Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az anál újrafelfedezése és vad fantáziák: ezek 2023 legnagyobb szextrendjei

Az anál újrafelfedezése és vad fantáziák: ezek 2023 legnagyobb szextrendjei

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Friss felmérés szerint idén még nyitottabbak leszünk az intimitással kapcsolatban.

1. Vad fantáziálás

2023-ban minden eddiginél nyitottabbak leszünk a szexuális fantáziákra, szakértők szerint az emberek egyre kevésbé zárkóznak el attól, hogy beszéljenek róluk és ne csak a négy fal között, a partnereik hallgassák meg őket. Ez nagyban hozzájárul a szexualitás destigmatizálásához. A Lovehoney globális kutatása szerint a férfiak 46%-a beszél a legmélyebb szexuális fantáziáiról az új partnerének már az első három hónapban. Külön érdekes, hogy a férfiak leggyakrabban orális szexről vagy épp arról fantáziálnak, hogy valaki olyannal szexelnek, aki történetesen nem a párjuk. Persze a nőknek is vannak vágyálmaik, bár kicsit szelídebbek: a nyilvános szex és a párjuk lenyűgözése szerepel a lista élén.

2. Mindful szexualitás

Az okostelefonok és a neten elérhető tartalmak térnyerésével túlstimulálttá váltunk nagyon sok témában. A Lovehoney kutatása szerint a szex ma már nem a csúcspontról szól, hanem az útról, ami azt jelenti, hogy többnek tekintjük a szexet, mint a kielégülés eszközét. Ez pedig azt jelenti, hogy kevésbé vágyunk az egyéjszakás kalandokra és a teljesítménykényszer is kezd csillapodni.

3. Cyber szex

A technológiai innovációk korát éljük, amik forradalmasították a szex fogalmát is. A szakértők szerint a COVID-járvány miatt kialakult elszigeteltség még népszerűbbé tette a különböző szexjátékokat, amik egyre intelligensebbé válnak. Az emberek 79%-a azért használja a szóban forgó játékokat, hogy feldobja a dolgokat a hálószobában. Sőt, a szexrobotok is előtérbe kerültek: az emberek 36%-a lenne hajlandó kipróbálni ezeket a gépeket a felmérés szerint. A Metaversum ráadásul új ablakokat nyitott a szex előtt, a felhasználók már ezt a platformot is felfedezték maguknak, mint örömszerzési eszközt.

4. Nyitottság

Ahogy a fantáziálásnál is említettük, az emberek egyre nyitottabbak a szexualitást illetően, és ahelyett, hogy tabutémaként kezelnék, szívesen beszélnek róla. A neten sokkal könnyebb hozzáférni a felvilágosító tartalmakhoz is, a fiatalok pedig ki is használják a lehetőségeket. Sokkal nyitottabbak az intimitás témáját illetően, ezáltal a partnerükkel is nyíltabban tudnak beszélni ezekről a dolgokról.

5. Az anál újrafelfedezése

Lehet szeretni vagy utálni, az anális szex újrafelfedezése hatalmas népszerűségnek örvend. De nem csupán arról van szó, hogy a férfiak análisan szexelnek a partnerükkel, hanem arról is, hogy ők maguk is örömmel kipróbálják. Tanulmányok szerint 35%-uk már próbálta az anális szexet és a prosztata stimulációját. Pedig felmérések szerint 5-ből 4 férfinak fogalma sincs róla, hogy a prosztata is erogén zónának számít.

ÉS ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik azt állítják, hogy szexszeltek egy szellemmel

Megnézem a galériát

Forrás: Men's Health

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves