Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 8-14.: az Ikrekre fontos ügyet bíznak, a Szüzek izgalmas rejtélyt fejthetnek meg

Heti horoszkóp január 8-14.: az Ikrekre fontos ügyet bíznak, a Szüzek izgalmas rejtélyt fejthetnek meg
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 8-14.

KOS (március 21-április 20)

Olyan teher nyomja a válladat, amelytől egyelőre nem tudsz megszabadulni, de mindent megteszel annak érdekében, hogy mielőbb fellélegezhess. Ne kapkodj azonban, figyelj a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz el, s ha megbotlasz, az egész folyamat teljesen más irányt vehet. Próbáld a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy kis lépésekben haladj, ne akard az egész ügyet tíz perc alatt lezárni csak azért, mert már rendkívül eleged van az egészből. Hidd el, hamarosan eljön a megfelelő pillanat, amikor minden ideális lesz ahhoz, hogy végre lezárd az egészet. Csak türelem!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje morfondírozol már egy bizonyos kihívás teljesítésén, ám a benned lévő félelem és kishitűség miatt egészen eddig nem mertél belevágni. Túl sok ugyanis benned a bizonytalanság, nem igazán érzed biztonságosnak a talajt, a gondolataid folyamatosan azon járnak, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Amennyiben tehát valóban fontos neked a kitűzött cél, és ennek érdekében bele akarsz vágni egy új kalandba, másként kell közelíteni a dologhoz. Leginkább hinned kell saját magadban, s persze szükséged van némi bátorságra is hozzá. Ha sikerült meggyőznöd magad, akkor ne késlekedj, mert amit ma megtehetsz, arra nem biztos, hogy holnap is lesz lehetőséged!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád az előtted álló héten, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy súlyos presztízsveszteség nélkül nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből. Eléggé felkészült vagy hozzá, ezért gondolkodjon a dolgon egy kicsit, hozz össze egy használható tervet és vágj bele. De ne húzd sokáig az időt, mert viszonylag gyorsan produkálnod kell valamit.

RÁK (június 22-július 22)

Túl görcsösen szeretnél valakihez közelebb kerülni, de egyelőre inkább még távolabb sodródtál tőle. Emiatt rendkívül el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, amivel lenyűgözheted az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrendedet és önbecsülésedet feladni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha a személyiségeddel meg tudod nyerni, ha önmagadért fogad a bizalmába, az jó, de ne akard mindenáron megszerezni, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Ráadásul hogyan fogsz később tükörbe nézni, ha önmagad teljes feladásával kerültél közelebbi kapcsolatba valakivel?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten úgy tűnik, hogy minden, általad befektetett energia bőséggel megtérül, neked pedig semmi más dolgod nincs, mint learatni a babérokat és bezsebelni az elismeréseket. Büszkeséggel és megnyugvással tölt el a tudat, hogy megérte annyi időt áldozni rá, hisz az elvégzett munka nem is akármilyen eredményt hozott. A környezeted is meglehetős elismeréssel tekint rád emiatt, te pedig elégedetten veszed tudomásul, hogy saját erődből értél el valamit, miközben az elején egy lyukas garast sem adtál volna érte. Látod, a magadba vetett hit és az akaraterő együttesen mire képes?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten lehetőséged nyílik arra, hogy egy olyan rejtélyt fejts meg, amely régóta piszkálja a fantáziádat, eddig azonban nem igazán mertél utánajárni. Nagy izgalommal tölt el, hogy végre hasznossá teheted magad az ügyben, merülj el a részletekben, járj alaposan utána mindennek. Ha kell, oszd meg másokkal is tapasztalataidat, de csakis olyanokat avass be, akikben abszolút megbízol. Nagy büszkeséggel tölthet majd el, ha a közreműködéseddel valóban sikerül ennek a rejtélyes ügynek a végére járni, ügyelj azonban arra, hogy bármilyen vonzó is a célod, mégis tisztességes eszközökkel küzdj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesen másként tervezted az előtted álló hetet, mint ahogyan az alakul, egy számodra fontos személlyel szerettél volna ugyanis találkozni, ám váratlan fennforgások hiúsítják meg ezt a programot. Egyelőre ne mond le azonban, hanem igyekezz mihamarabb megoldani a dolgokat, igyekezz nem pánikolni, hanem összekapni magad annak érdekében, hogy időre tudj végezni mindennel. Gondolj közben a számodra fontos randevúra, ami eléggé motivál, s akkor menni fog minden, mint a karikacsapás!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontos döntés vár rád az előtted álló héten, amely a jövőben meghatározhatja az életedet, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végsőkig ragaszkodsz még akkor is, amikor az adott helyzet a számodra már nem sok jóval kecsegtet. Merj hinni abban, hogy most érdemes lépni, mert olyasmi vár rád, amit még soha nem tapasztaltál, adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat próbálhass ki, hogy új ismereteket és tapasztalatokat szerezz, hiszen minél több területen vagy járatos, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most gyors és határozott döntést hoznod!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szereted, ha az általad elvállalt feladatba hiba csúszik és nem tudsz kozmetikázni az eredményen, az előtted álló héten mégis ez történik. Borzasztóan feldühít a dolog, hisz általában annak vagy a híve, hogy te teszed ki a pontot a mondat végére és nem csak úgy sodródsz az eseményekkel. Ne dühöngj azonban, korántsem biztos, hogy vállalhatatlan az eredmény, könnyen lehet, hogy csupán te misztifikálod túl az egészet. Engedd, hogy kiforrja magát a dolog, ne erőszakold a sikert!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten elérkezik egy pont, amikor úgy érzed, egyszerűen nincs ráhatásod az események alakulására, kezd eluralkodni a káosz, te pedig nem nagyon tudod kézben tartani a dolgokat. A katasztrófa elkerülésének érdekében még azelőtt érdemes próbálj közbeavatkozni, amíg nem késő, állíts fel egy fontossági sorrendet és annak megfelelően haladva igyekezz mindennek pontot tenni a végére. Úgy biztosan nem lehet sikerrel megoldani egyetlen feladatot sem, ha mindig csak egyre többet és többet vállalsz magadra, tanulj meg nemet mondani, hisz a saját rovásodra vagy ennyire nagyvonalú!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, valaki túl sokat vár el tőled egy bizonyos projekt kapcsán, miközben ő hátradőlve figyeli a történéseket. Egyfelől roppant fárasztó számodra az, hogy megfelelj valaki elvárásainak, másfelől nincs is nagyon ínyedre a dolog. Olyan ez, mintha cirkuszban lennél, ahol az idomár mindenféle produkciókra kényszerít, hogy elkápráztassa a nagyközönséget, de hogy neked mi ebből a hasznod, azt egyáltalán nem érted. Jó lesz tehát, ha mielőbb a sarkadra állsz és nemet mondasz az egészre, mert az ember néha szívesen megy ugyan cirkuszba, de inkább a lelátóról szereti élvezni az előadást. Ne feledd, nem kell kötélnek állnod, ha valamit nem akarsz!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten váratlan dologgal kell szembesülnöd, amire egyáltalán nem számítottál, hiszen teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenre. Hatalmasat tévedtél, úgy tűnik ugyanis, hogy ez az, ami befolyásolja a mostani ügyeidet is. Éppen ezért kénytelen vagy átgondolni, annak idején hol hibáztál, s mit kell tenned annak érdekében, hogy legalább utólag helyrehozd a dolgot. Ezt sajnos nem tudod megúszni, de hidd el, hogy utána sokkal nyugodtabb leszel, nem kell ugyanis folyamatosan rettegned attól, hogy megint visszaköszön a múlt.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!