Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jeremy Allen White egy pillanat alatt lett szexszimbólum: Mi a titka?

Jeremy Allen White
A nap cikke

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Olvasd el!

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Facebook
Twitter
Pinterest
A mackó sztárjának nevét a Calvin Klein-fehérnemű reklámja után még az is megtanulta, aki korábban sosem hallott róla. Méghozzá nem véletlenül!

„Nem feltétlenül láttam ezt a jövőmben megtörténni. Hiszen ki nő fel úgy, hogy arra gondol, igen, egyszer majd szerepelni fogok egy Calvin Klein-kampányban?” – jelentette ki Jeremy Allen White a GQ-nak, akinek a férfi fehérneműket reklámozó fotóiba tényleg egyszerűen képtelenség volt NEM belefutni az interneten, a felvételeken látható piros kordbársony kanapéra licitálni lehetett a Facebook Marketplace-en, január 5-én az ő neve volt az egyik legtöbbet emlegetett téma az X-en (bár ő nem olvassa el, mit írnak róla, az édesanyja, Eloise Zeigler szokta elmesélni neki) és azóta világszerte milliók ismételgették egy emberként:

„Yes, chef.”

Ráadásul a jelenleg 32 éves színész időközben egy Golden Globe-díjat is bezsebelt A mackó című sorozatban nyújtott alakításáért, úgyhogy nemcsak félmeztelen képei, hanem a tehetsége miatt is reflektorfénybe került: és bár a statisztikákat egyelőre nem láttuk, igazából számok nélkül is bátran ki merjük jelenteni, hogy a Disney+ platformján elérhető - már most is igencsak népszerű - széria nyert magának még (jó)néhány új nézőt és rajongót.

Jeremy Allen White a Golden Globe-gálán 2024 januárjában, ahonnan a legjobb férfi főszereplő zenés vagy vígjáték-sorozatban díjával térhetett haza, amivel A mackó című szériában nyújtott alakításáért ismerték el.
forrás: Dan Doperalski/Golden Globes 2024/Getty Images

Jeremy Allen White a Golden Globe-gálán 2024 januárjában, ahonnan a legjobb férfi főszereplő zenés vagy vígjáték-sorozatban díjával térhetett haza, amivel A mackó című szériában nyújtott alakításáért ismerték el.

Jeremy joga az óriásplakáthoz

És Jeremy egyáltalán nem jön zavarba attól, hogy ledobja a ruháit, azt mondja, a Vaskarom (The Iron Claw) című film felvételei során hozzászokott ahhoz, hogy „egy szál fehérneműben rohangál” a stáb előtt, szerinte ez a tapasztalat mentálisan és érzelmileg tulajdonképpen felkészítette őt a Calvin Klein-kampányára, aminek New York-i forgatása előtt hetekig futott, ugrókötelezett, és sok halat evett.

A problémát tehát nem a szégyenlősség jelentette neki, vagy az, hogy formába kellett lendülnie, hanem az imposztor-szindróma: A mackó sztárja úgy érezte, semmi keresnivalója egy hirdetőtáblán, pedig (ahogyan azt ma már jól tudjuk) a vele készült reklám szó szerint pillanatok alatt felrobbantotta a netet és Jeremy egyből meg is kapta a szexszimbólum jelzőt. Ez természetesen (jelentős) részben tagadhatatlanul a külsejének (mondjuk ki, az izmainak) köszönhető, mégsem kizárólag CSAK annak.

Szexszimbólum született

„A férfiakkal ellentétben a nők számára nem a fizikai megjelenés jelenti a prioritást”vallja Jamie Date randi coach, aki úgy látja, a nőket jobban foglalkoztatja az, hogyan lépnek kapcsolatba a férfiak az őket körülvevő világgal, és miként reagál a hozzáállásukra a környezetük. Márpedig Jeremy legfőképpen olyan karaktereket kelt életre a vásznon, akik nem félnek irányítani és tisztelik is őket ezért. „Megértem, miért kedvelik annyian Carmyt. Azt hiszem, egy kicsit én is odavagyok érte” - viccelődött A mackóban alakított szerepe kapcsán a színész, de az azért meglepte, hogy mennyien találták vonzónak a férfit. „Ez nem volt része a folyamatnak. Ilyesmiről nem beszéltünk. Bizarr, de ráveszi az embereket arra, hogy megnézzék a műsort, hát legyen. (...) Még mindig zavarban vagyok, de azt hiszem, alkalmazkodtam hozzá. Nem sokat netezek, és visszafogott az életem. Van családom és vannak barátaim, úgy érzem, védett és nyugodt életet élünk - nyilatkozta a sztár az egyik interjújában. „Mi nők, hajlamosak vagyunk felfigyelni erre a típusra. Az olyan srácok, mint Jeremy Allen White, nem függnek a külső megerősítéstől, amilyen az is, ha az embert szeximbólumnak kiáltják ki. Úgy tűnik, ezek a dolgok nem számítanak nekik. A nők jóváhagyásával vagy anélkül is folytatják, amit csinálnak – és ennél nincs dögösebb” – emelte ki Jamie Date.

„Amikor egy potenciális partner ’nincs tisztában vele’, mennyire vonzó, akkor olyan tulajdonságokat társítunk hozzá gondolatban, mint a kedves, a karizmatikus, a vicces és a nagylelkű”

- világított rá Kimberly Moffit, kapcsolati szakértő.

És ez a leírás tökéletes passzol Jeremy Allen White-ra. „Nem is tudom.. hízelgő, de őszintén szólva meglep” - szabadkozott a Vaskarom premierje után, amikor arról kérdezték, mit szól a külsejére irányuló figyelemhez, és nem érti, miért őt választották a Calvin Klein új reklámarcának, bizarr élményként jellemezte az kampányt, és inkább attól jött zavarba, mikor egy riporter a nők nevében megköszönte neki a felvételeket, amikért egyébként Mert Alas divatfotósnak is hálát kell azért adnunk. Jeremy azt állítja, az élete „olyan hihetetlenül normális” a munkáján kívül és ez segít neki abban, hogy ne veszítse el a talajt a lába alól és hálás legyen az életében mindenért. „Számos előnnyel jár, ha olyasvalakit kedvelünk, aki két lábbal a földön jár és alázatos, szerény” – mutatott rá Kimberly Moffit, Jeremy pedig éppen ilyen...

...úgyhogy igen, chef, ha akarod, ha nem, ez akkor is szexszimbólummá tesz téged!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Kép

3 szexpóz, ami a pasik szerint messze a legrosszabb – És 3, ami szerintük a legjobb

Nagy tévedés abban a hitben élni, hogy a férfiak mindenféle módon és pózban szereti magukévá tenni a nőket, ugyanis náluk is vannak olyan pozitúrák, amelyek ha nem is tiltólistásak, szeretik őket mellőzni az együttlétek alkalmával.

Kép

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép

Sztárok, akik 2024-ben lesznek 60 évesek - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Kép

A hirtelen hasi hízás 5 oka: súlyos betegséget is jelezhet

Bárkivel előfordulhat, hogy egy lazulós hétvége alatt kicsit többet eszik a szokásosnál, ezért felszalad rá 1-2 kiló. De ha ennél is többet hízol rövid időn belül, azonnal fordulj szakemberhez!