Hozzávalók:
• fekete kávé (amennyivel két kis csészét a kétharmadáig meg tudsz tölteni)
• 2 tojássárgája
• 6 evőkanál édes sűrített tej
½ teáskanál vaníliaesszencia
Elkészítés:
1. Főzd meg a kávét.
2. Habverővel addig verd a tojássárgáját és a vaníliaesszenciát, amíg a tojás sűrű és ragadós nem lesz. Fél evőkanalanként keverd hozzá a sűrített tejet (ezt érdemes elektromos habverővel csinálni) és addig verd, amíg sűrű krémet nem kapsz.
3. Öntsd a kávét csészékbe és kanalazd vagy öntsd rá a tojásos keveréket a tetejére, és már kíánlhatod is.
4. Ha a hagyományos módon szeretnéd szervírozni, öblítsd le forró vízzel a kávéscsészéket, mielőtt beletöltöd a kávét, így tovább forró marad a kávé.
Recept: Thyme to Mango
10 női sztár őszintén beszélt arról, milyen hatalmas mellekkel az élet: nem a plasztikának köszönhetik!
Kislányként a legtöbben csodás, kerek, nagyobb méretű cicikre vágyunk, hiszen a filmekből, a férfiak reakcióiból arra következtetünk, hogy nemcsak szép, de valahol elvárás is egy nő külsejét illetően, hogy nagy mellei legyenek.
A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!
Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!
6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van
Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.