Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp április: a Bikák komoly célokat szeretnének elérni, az Oroszlánokat kellemes meglepetés érheti

Havi horoszkóp április: a Bikák komoly célokat szeretnének elérni, az Oroszlánokat kellemes meglepetés érheti
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Vajon áprilisra mit tartogatnak a csillagok? Most mindent megtudhatsz, ha elolvasod a havi horoszkópodat!

HAVI HOROSZKÓP ÁPRILIS

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló hónapban tizenkilencre lapot húzol egy bizonyos helyzetben, amely azonban korántsem az előzetes várakozásaidnak megfelelően alakul. Ennek okán joggal érezheted magad borzasztóan csalódottnak, nem számoltál ugyanis azzal, hogy a kudarc is benne lehet a pakliban. Amennyiben azonban sikerül levonnod a megfelelő konzekvenciákat, abban az esetben rájöhetsz, hogy jóllehet, ez most nem sikerült, ám a világ tele van új és jobbnál jobb lehetőségekkel, amelyek akár életre szóló élményt is okozhatnak. Épp ezért próbálj ebből a gödörből kilépni és ismét felvértezni magad egy kis ambícióval és akaraterővel. Lendülj túl ezen az állapoton és nyiss az új kalandok felé, hidd el, ez csak a tortának egy szelete, nem a világ vége!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül komoly célokkal rendelkezel, amelyeket mindenáron szeretnél megvalósítani, be kell azonban látnod, hogy egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem tudsz közelebb kerülnél az álmaid eléréséhez. Ezen a ponton lesz tehát a legnagyobb szükséged arra, hogy kitarts, most nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az Élet ugyanis tele van megpróbáltatásokkal, amelyek csak erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, épp ezért ne a sikertelenséget vagy a lassú tempót lásd ebben a szituációban sem, sokkal inkább arra érdemes koncentrálnod, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hogy ha majd célegyenesbe fordulsz, ne lehessen olyan akadály, ami éppen ott lassít vagy állít le, elvéve ezzel a győzelem lehetőségét!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló hónapban kissé meggondolatlanul olyasmire vállalkozhatsz, amelyhez nem igazán vagy még felnőve. Nem biztos ugyanis, hogy megvan benned a megfelelő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy hibátlanul megugorhass egy ilyesfajta akadályt. Épp ezért, mielőtt mélyebbre ásnád magad benne, alaposan rágd meg ezt a falatot, hiszen ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle.!Nincs azzal baj, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele a dologba. Csakis úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly és felelősségteljes megbízást kapsz az előtted álló hónapban, amit ráadásul egy olyan személlyel kell elvégezned, akivel tulajdonképp hosszabb ideje közös ellenszenvet tápláltok egymás iránt. Nincs azonban más választásod, minta siker érdekében lenyelned a békát és minden eddig ellenérzést hátrahagyva arra koncentrálni, hogy jó eredményt produkáljatok. Nyilvánvalóan nem lesztek közelebbi barátok ezután sem, de legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy ellenérzéseiden felülemelkedve arra törekedtél, hogy különösebb vita nélkül, közös erővel megoldj egy olyan feladatot, amely kivívja a feletteseid elismerését is! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló hónapban olyasfajta, kellemes meglepetés érhet, amelyre a legmerészebb álmaidban sem számítottál, épp ezért eshet különösen jól. Valaki ugyanis kedves gesztussal tudatja veled, hogy nem vagy közömbös számára, mely rendkívülien melengeti a szíved. Nem kell túlgondolnod rögtön a szituációt, csupán értékeld ezt a kedves gesztust és igyekezz kihasználni minden pillanatát. Biztosítsd róla az illetőt, hogy léteznek még jó emberek, ő pedig az az angyal, aki ezt be is bizonyította. Ugye milyen szép az Élet?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan azt gondolod, hogy az előtted álló hónapban végre minden a terveid szerint alakulhat, ennek nyomán elég csupán fél szemmel figyelned az utat, ennek ellenére mégis érdemes határozottan óvatosnak lenned, vakmerőségedért ugyanis komoly árat fizethetsz. Igyekezz tehát nem engedni a kísértésnek és a végső állomásig bizony koncentrálni, hisz ha amiatt úszik el egy ígéretesnek tűnő terv, mert te túl könnyelműen állsz hozzá, akkor bizony joggal lehetsz majd rendkívül bosszús. Gondolkodj úgy, hogy abból később ne jöhess ki rosszul, a tájat aközben is élvezheted, hogy szorosan fogod a kormányt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, vannak a múltadnak olyan pontjai, amelyeket soha nem vállalnál fel, hisz egyetlen percig sem vagy büszke rájuk. Az előtted álló hónapban azonban valaki fényt derít a titkodra, ennek okán neked is szegezi a kérdést, hogy vajon eddig miért nem vállaltad fel előtte. Mivel azonban senkinek nem tartozol semmiféle elszámolnj valóval, épp ezért gyorsan, határozottan, mégis diplomatikusan igyekezz elejét venni az indokolatlan és számodra érthetetlen számonkérésnek. Tedd világossá, hogy nem az a helyzet áll fenn, amikor te engedelmes bárányka módjára hajlandó vagy addig bégetni, amíg az illető kielégítő választ nem kap, vannak ugyanis olyan dolgok, amelyek csak és kizárólag rád tartoznak, senki másra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában véve a környezeted kissé öntörvényűnek könyvel el, mindent szeretsz ugyanis a saját terveid szerint alakítani, nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, áprilisban azonban mégis az ellenkezőjét bizonyíthatod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Ügyelj arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára, az ugyanis, hogy most segítőkész vagy, nem jelenti ugyanis azt, hogy bárki bármire eszközként használhat és azt gondolhatja, hogy akármit megcsinálhat veled, te ennek ellenére segítesz majd. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj. Őrizd meg a méltóságodat!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában igyekszel minden eshetőségre felkészülni, nem-igen szereted a váratlan szituációkat, épp ezért a részleteket is figyelembe véve mindig rendelkezel egy B-tervvel is. Ez a gondolkodásmód bizony áprilisban roppant jól fog jönni, hisz ugyan azt gondoltad, hogy minden úgy fog alakulni, ahogyan azt korábban eltervezted, mégis kénytelen leszel irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, légy magabiztos, ne hagyd, hogy megrémítsen az ismeretlen, hisz nem lehetsz biztos benne, hogy rosszul fog elsülni a dolog. Nem véletlenül vagy olyan elővigyázatos és alapos, s ezen tulajdonságok ezúttal kifejezetten előnyödre válnak majd!

