Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp február: a Mérlegek toleranciát gyakorolnak, a Nyilasok fontos célért küzdenek

Havi horoszkóp február: a Mérlegek toleranciát gyakorolnak, a Nyilasok fontos célért küzdenek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az előtted álló hónapra is fontos üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a havi horoszkópodat!

HAVI HOROSZKÓP FEBRUÁR

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló hónapban mindenáron szeretnél megkaparintani egy számodra fontos dolgot, melynek eléréséért mindent hajlandó vagy megtenni, helyenként a saját határaidat is átlépve. Azt azonban érdemes szem előtt tartanod, hogy korántsem biztos, hogy jól teszed, ha a célod érdekében meggondolatlan lépéseket teszel. Ehelyett sokkal okosabb taktika az, ha leülsz és alaposan végig gondolod, hogyan tudod megszerezni anélkül, hogy mindent feláldozz azzal az eséllyel, hogy esetleg el is veszítheted. Ha nem görcsölsz rá az ügyre, még esetleg az is lehet, hogy sokkal többet kihozhatsz a dologból, mint amennyit eredetileg terveztél. Ne aggódj, végül minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, ám csakis akkor, ha okosan taktikázol!

BIKA (április 21-május 20)

Az előtted álló hónapban mindenki a te magabiztosságodra és talpraesettségedre számít, hisz meglátásuk szerint te vagy az az egyetlen személy, aki ki rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy gond nélkül megmenti egy igen rizikós szituációt. Rendkívül hízelgő számodra ez a fajta bizalom, mégis óvatosan kell bánnod a helyzettel, hisz elég nagy a helyzet kockázatad, te pedig morális értelemben nagyot bukhatsz rajta. Amennyiben tehát úgy látod, hogy még neked is óriási fejtörést okoz, hisz nem vagy biztos a győzelemben, ebben az esetben okosabban teszed, ha nem vállalod. Ha azonban eldöntöd, hogy mindenáron segíteni fogsz, abban az esetben viszont tégy meg minden tőled telhetőt, ha már úgy határoztál, hogy küzdeni fogsz!

IKREK (május 21-június 21)

Egyedülálló lehetőség kínálozik az előtted álló hónapban, melyről azonnal tudod, hogy meg kell ragadnod, hisz nem tudhatod, mikor lesz újra adott. Ma tehát csakis arra összpontosíts, hogy ezt az alkalmat kihasználd, szedd össze a gondolataidat, legyél magabiztos és teljesítsd a küldetést. Mindenképp érdemes szem előtt tartanod azt is, hogy csak bizonyos erkölcsi határokon belül illene maradnod azért, hogy tiszta eszközökkel zsebelhesd be a sikert a végén, illetve hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Maradj a saját értékrended szerinti határon belül, hozd ki magadból a lehető legtöbbet, hisz akkor mondhatod csak el biztonsággal, hogy mindent megtettél a győzelemért!

RÁK (június 22-július 22)

Az előtted álló hónapban valaki mimdenáron szeretne közelebb kerülni hozzád, egyszerűen minden helyzetet kihasználva arra, hogy imponáljon neked, te azonban jelenleg nem igazán érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel az udvarlód nem adja fel és egyfolytában ostromol, épp ezért érdemes elgondolkodnod és esetleg adnod mégis egy esélyt neki. Ha kicsit nyitott vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy megtalálod a boldogságot. Ne aggódj, nem kell oltár elé állnod elsőre, de mégis próbáld a barátságos oldalad mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és szándékairól. Ha mindennek ellenére mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz hosszabb kapcsolatba kezdeni, akkor valóban nem érdemes egymás idejét húznotok, mindenki menjen a maga útjára!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy érdemben semmit nem teszel hozzá egy bizonyos projekthez, ennek ellenére te mégis úgy érzed, hogy igenis hasznos része vagy a dolognak. Mivel nem tudod, mi az oka annak, hogy a többiek így látják a helyzetedet, épp ezért a további vitákat megelőzendő igyekezz az előtted álló hónapban kissé felgyorsítani antempót és valahogy látványosabban részt venni a folyamatban annak érdekében, hogy a békesség fennmaradhasson. Szerencsére egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, használd tehát ki ezen képességedet és mutasd meg mindenkinek, hogy mire vagy képes, ha odateszed magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló hónapban végre sikerülhet egy igen-igen hosszú ideje húzódó projektet lezárnod, ami tulajdonképp nem is jöhetne jobbkor, hiszen már nem is igazán tudatosan, sokkal inkább ösztönből, rendkívüli monotonitással futottál a mókuskerékben. Februárban azonban egy nagyobb lendülettel végül sikerülhet pontot tenned a végére, így végre felszabadultan, büszkén és boldogan ünnepelhetsz a célban. Ékes bizonyítékot mutatott ezúttal is az élet arról, hogy kitartással miféle sikereket érhetsz el, ezért érdemes mindig küzdened!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egyszerűen annyira irritál, hogy képtelen vagy elviselni, a közelsége olyan kellemetlen számodra, hogy hatalmas erőfeszítésekkel igyekszel minél távolabb tartani magadtól. Próbálj azonban ennél valamivel elfogadóbb lenni az emberekkel, hiszen ez a fajta intolerancia rossz képet festhet rólad mások szemében, te pedig egyáltalán nem vagy ilyen. Keresd tehát az illető pozitív tulajdonságait, próbáld jobban megismerni és csak akkor zárd ki a bizalom köréből, ha végképp azt látod, hogy bármit teszel, nem tudod elfogadni őt. Ügyelj arra, hogy semmiképp ne bántsd meg, hogy csak azért ne gázolj a lelkébe, mert a Világban egyetlen embernek nem szimpatikus!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta nehézséggel bíró feladat szakad a nyakadba az előtted álló hónapban, amely az első pillanatban teljesen megrémít, gyakorlatilag az egyetlen dolog, ami eszedbe jut, az az, ha egészen egyszerűen elmenekülsz. A következő másodpercben azonban arra gondolsz, hogy nincs az az út, amely egyszer véget ne érne, előbb-utóbb tehát szembe kell majd nézned a feladat terhével, az el nem végzés következményével és azokkal a személyekkel, akik megbíztak vele. A vesztedbe rohanás helyett érdemes tehát inkább azon gondolkodnod, kitől kérhetnél ebben a helyzetben tanácsot, vagy segítséget, ki az, aki jelenleg nálad több tudással rendelkezik és utat tud mutatni, hogyan kellene teljesítened a rád bízott feladatot. Higgy magadban, rendelkezel ugyanis annyi kreativitással, mint mások, miért ne sikerülne neked is?

