Cikkek a(z) joy rovatból

Mindenki céltáblái: mégis miért imádjuk gyűlölni a celebeket?

Vous
Szeretünk rajongani – de szeretjük gyűlölni is a hírességeket. Kollektívan háborgunk azon, ha valaki, akinek az ismertségét nem tudjuk elfogadni, méregdrága sportkocsit vesz, plasztikáztat, bugyit villant, netán részegen hagy el egy szórakozóhelyet...

4 edzős nadrág, amit az utcára is felvehetsz

Divat
Imádjuk az ilyen kényelmes trendeket!

Mi az? Négy lába van, asztal, de nem szék? - Kihagyhatatlan magyar YouTube-videók 2.0

Vous
Azt gondoltátok, már mindent láttatok, ami a magyar „vicces videókat” illeti? Lehet, de időről időre nem árt megemlékezni a magyar mozgóképkultúra legaljáról is, mert túl a beszélgetős műsorokból ránk maradt legendás jeleneteken, van még bőven néznivaló. Úgy érezzük, kötelességünk rangsorolni a humoros kisvideókat.

Egy mondat, amivel gyorsan őrületbe lehet kergetni a magyarokat

Vous
A Redditen jött az ötlet, hogy a felhasználók gyűjtsék össze, mi az az egyetlen mondat, amivel a különböző európai országok lakóit gyorsan fel lehet bosszantani. A válaszok alapján térkép is készült; nézzétek meg, Magyarországhoz mit párosítottak.

Az én Valentinom: ennél különlegesebb még sosem volt a szerelmesek ünnepe!

Szerelem
A Valentin-nap tényleg csak a szerelmesekről, párkereső műsorokról, romantikus filmekről és csokiszívekről szól? Dehogy!

Hurrá, ez a nadrág végre újra menő!

Divat
Egyszerre kényelmes és elegáns, a régi kedvencünk visszatért.

Megjelent a JOY 2017-es márciusi száma Spring Shopping kuponokkal!

Megjelent a JOY
Kezdd a tavaszt a JOY-jal, és vásárolj kedvezményes kuponokkal az új szezon kínálatából!

A rózsa tilos, és a férfiak kapnak csak ajándékot – furcsa Valentin-napi szokások a világból

Vous
A Valentin-nappal rögtön összekötjük a szívecskéket, rózsákat és a romantikus vacsi kellékeit. Pedig valójában a világon rengeteg nagyon eltérő hagyomány fűződik ehhez a naphoz, néhányat pedig nehezen tudunk feldolgozni...

5 új kiegészítő, amivel aktuálissá teheted a megunt darabjaidat

Divat
Egy-két apróság és praktikus stílustippek kellenek csak ahhoz, hogy készen állj a szezonra!

7 Valentin-napi ajándék 7 különböző pasinak

Divat
Nem feltételezzük, hogy ennyi vasat tartasz a tűzben, de nem ítélkezünk, ha mégis!

4 ékszer, amit be kell szerezned idén tavasszal

Divat
Ezek az újdonságok teljesen átalakítják a már meglévő ruhatáradat!

Nem rajongsz a Valentin-napért? Íme 10 képeslap pároknak, amikért garantáltan odáig leszel!

Szerelem
Már nincs sok hátra Valentin-napig, ha azonban nem vagy nagy rajongója a szivecskés ünnepnek, a következő képeslapokat akkor is imádni fogod!

Se szállás, se tervek – 2811 kilométert utaztam Thaiföldön belül, megmutatom, mit láttam

Vous
Három majdhogynem ismeretlen emberrel indultam el Ázsiába. Nyolcszor szálltam repülőre tizenhat nap alatt...

Elő a zsepikkel! A szépség és a szörnyeteg betétdalától szipogni fogsz

Életmód
Ikonikus dal, vadi új feldolgozásban.

Ez a legjobb energetizáló színpár

Green Stiletto
Már az is sokat dobhat a hangulatodon, ha a megfelelő színkombinációt viseled!

Segítség, karácsony előtt hagyott el a pasim! Mit tegyek?

