Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 29-február 4.: a Bikáknak fontos mások elégedettsége, az Oroszlánok kiállnak magukért

Heti horoszkóp január 29-február 4.: a Bikáknak fontos mások elégedettsége, az Oroszlánok kiállnak magukért
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 29 - FEBRUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Kicsit kesze-kuszának ítéled most meg a helyzetedet, de megnyugtat a tudat, hogy van valaki, akire minden körülmények között, bármiben számíthatsz. Az illető az előtted álló héten is a segítségedre siet és határozottan odaáll mögéd, mely miatt roppant hálás vagy, hiszen ő az, aki nem csak ebben a szituációban, hanem mindig melletted áll és támogat vagy villámhárítóként működik. Szerencséd van, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen kiváltságos helyzetben van. Igyekezz óvni a kapcsolatotokat, vigyázz rá és éreztesd vele, hogy ő is bármiben számíthat rád!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül sokat fáradozol azon, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenki téged éltessen és rébuszokban beszéljen rólad. Fel kell azonban ébredned ebből a rózsaszínű álmodból: nem Csodaországban vagy, ahol te vagy a tündérmese főhőse. Ez bizony a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsukat úgy, ahogy tudják.

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló héten egy általad sarokba szorítottnak vélt helyzetben elég hevesen reagálsz, ami bizony nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Talán a kelletténél neked is kevesebb türelmed van egyes szituációkban, ami kétségtelenül azt mutatja, hogy érdemes egy kicsit csakis magaddal és a lelkinegyensúlyoddal foglalkoznod. A saját mentális fáradtságodnak ugyanis nem ihatják meg mások a levét, épp ezért igyekezz tehát csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól. Ha szükségesnek látod, ne vállalj több terhet, vegyél ki egy pár nap szabadságot, utazz el oda, ahol jól érzed magad és a gondjaid sem tartanak veled!

RÁK (június 22-július 22)

Mindezidáig úgy érezted, hogy a pozitív eredményt és a vele járó elismerést is a zsebedben tudhatod, ám az előtted álló héten egy váratlan fordulat következtében ez mégis elmarad. Emiatt érthető módon borzasztóan bosszús vagy, de semmiképp ne csüggedj, csupán azért, mert ez most nem sikerült. Legyen inkább ez egyfajta motiváló erő, hogy a későbbiekben aprólékos részletességgel kidolgozz mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba! Az Élet megy tovább, keresd a következő kihívást, amelyben bizonyíthatsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, az előtted álló héten valaki szándékosan akad belédkötni mindennel, te pedig nem-igen tudod mire vélni az illető viselkedését. Egyfolytában ezen kattog az agyad, minden gondoltodat átjárja az, hogy válaszokat találj a benned kavargó kérdésekre, ez pedig a fontos dolgokról tereli el a figyelmedet. Rázd le magadról azonban ezeket a láncokat, szabadulj ki és légy sokkal magabiztosabb annak érdekében, hogy biztonsággal el tudj függetlenedni. Ne dőlj be mindenkinek, aki azt hiteti el veled, hogy meg kell felelned neki!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten kedves gesztust valakitől, amelyre abszolút nem számítottál, érthető módon tehát a lelkiállapotodra is pozitív hatással lesz. Rögtön másképp látod ugyanis a világot, még a nap is szebben süt hirtelen, valahogy magukkal ragadnak az optimista gondolatok. Igyekezz te is örömet okozni másoknak, hisz most már a saját példádból tudod, hogy egy apró dolog is képes teljesen eltakarni a viharfelhőket. Mostmár nem szegheti semmi a kedvedet, hisz vaaki gondoskodott arról, hogy egész más színben lásd a világot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló héten valaki építő jellegű kritikát fogalmaz meg veled kapcsolatban, te azonban igen rossz néven veszed és roppant arrogánsan reagálsz. Amennyiben azonban belegondolsz, felháborodásodnak inkább az volt az oka, hogy az illető mondanivalójának elképzelhetően volt némi igazságtartalma. A téged érő kritikákra ne úgy tekints, mint egyfajta sértésre, használd inkább őket arra, hogy tanulj, épülj és fejlődni tudj a segítségükkel. Meglátod, egyszer te is leszel profi, aki anno a különböző kritikákból okulva lett az, aki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten valaki rendkívül arcátlan módon épp az orrod elől happolja el a lehetőséget, amelyre nagyon régóta vártál. Iszonyúan felbosszant az, hogy léteznek ilyen emberek, ám nem érdemes ezen sokáig morfondíroznod, hisz így a következő alkalommal sem történik majd másként. Igyekezz tehát hideg fejjel gondolkodva versenyben maradni, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy a következő labda a tiéd legyen, légy résen, járj nyitott szemmel, hisz minden a gyorsaságon múlhat. Ha szeretnéd a szembejövő lehetőséget megragadni, mindenképp tenned kell érte!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában nagyon jó emberismerőnek tartod magad, valakinek azonban sikerül csőbe húznia az előtted álló héten, emiatt egyszerre vagy dühös és csalódott, bedőltél ugyanis a hamis mosolynak, ez pedig nagyon feldühít. Amennyiben viszont beleragadsz ebbe a helyzetbe, abban az esetben magadnak nehezíted meg a továbblépést, épp ezért próbálj felülkerekedni és elfogadni azt, hogy te sem vagy tévedhetetlen, hidd el, ha bízol a megérzésidben és nyitottabb szemmel jársz a jövőben, nagyobb eséllyel kerülheted el a csalódást!