BAK (december 22-január 20)

Elég magasra tetted a mércét, amelyet szeretnél az előtted álló hónapban megugrani, mégis mivel nagyon szeretnéd, ezért hajlandó vagy bármit megtenni érte. Érdemes azonban óvatosnak lenned, olyasmiről álmodozol ugyanis, ami jelen pillanatban nem biztos, hogy számodra is elérhető magasságokban van. Ne akarj komoly áldozatokat hozva, mindenáron menni valami után, ami nem is garantálja, hogy boldog leszel. Jó dolog néha álmodozni, érdemes azonba mégis meghúznod egy bizonyos határvonalat a hamis illúziók és a valóság között, s ehhez nem árt, ha kicsit reálisabban gondolkodsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igyekeztél eddig egy bizonyos dolgot minél tovább halasztani, amelyről tudtad, hogy nem lesz egyszerű menet, mostanra azonban rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá. Sokkal jobban teszed tehát, ha az előtted álló hónapban mégis veszel egy mély levegőt és ha fintorral ugyan, de mégis megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal jobban fogsz aludni és könnyebb lesz a lelkiismereted is. Fogadd el, hogy mindenki vannak az életében olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként elő kell venni és lehetőség szerint mihamarabb lezárni őket!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan igyekszel titkolni mindenki előtt, mégis kiszivároghat az a terv, amelyet az előtted álló hónapban szeretnél mindenképp megvalósítani. A hír hallattán nem fog ugyan ez a bizonyos személy kiugrani a bőréből örömében, hiszen roppant módon félt a csalódástól, mégis biztosítsd arról, hogy ez nem egy meggondolatlan kaland, ahol csakúgy beleugrasz a semmibe "bungee jumping" címszó alatt, ez egy sokkal inkább alaposan átgondolt, eltervezett cél, amelynek elérésére régóta készülsz. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, illetve a határaiddal és a korlátaiddal sem leszel tisztában. Amennyiben sikerül megnyugtatnod az illetőt, abban az esetben ő is rá fog jönni, hogy ez most különösen fontos neked!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!