Cikkek a(z) több rovatból

Híres férfiak, akik meglepően sokszor vonultak oltár elé

Sztárok
Van, aki öt válás után is hitt még a házasságban, úgyhogy ismét megkérte szerelme kezét.

Egy rendkívüli szépségtrükkre esküszik January Jones - kipróbálnád?

Szépség
Most őszintén: tettél már valaha valami nagyon szokatlan dolgot a szépséged érdekében? A sztárok ezt biztosan sokkal többször teszik meg, mint az "átlag", January Jones nemrég el is árulta, mi az a fortély, amiben nagyon hisz - akármennyire is meglepő.

Megjelent a JOY novemberi lapszáma: JOY-Napok kuponok 54 oldalon, több mint 300 db, akár 70% kedvezmény + extra tartalom, több olvasnivaló, tuti shoppingtippek

Magazin
Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a magazin tartalmába!

Napi horoszkóp október 5.: az Oroszlánok új helyzetben próbálhatják ki magukat, a Szüzeknek több önbizalomra van szükségük

Önismeret
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

Napi 3 szem datolya különleges hatással van a testedre

Egészség
Ezzel a gyümölccsel többnyire szárított formában találkozunk, ha pedig nem etted eddig állandó jelleggel, mostantól biztosan fogod!

Egyre többen vállalják a tudatos gyermektelenséget

Életmód
Éva magazin írása: Tragikus-e a gyermektelenség? A tudatosan gyermektelenek számára a válasz egyértelműen nem. De mégis mi jár azoknak az egészséges felnőtteknek a fejében, akik önszántukból teszik le a voksukat a gyermekmentes élet mellett?

Egy válóügyvéd szerint EZ okoz nagyon sok válást: de van 3 módszer, ami segít megelőzni!

Szerelem
Általában a legtöbben észre sem veszik, hogy ez áll a problémák hátterében!

A nőknek kétszer akkora szükségük van az együttléttre, mint a férfiaknak

Szerelem
A férfi és a női agy között létezik egy alapvető különbség, amelyről a legtöbben nem tudunk. És ez a különbség rendesen alávág a kapcsolatainknak. Az Éva magazin írása.

Híres emberek, akik beismerték, hogy visszaestek

Sztárok
A napokban Dax Shepard színész és példás családapa a podcastján bejelentette, hogy 16 tiszta év után újra a kelleténél több fájdalomcsillapítót szedett be. A gyógyszerfüggőség legalább olyan veszélyes tud lenni, mint az illegális szerek, és Shepardnak, úgy tűnik, sikerült a helyén kezelnie a botlást. Az Éva magazin írása.

Fenntarthatósági kisokos: Legyél te is környezettudatos vásárló!

Promóciók
Az idei év kétségtelenül a home office-ról és a négy fal között töltött időkről szól – ezzel párhuzamosan egyre többen és rendszeresebben kezdtek sütni-főzni. Ez persze szuper dolog, mivel így akár egészségesebb ételek kerülnek az asztalra, ugyanakkor felmerül a kérdés: hogyan alakul az ökológiai lábnyomunk? Habár a háztartásunk így kétségtelenül nagyobb környezeti terhelést okoz, még sincs ok az aggodalomra, hiszen egy kis odafigyeléssel könnyedén tudunk faragni belőle – mondjuk is, hogyan!

A csodálatos petrezselyem: mehet salátába, zöld turmixba, szószokba - lehetőleg minél többször

Egészség
A petrezselyem az egyik legnépszerűbb fűszernövény itthon, ám még így is sokkal kevesebbet használjuk, mint kellene - pedig rengeteg szuper hatása van, amiket érdemes kiaknázni!

Immunrendszer erősítése? 3 mítosz, amit nem szabad elhinned ezzel kapcsolatban

Egészség
Hogyan lehet az immunrendszert megerősíteni? Mindenekelőtt tudnod kell, mi az, amit nem szabad többé elhinned ezzel kapcsolatban!

