3 szuper táska, ami abszolút befutó lehet a fesztiválokon

Ujvári Viki

Végre hivatalosan is megkezdődött az igazi fesztiválszezon, a bérlet- és jegyvásárláson kívül pedig már csak egy nagy kérdés maradt: na, de mégis mit vegyek fel?!

Az alapvető ruhadarabokon kívül szintúgy fontos megemlítenünk a táskákat is, amik nélkül nem telhet el egy nap se. Lehet kisebb, vagy nagyobb: a kínálat szerencsére végtelen! Egyedül rajtad múlik az, hogy egy hű társat választasz abban a pár napban, vagy az "ahány szett, annyi opció" mellett teszed le a voksodat?!

Olvasd el ezt is!
5 fesztiválkiegészítő, ha már unod a virágkoszorút

Akárhogy is döntesz a tudatosság talán a legfontosabb. Bár a szóbeszéd szerint egy női táskában minden elfér, azért a valóságban sokszor rezeg a léc. A pénzen és telefonon kívül, pedig érdemes bekészíteni pár higiéniai mentőövet, illetve papírzsepit is. Tapasztalataink szerint, egy hordozható mobiltöltő sem árt, és egy minimálisra összehajtogatható esőkabát is jól jöhet, hiszen tudjuk jól: hangulatunknál már csak az időjárás szeszélyesebb.

Lássunk 3 klasszikus tároló megoldást, ami szerintünk a legkönnyebb választás lehet! És fontos: még mindig nem késő beszerezni egyet!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
3 szuper táska, ami abszolút befutó lehet a fesztiválokon

Te már tudod, hogy milyen táskát viszel magaddal fesztiválozni? A Deichmann kínálatában sok-sok menő darabot találsz!

Olvasd el ezt is!
Gyűjts te is élményeket! Íme a legstílusosabb fesztiválpillanatok