Életmentő beauty-cuccok, amelyeknek minden huszonéves táskájában kötelező helyük van

Promóció

Huszonévesen hatalmas mázsacipelő táskákat hordozunk magunkkal, de néha épp azt felejtjük el beletenni, amire a legnagyobb szükség van.

Telefon, kulcs, pénztárca nálad van? Akkor nagy gond már nem lehet. Na, de mi a helyzet a neszeszereddel? Ha összekészítesz néhány nélkülözhetetlen eszközt, akkor sem kerülsz nehéz helyzetbe, ha munka után hirtelen be kell ugranod egy partira vagy esetleg a barátnők elrángatnak strandolni. Huszonévesen gyakran kerülsz spontán helyzetekbe, így jól jön egy-két jolly joker termék.

Tükröm, tükröm

Dobj be a táskádba egy kis tükröt, amiben bármikor csekkolhatod, hogy minden rendben van a sminkeddel vagy a hajaddal. Két legyet ütsz egy csapásra, ha a púdered dobozában van beépített tükör

A nélkülözhetetlen sminktermékek

Szempillaspirál, egy fekete szemceruza, egy rúzs és egy BB-krém. Ennyi pont elég lesz a túlélő szettedhez! Ha estivé akarod varázsolni a sminkedet, egyszerűen húzd ki a szemed feketével, és satírozd el, hogy füstös sminket csinálj belőle. Egy-két réteg spirál, a kedvenc rúzsod, és voilá, már az éjszaka királynőjévé is változtál. A rúzsodat ügyesen eldolgozva pirosítóként is bevetheted.

Ajakápoló

Nélküle egy lépést se! Huszonévesen gyorsabban száradnak az ajkaid, mint bármikor, ezért fontos, hogy mindig legyen egy ajakápoló a táskádban.

Nedves törlőkendő

Nem foglal nagy helyet, de nagyon hasznos dolog a nedves törlőkendő. Ha hazafelé beugrasz edzeni vagy strandra mész a barátnőkkel, gyorsan eltávolíthatod a sminkedet másodpercek alatt.

Fültisztító pálcika

Szemsmink kiigazításhoz, rúzs felviteléhez, szemceruza satírozáshoz gyors segítséget nyújt a vattás pálcika.


Összekészítesz egy túlélő neszeszert?