Hátizsák láz - Még most sem késő beszerezni egy ilyen menő darabot!

Ujvári Viki

Régóta lappang a divat világában, de talán most jelenthetjük ki bátran, hogy a hátizsákok végleg meghódították mindenki szívét!

Sok olyan divathét van kerek e világon, amiről nem hallani annyit, és nem öleli körül olyan nagy felhajtás mint mondjuk a milánóit, vagy a párizsit. Pontosabban szólva, tőlünk nyugatabbra sokkal nagyobb figyelmet kapnak az olyan bemutatókkal tarkított események, mint mondjuk a tokiói, vagy éppen az ausztrál divathét. Mi most az utóbbi miatt kapcsoltunk igazán, hogy mennyi szuper hátizsák van, és tényleg kimeríthetetlen az opciók száma. Itthon is van bőven miből válogatni, a lehetőségeidnek pedig maximum a pénztárcád szabhat határt. Egyszóval csak ajánlani tudjuk azt hogy - ha még nem tetted volna meg - idén nyáron áldozz a hátizsákok oltárán és bátran ruházz be te is egybe.

Szerencsére e darab is könnyen kombinálható, és vajmi keveset számít az, hogy éppen sportcipőt vagy magassarkút húzol hozzá. Pont ez a jó benne, hogy a változatos akár nőcisebb stílusok mixelésében éppen olyan működőképes, mint a laza szerelések közt.

Reméljük te is kedvet kaptál egy hasonló darabhoz, és ne feledd a fesztiválok során talán a legkönnyebb opció lehet egy ilyen jól zárható táska!