Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp február 12-18.: az Oroszlánok konfliktushelyzetbe kerülnek, a Szüzek kivételes lehetőség kapujába érkeznek

Heti horoszkóp február 12-18.: az Oroszlánok konfliktushelyzetbe kerülnek, a Szüzek kivételes lehetőség kapujába érkeznek
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az előtted álló héten is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 12-18.

KOS (március 21-április 20)

Valamire nagyon szeretnél megoldást találni az előtted álló héten, ennek érdekében számtalan képlet van a fejedben, arra elég kevés az időd, hogy mindet kipróbáld. Épp ezért gondold végig elejétől a végéig az egészet, hogyan is tudnál hatékony lenni, használj fel minden benned lévő tudást és gondolkodj gyakorlatiasan, hisz másképp nem fog menni. Addig nem is érdemes semmi mást elvállalnod, amíg ennek pont nem kerül a végére, hidd el, amennyiben kirajzolódik a fejedben a megoldáshoz vezető útvonal, abban az esetben hamarabb a végére jutsz, mint azt elsőre gondoltad!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekszel valakit a helyes útra téríteni az előtted álló héten, ám valahogy akármit mondasz, mégsem érzed, hogy átmenne a mondanivalód, egy idő után pedig azt veszed észre, hogy kezdesz a saját értékrendeden túllépni annak érdekében, hogy utat mutass az illetőnek. Mielőtt tehát olyasmit tennél, amit magad is megbánsz, eljött a pont, amikor mérlegelned kell, hogy meddig vagy hajlandó másokért bármit megtenni és vajon hosszú távon tanulnak-e ezek az emberek az életről bármit is, ha mások simítják el az ügyes-bajos dolgaikat. Neked is egy életed van, inkább a saját utadat egyengesd!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló héten valaki rendkívüli módon felbosszant, komoly helyzet elől menekülve szeretné ugyanis elbagatellizálni az egészet, érthető módon tehát elég gyorsan kiveri nálad a biztosítékot, hiszen világosan látszik, hogy csupán a felelősség terhe elől menekül. Mielőtt azonban valóban rajta menne el a dolog, igyekezz kelő határozottsággal a tudtára hozni, hogy nem tűröd ezt a fajt hozzáállást, ennél nagyobb sunyiságot ugyanis elképzelni sem tudsz. Ha megérti a mondanivalódat, akkor jó eséllyel összeszedi magát, ha pedig nem megy át egyetlen gondolat sem, akkor bizonyosan sértődötten fordít majd hátat neked. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod amiatt, hogy valakit szembesítettél egy adott helyzet súlyával!

RÁK (június 22-július 22)

