Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 8-14.: az Ikrekre fontos ügyet bíznak, a Szüzek izgalmas rejtélyt fejthetnek meg

Heti horoszkóp január 8-14.: az Ikrekre fontos ügyet bíznak, a Szüzek izgalmas rejtélyt fejthetnek meg
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 8-14.

KOS (március 21-április 20)

Olyan teher nyomja a válladat, amelytől egyelőre nem tudsz megszabadulni, de mindent megteszel annak érdekében, hogy mielőbb fellélegezhess. Ne kapkodj azonban, figyelj a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz el, s ha megbotlasz, az egész folyamat teljesen más irányt vehet. Próbáld a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy kis lépésekben haladj, ne akard az egész ügyet tíz perc alatt lezárni csak azért, mert már rendkívül eleged van az egészből. Hidd el, hamarosan eljön a megfelelő pillanat, amikor minden ideális lesz ahhoz, hogy végre lezárd az egészet. Csak türelem!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje morfondírozol már egy bizonyos kihívás teljesítésén, ám a benned lévő félelem és kishitűség miatt egészen eddig nem mertél belevágni. Túl sok ugyanis benned a bizonytalanság, nem igazán érzed biztonságosnak a talajt, a gondolataid folyamatosan azon járnak, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Amennyiben tehát valóban fontos neked a kitűzött cél, és ennek érdekében bele akarsz vágni egy új kalandba, másként kell közelíteni a dologhoz. Leginkább hinned kell saját magadban, s persze szükséged van némi bátorságra is hozzá. Ha sikerült meggyőznöd magad, akkor ne késlekedj, mert amit ma megtehetsz, arra nem biztos, hogy holnap is lesz lehetőséged!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád az előtted álló héten, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy súlyos presztízsveszteség nélkül nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből. Eléggé felkészült vagy hozzá, ezért gondolkodjon a dolgon egy kicsit, hozz össze egy használható tervet és vágj bele. De ne húzd sokáig az időt, mert viszonylag gyorsan produkálnod kell valamit.

RÁK (június 22-július 22)

Túl görcsösen szeretnél valakihez közelebb kerülni, de egyelőre inkább még távolabb sodródtál tőle. Emiatt rendkívül el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, amivel lenyűgözheted az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrendedet és önbecsülésedet feladni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha a személyiségeddel meg tudod nyerni, ha önmagadért fogad a bizalmába, az jó, de ne akard mindenáron megszerezni, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Ráadásul hogyan fogsz később tükörbe nézni, ha önmagad teljes feladásával kerültél közelebbi kapcsolatba valakivel?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten úgy tűnik, hogy minden, általad befektetett energia bőséggel megtérül, neked pedig semmi más dolgod nincs, mint learatni a babérokat és bezsebelni az elismeréseket. Büszkeséggel és megnyugvással tölt el a tudat, hogy megérte annyi időt áldozni rá, hisz az elvégzett munka nem is akármilyen eredményt hozott. A környezeted is meglehetős elismeréssel tekint rád emiatt, te pedig elégedetten veszed tudomásul, hogy saját erődből értél el valamit, miközben az elején egy lyukas garast sem adtál volna érte. Látod, a magadba vetett hit és az akaraterő együttesen mire képes?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten lehetőséged nyílik arra, hogy egy olyan rejtélyt fejts meg, amely régóta piszkálja a fantáziádat, eddig azonban nem igazán mertél utánajárni. Nagy izgalommal tölt el, hogy végre hasznossá teheted magad az ügyben, merülj el a részletekben, járj alaposan utána mindennek. Ha kell, oszd meg másokkal is tapasztalataidat, de csakis olyanokat avass be, akikben abszolút megbízol. Nagy büszkeséggel tölthet majd el, ha a közreműködéseddel valóban sikerül ennek a rejtélyes ügynek a végére járni, ügyelj azonban arra, hogy bármilyen vonzó is a célod, mégis tisztességes eszközökkel küzdj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesen másként tervezted az előtted álló hetet, mint ahogyan az alakul, egy számodra fontos személlyel szerettél volna ugyanis találkozni, ám váratlan fennforgások hiúsítják meg ezt a programot. Egyelőre ne mond le azonban, hanem igyekezz mihamarabb megoldani a dolgokat, igyekezz nem pánikolni, hanem összekapni magad annak érdekében, hogy időre tudj végezni mindennel. Gondolj közben a számodra fontos randevúra, ami eléggé motivál, s akkor menni fog minden, mint a karikacsapás!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontos döntés vár rád az előtted álló héten, amely a jövőben meghatározhatja az életedet, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végsőkig ragaszkodsz még akkor is, amikor az adott helyzet a számodra már nem sok jóval kecsegtet. Merj hinni abban, hogy most érdemes lépni, mert olyasmi vár rád, amit még soha nem tapasztaltál, adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat próbálhass ki, hogy új ismereteket és tapasztalatokat szerezz, hiszen minél több területen vagy járatos, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most gyors és határozott döntést hoznod!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szereted, ha az általad elvállalt feladatba hiba csúszik és nem tudsz kozmetikázni az eredményen, az előtted álló héten mégis ez történik. Borzasztóan feldühít a dolog, hisz általában annak vagy a híve, hogy te teszed ki a pontot a mondat végére és nem csak úgy sodródsz az eseményekkel. Ne dühöngj azonban, korántsem biztos, hogy vállalhatatlan az eredmény, könnyen lehet, hogy csupán te misztifikálod túl az egészet. Engedd, hogy kiforrja magát a dolog, ne erőszakold a sikert!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten elérkezik egy pont, amikor úgy érzed, egyszerűen nincs ráhatásod az események alakulására, kezd eluralkodni a káosz, te pedig nem nagyon tudod kézben tartani a dolgokat. A katasztrófa elkerülésének érdekében még azelőtt érdemes próbálj közbeavatkozni, amíg nem késő, állíts fel egy fontossági sorrendet és annak megfelelően haladva igyekezz mindennek pontot tenni a végére. Úgy biztosan nem lehet sikerrel megoldani egyetlen feladatot sem, ha mindig csak egyre többet és többet vállalsz magadra, tanulj meg nemet mondani, hisz a saját rovásodra vagy ennyire nagyvonalú!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, valaki túl sokat vár el tőled egy bizonyos projekt kapcsán, miközben ő hátradőlve figyeli a történéseket. Egyfelől roppant fárasztó számodra az, hogy megfelelj valaki elvárásainak, másfelől nincs is nagyon ínyedre a dolog. Olyan ez, mintha cirkuszban lennél, ahol az idomár mindenféle produkciókra kényszerít, hogy elkápráztassa a nagyközönséget, de hogy neked mi ebből a hasznod, azt egyáltalán nem érted. Jó lesz tehát, ha mielőbb a sarkadra állsz és nemet mondasz az egészre, mert az ember néha szívesen megy ugyan cirkuszba, de inkább a lelátóról szereti élvezni az előadást. Ne feledd, nem kell kötélnek állnod, ha valamit nem akarsz!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten váratlan dologgal kell szembesülnöd, amire egyáltalán nem számítottál, hiszen teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenre. Hatalmasat tévedtél, úgy tűnik ugyanis, hogy ez az, ami befolyásolja a mostani ügyeidet is. Éppen ezért kénytelen vagy átgondolni, annak idején hol hibáztál, s mit kell tenned annak érdekében, hogy legalább utólag helyrehozd a dolgot. Ezt sajnos nem tudod megúszni, de hidd el, hogy utána sokkal nyugodtabb leszel, nem kell ugyanis folyamatosan rettegned attól, hogy megint visszaköszön a múlt.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!