JOY Gyakornok Program
A címben szereplő mondat sajnos sok ember szájából elhangozhat, hiszen van nem egy olyan párkapcsolat, ami nem éri már meg a karácsonyt. Mi ennek vajon az oka? Sokszor nagyon banális, egyszerű, ahogyan sok pasi is azért elég egyszerű tud lenni. (De nem mindenki természetesen! Nem szabad általánosítani!)

A szingliség evolúciója

JOY Gyakornok Program
A saját tapasztalataimból kiindulva nem könnyű mai 21. századi szinglinek lenni, ezért most próbálom röviden megfogalmazni, hogy mit gondolok és hogyan látom a szinglik mindennapjait.

4 jolly joker szín, ami minden férfinak jól áll

Divat
Sokan megmaradnak a jól bevált feketénél, a fehér pólónál, a kék farmernél és a szürke pulóvernél, noha ezek annyira semlegesek, hogy (szinte) nem is színek. Pedig van néhány olyan árnyalat, ami mindenkinek jól áll és még izgalmas is!

5 vicces, hihetetlen Sims-történet, amit imádni fogtok!

Vous
Ha máshol nem is, a Simsben biztosan volt szép házunk, menő bútoraink, csúcs szuper karrierünk és jóképű férjünk. Annyi életet élhettünk le ott, amennyit csak akartunk, és tutira nektek is akad egy-két karakter, amire a mai napig tisztán emlékeztek. Most összegyűjtöttem a neten a leghihetetlenebb, legviccesebb dolgokat, amiket mások csináltak a játékban.

Úgy hívod, Igaz Szerelem

JOY Gyakornok Program
Az én koromban könnyen megtörténhet, hogy nem éltem át elég "szerelmi csalódást", hogy bölcs mondatokat zengjek egy olyan témáról, amivel a legtöbb embernek meggyűlik a baja földi élete során...

Az élet egy ételallergiás lány szemével

JOY Gyakornok Program
Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenki érezte már úgy magát, bizonyos ételek elfogyasztása után, mint akin átment egy úthenger. Ehhez még társult a puffadás, a hányinger, bőrkiütés, és még sok más kellemetlen tünet. Ha te is hasonló problémákkal küzdesz, ez a cikk segíthet abban, miként kerüld el őket!

Magamon viselem, aki vagyok!

JOY Gyakornok Program
„A tetovált embernek megjelenik a testén a lelke.” Az egyik legmegosztóbb téma a divatban a tetoválás. Lehet-e nőies, vagy csak a vadabb lányokhoz passzol? Sokan azt gondolják, hogy a tetoválás elcsúfítja a bőrt, és nem lehet stílusosan viselni.

10 kiakasztó szakítós üzenet, amiket SAJNOS tényleg elküldtek

Vous
Egy szakítás mindig fájdalmas – pláne akkor, ha az ex még annyira sem méltat, hogy szóban ossza meg veletek az érzéseit. Sajnos azonban vannak olyanok, akik képesek így véget vetni egy kapcsolatnak...

Nyissz-nyissz: feleslegessé vált a pasitok pólója? Készítsetek belőle edzős trikót!

Vous
Nem titok, imádunk elmerülni a Pinterest kreatívabbnál kreatívabb bugyraiban. Ezerrel mentegetünk le magunknak ötleteket, mondván: hú, ez egyszer jó lesz! Aztán persze semmi nem történik, mert félünk belevágni – szó szerint – a dologba. Ezúttal férfipólóból készítettünk edzős trikót.

JOY exkluzív: Debreczeni Zita a közelgő esküvőjéről árult el titkokat - VIDEÓ

JoyTV
Debreczeni Zita szerepel a JOY Wedding mellékletének címlapján, a magazinban sok mindent elárul arról, hogyan szervezi a nagy napot, és miket szeretnének megvalósítani szerelmével, Gianni-val, ebben a rövid videóinterjúban pedig megmutatja a gyűrűt, egyéb érdekességeket árul el, az esküvői menütől kezdve a koszorúslányokon át.