NYILAS (november 23-december 21)

Hihetetlen energiákat vagy képes mozgósítani, ha egy számodra fontos ügyért kell ringbe szállni, az előtted álló hónapban azonban valahogy mégsem megy a küzdés. Ennek okán elsősorban csalódottságot érzel, nem gondoltad volna ugyanis, hogy valaha be kell vallanod azt, hogy gyenge vagy bizonyos dolgokhoz. A fáradtság, a kimerültség azonban nem szégyen vagy nem gyengeség, egyszerűen te is emberből vagy, akinek végesek az energia raktárai. Ne szégyelld ezt bevallani, szakíts időt a pihenésre, a kikapcsolódásra is, hiszen ha egyfolytában edzésben vagy, előbb-utóbb teljesen ki fogsz merülni!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hónapban nem igazán lesz türelmed ahhoz, hogy végigmenj a számodra kijelölt úton, ennek okán egy ponton indokolatlan kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, amely bármikor megszólalhat, mintegy jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban rossz helyen vennéd be a kanyart, előtte igyekezz inkább lehiggadni és kidolgozni egy olyan tervet, amelynek mentén ésszerűen végig tudsz haladni anélkül, hogy nagyobb hasaresés lenne az utad vége. Hidd el, türelemmel, kitartással messzebbre jutsz majd, mint azt ebben a pillanatban hinnéd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta dologra szánod rá magad az előtted álló hónapban, amelyre bizony nem sokan vállalkoznának rajtad kívül, te azonban összeszedted minden bátorságodat és úgy döntöttél, nekirugaszkodsz. A környezeted kissé aggódva tekint rád és az általad vállalt kihívásra, te azonban eltántoríthatatlannak tűnsz a témában. Nyugtasd meg őket, hogy mindent végigzongoráztál már, ezerszer átrágtad magad minden veszélyen és kockázaton, pontosan tudod tehát, hogy mit csinálsz. Ne aggódj a körülmények miatt, ha elég jól taktikázol, nincs az a kaland, amit nem tudnál biztonsággal teljesíteni!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló hónapban szeretnél valakivel megosztani egy igen diszkrét dolgot, egyfelől azonban nem vagy biztos abban, hogy megbízhatsz az illetőben, másfelől pedig fogalmad sincs, miképp kezdj hozzá. Mivel egy hozzád nem túl közel álló személyről van szó, épp ezért érthető okok miatt szeretnél biztosra menni az ügyben, hogy semmiképp nem fog visszaélni a bizalmaddal, jól gondold tehát meg, hogy mit lépsz. Amennyiben teljesen megbízol benne, abban az esetben hallgass az ösztöneidre és avasd be, ha azonban egy pillanatig is hezitálsz, akkor nem is érdemes próbálkoznod. Egyszerűen nem mindenki alkalmas arra, hogy a bizalmadba fogadd, ez ilyen egyszerű!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Így védd meg az otthonodat a betörőktől, ha elutazol

Az utazás, a nyaralás gondolata mindenkit izgalomba hoz, de sajnos nem egy kellemetlenséggel is jár.

Kép

Tudtad ezt róluk? Eredményes sportolók, akik sokkal sikeresebbek lettek színészként

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Kép

Magyarok meséltek: kész horror, mire voltak képesek ezek a szomszédok

Nem véletlen, hogy ilyenkor egy idő után sokan döntenek úgy, hogy új helyre költöznek a borzasztó szomszédok elől.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!