Napi horoszkóp szeptember 25.: a Mérlegek várakozásainak megfelelően alakulnak az ügyeik, a Skorpiók több fronton igyekeznek helyt állni

Önismeret
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, izgalmas üzeneteket találsz ugyanis az egyes csillagjegyek alatt!

Elérkezett az idő: Harry herceg és Meghan Markle lassan újra babázik

Sztárok
A pár életében több fontos fordulat is történt 2020-ban, ám ha minden igaz, hamarosan újabb nagy lépésre szánják el magukat.

A lapos hashoz vezető út 5 legegyszerűbb lépése

Fitt
Éva Magazin írása: A lapos has olyan cél, amire titokban, ha nem is mindenki, de a többségünk vágyik. De ha hosszú ideje hiába próbálod megvalósítani ezt az álmodat, jó ha tudod, hogy nem vagy egyedül: a hasi zsír az egyik legmakacsabb területe a testünknek, így még a sikeres diétázók is nehezen szabadulnak meg tőle.

Őszi futótippek, amiket mindenkinek érdemes megfogadnia, aki futócipőt húz

Fitt
Az ősz egy nagyon ideális időpont a futás szempontjából, ezért is vágnak bele évről évre a legtöbben ilyenkor az edzésbe. Azonban van pár dolog, amiket érdemes figyelembe venni! A Runner's World magazin írása.

Katie Holmes és új szerelme nem titkolják többé a kapcsolatukat

Sztárok
Ez már nemcsak egy randi, hanem szerelem!

Viselnéd vagy ki nem állhatod? Visszatért a 80-as évek legnépszerűbb frizurája

Szépség
Egyre több, évtizedekkel ezelőtt divatos hajviselet lesz irtó menő. Nem is csodálkozunk azon, hogy 2020-ban egy újabb régi kedvenc tér vissza, a kérdés csak az, van -e kedvünk viselni egy kis nosztalgiázás gyanánt...

Válása után új projektbe kezdett Cardi B - Kislányából is Instasztárt csinál

Sztárok
Előző héten bombaként robban a hír, hogy többszöri szakítás és két év házasság után Cardi B és Offset elválnak.

Melyik életkorban a legmagasabb és a legalacsonyabb az önbizalmunk?

Életmód
Vajon tiniként, felnőttként vagy épp, hogy gyerekként van az emberben több önbizalom?

Nem menstruál és eredetileg legénybúcsúkra szánták – mennyi mindent nem tudtunk rólad, Barbie

Életmód
Évtizedeken keresztül rengeteg vita és pereskedés tárgya volt, mégis közel 60 éve a játékpiac egyik legkelendőbb terméke. Barbie sokkal több annál, mint holmi csinos öntőformából kikerült műanyag. Elmondjuk, miért!

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Mérlegek önfeláldozóak, a Nyilasoknak több önbizalomra van szükségük

Önismeret
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

A hét leggyakoribb hiba, amit egy szobanövény-tulajdonos elkövethet

Életmód
Fonnyadt a növényed? Szívfacsaró látvány, főleg mostanában, amikor több időt töltünk otthon, mint valaha. Mondanom sem kell: nem érdemes feladni, van megoldás. Az ÉVA Magazin cikke.

Tatár Csilla: Ami nekem a futásban igazi szerelem, az az, hogy igazságos!

Fitt
Kislánykora óta rengeteget sportolt, ám pár éve a futásban találta meg igazán önmagát. Elképesztő felkészüléssel, kicsit több, mint 4 hónap után futotta le a félmaratont, és nem veti el, hogy túl a negyvenen maratonra készüljön. Tatár Csillát futásról, felkészülésről, vágyakról faggattuk.

Reese Witherspoon bevallotta, amit a legtöbb anya nem mer

Sztárok
Reese Witherspoon most először mesélt erről!