BAK (december 22-január 20)

Mivel hosszú ideje nem tudtál nagyobb eredményeket elérni, épp ezért sz előtted álló héten érdemes leülnöd és egyfajta önvizsgálatot tartanod atekintetben, hogy meddig jutottál már el a megkezdett utadon, mit szeretnél elérni és mik a további céljaid. Vedd figyelembe mindenképességedet, tudásodat, illetve a határaidat is és amennyiben mindezek alapján az egyenlőség jel után hiányérzeted van, akkor bizony valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, hisz most még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és sikeres élet elengedhetetlen hozzávalói!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szereted az állandóságot és a kiszámíthatóságot, ennek okán a hirtelen kialakuló, váratlan helyzetekre nem igazán tudsz megfelelően reagálni. Elég nehezen zársz le dolgokat, nem nagyon van benned semmifajta elhatározás a változtatásokkal kapcsolatosan. Így azonban soha nem fogsz tudni új élményeket szerezni, mindig szürke aktakukacként fogsz az árral sodródni. Amennyiben tehát sikeres szeretnél lenni, abban az esetben állj a sarkadra, kavard fel az állóvizet, ne csak egy alkatrész legyél a hatalmas gépezetben. Meglátod, büszkeséggel fog eltölteni, ha valamit a saját erődből érsz el!

HALAK (február 20-március 20)

Egy bizonyos helyzetből nem sikerül túl jól kijönnöd az előtted álló héten, s ez eléggé lecsökkenti a lelkesedésedet. Mielőtt azonban végleg hátat fordítasz mindennek, előtte mérlegelj, hogy mennyi munkád és energiád fekszik már a dologban, próbáld helyretenni magadban a történéseket, vond le a megfelelő tanulságokat, okulj belőlük és tekints úgy minderre, hogy a kudarcok is az épülésedet szolgálják. Ha mindig visszafelé tekintesz, akkor bizony soha nem tudod lezárni azt, ami megtörtént, igyekezz inkább előrenézni, hisz a jövődben új élmények várnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Így védd meg az otthonodat a betörőktől, ha elutazol

Az utazás, a nyaralás gondolata mindenkit izgalomba hoz, de sajnos nem egy kellemetlenséggel is jár.

Kép

Tudtad ezt róluk? Eredményes sportolók, akik sokkal sikeresebbek lettek színészként

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Kép

Magyarok meséltek: kész horror, mire voltak képesek ezek a szomszédok

Nem véletlen, hogy ilyenkor egy idő után sokan döntenek úgy, hogy új helyre költöznek a borzasztó szomszédok elől.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!