Az előtted álló hét tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy valami olyasmit tegyél meg, ami tőled kicsit szokatlan és kimozdít a komfortzónádból. Ugyan általában preferálod a kiszámítható dolgokat, mostanában azonban épp olyasféle kalandra vágysz, amely nem feltétlenül hétköznapi. Légy hálás azokért a pillanatokért, amikor extrém élményeket szerezhetsz, hisz ezek adnak lendületet ahhoz, hogy tovább menj az úton. Ragadd meg a lehetőséget és élj kicsit a mának, hidd el, százszorosan fog megtérülni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten csúnyán összekülönbözöl valakivel egy tulajdonképp bagatell ügy miatt, mely adok-kapok viszonylag gyorsan elharapódzhat kettőtök között, amennyiben hagyod, hogy az indulataid vezéreljenek. Mivel az alapvető célod nem az, hogy egyetlen vita egy egész kapcsolatot tönkretegyen, épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz három mély légvétellel lehiggadni és a józan ész legyen az, ami meghatározza a stílusodat és a mondanivalódat. Hidd el, nem tesz jót, ha hirtelen felindulásból fejted ki a véleményedet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten nagyszerű lehetőség kapujába érkezel, ám ha szeretnéd sikerre vinni a dolgot, az bizony nem kis áldozatokat kíván majd tőled. Most kell tehát mérlegelned, hogy vállalod-e vagy mész tovább az általad választott úton, abban az esetben azonban könnyen lehet, hogy a titkos, beteljesítésre váró álmaid soha nem válnak valóra. Mérlegeld, hogy mi a jobb megoldás: az, hogy biztonsági játékot játszva feleslegesen futod a megszokott köröket, esetleg kockáztatsz és akkor elérheted azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként érdemes fejest ugrani az ismeretlenbe még akkor is, ha az első pillantásra veszélyesnek tűnik. Legyél bátor!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút tudatosan tervezed a jövődet, szeretnéd ugyanis, ha minden úgy menne, ahogyan az számodra a legkedvezőbb. Az előtted álló héten lesz is lehetőséged befolyásolni bizonyos folyamatokat és a saját szempontjainak megfelelően alakítani az eseményeket. Használd ki ezt a ritka pillanatot, s ne vesztegess el egyetlen percet sem, megfelelő tudással rendelkezel, ezen kívül pedig van már annyi tapasztalatod és tehetséged ahhoz, hogy a helyzetet a magad javára fordítsd, ami a jövőd szempontjából abszolút nem közömbös!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan emberek vesznek körül, akik általában abszolút meggondolatlanul, hűbelebalázs módjára szeretnék a rájuk bízott ügyeket befejezni, hogy aztán mindig és mindig megfogadják, ezután tiszta lappal indulnak el. Mivel te kezdesz besokallni ettől az árral történő sodródástól, épp ezért az előtted álló héten próbáld elmagyarázni nekik, hogy az eszeveszett kapkodás nem vezet semmi jóra. Igyekezz inkább rávenni őket a csapatmunkára, hiszen együtt sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni, illetve a bukás sincs eleve belekódolva az életetekbe!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló héten váratlan irányt vesz egy számodra rendkívül fontos ügy, mely abszolút felvillanyoz, ez a bizonyos irány ugyanis nem a lejtőn lefelé visz, sokkal inkább egy olyasfajta út, amely tele van pozitív élményekkel és kihívásokkal. Talán most lehetőséged adódik arra is, hogy kapcsolatokat építs, melyekre a jövőben alapozhatsz, hisz ezek lehetnek azok, amik hozzásegíthetnek ahhoz, hogy hosszútávon sikeres lehess. Épp ezért járj nyitott szemmel az utad során annak érdekében, hogy észre vedd, mi az, ami gyümölcsöző lehet számodra!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, végre egy számodra kiemelten fontos folyamatnak abba a fázisába jutottál, amely meghozhatja a sikert számodra. Most, hogy a célegyenesben vagy, ne lassíts a tempón és noha kezdesz fáradni, próbálj ugyanazzal a lelkesedéssel dolgozni, mint amilyennel kezdtél. Ha sikerrel abszolválod a feladatot, joggal zsebelheted be a környezeted elismerését is, egyúttal bebizonyosodhat az, hogy érdemes kitartanod, hogy még a legnehezebb időkben is keresni kell egy kapaszkodót és abból erőt meríteni, hisz a siker zamatos gyümölcsét fogyaszthatod majd a végén!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló hét kiválóan alkalmas arra, hogy új dolgok felé nyiss, illetve olyasféle kiaknázatlan területeken próbáld ki magad, amelyekkel kapcsolatban kevés tapasztalattal rendelkezel, ám annál több tanulnivalót rejtenek magukban. Ne ijedj meg az első néhány lépésnél, hisz senki nem születik úgy, hogy mindenhez ért, hidd el, ha ráérzel, nem lesz olyan ijesztő a dolog. Csak légy elszánt és határozott, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor kínálkozik egy újabb hasonló alkalom!

HALAK (február 20-március 20)

Mindennél jobban vágysz a környezetedben valaki figyelmére, ennek érdekében hajlandó vagy teljesen bolondot csinálni magadból, úgy érzed ugyanis, hogy mindenképp szükséged van az illető elismerésére. Gyakorlatilag bármit megteszel, csakhogy értékeljen, épp ezért egyszerűen nem érted, miért nem figyel rád eléggé. Mielőtt azonban olyasmit tennél, ami esetleg még veszélyes manőver is lenne, próbálj belegondolni abba, hogy egy bizonyos pontig érdemes csupán elmenni, azon túl nem éri meg. Ha nem értékel valaki úgy, ahogy vagy, abban az esetben ne akarj mindenképp hason csúszni. Te mindent megtettél, többet már biztosan nem kell!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!