajrá, gyönyörűen ékszerezett hajak!!!

Statement, de most fülbevaló

A nyaklánc ilyenkor nyáron nem mindig válik be, főleg egy masszívan díszített darab. Helyette szavazz a díszes fülikre, persze csak óvatosan a súllyal, hogy kibírd benne az estét.

Kendő

Miért? Mert csinos, elegáns és egy egyszerű inget, vagy farmerruhát is feldobhatsz vele. Most a leárazásokon tutira találsz mintás, vidám darabokat. Kötheted a nyakadba - éljen az Air hostess style! -, hordhatod turbánként, hajpántként, vagy ahogy jól esik.

Szalmakalap

Igen, a naptej tök jó, de attól nem fogsz jobban mutatni a strandon. Ellenben egy menő kalap! Szerintem ez mindenkinek jár a nyári kelléktárba, és a mindent elsöprő leárazások idején még a pénztárcád sem fog segélykiáltásokat hallatni. Lehet ez óriás karimás, színesen fonott, vagy csak egy jól strukturált panama. Mondogasd magadnak, hogy megérdemled!

Kör alakú strand törülköző

A szezon must-have darabja, amire lefeküdni nehéz, hiszen mindenképpen lelógsz róla, mégis milyen jól mutat majd a homokos tengerparton és az Insta fotókon! ;)

Drágáim, Ti mit adnátok még hozzá a listához? Mi maradt le, ami nélkül nem teljes az életetek? Várom a tippeket! Csóóóóóóóók, Markitosssss