Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

7 év után először szexeltem valakivel - Nem az történt ezután, amire számítottam előtte

7 év után először szexeltem valakivel - Nem az történt ezután, amire számítottam előtte
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Olvasd el!

7 színész, akinek fóbiája vagy mentális betegsége alakult ki egy filmszerepe miatt

Bizony, ez a szakma sem veszélytelen, a színészeknek számos helyzettel meg kell küzdeniük.

Facebook
Twitter
Pinterest
Három közös gyerek után Rebecca házassága teljesen szexmentessé vált, és ez végül váláshoz vezetett. A nő 7 év után feküdt le először valakivel - és a YourTango oldalnak elmesélte, mi történt ezután.

"Amikor egyetemista voltam, én próbáltam ki mindent elsőként a baráti körömből, és ebbe a szex is beletartozott. Én veszítettem el elsőként a szüzességem, és hozzám jöttek a többiek kapcsolati tanácsokért. Azt hiszem, kíváncsibb voltam, mint ők, és magabiztosabbnak is éreztem magam a külsőm miatt. Formás, szőke nő, szórakoztató személyiséggel, sosem volt gondom a férfiak érdeklődésével (és néha a nőkével sem).

Amikor Jonnal összeházasodtunk az egyetem után, szexuálisan nagyon aktívak voltunk. Képesek voltunk munka előtt felkelni szexelni, és néha még a munkahelyén is megleptem egy gyors menettel. Aztán amikor az első gyermekünk megszületett, minden megváltozott. Felszaladt rám némi plusz kiló, és elvesztettem az érdeklődésemet a szex iránt is. Kimerült voltam és elvakított a babaszerelem, az intimitás pedig utolsóként szerepelt a listámon. Két babával és 10 évvel később szerető család voltunk, de a szex izgalmas kalandból havi egy dologgá változott át. Számomra legalábbis, ráadásul ez nem hozott magával élvezetet sem.

Kép
forrás: Jessica Rockowitz on Unsplash

Az az igazság, hogy a házasságunk utolsó éveiben teljes mértékben felhagytunk az együttlétekkel. Csapattársak voltunk, de inkább barátként, mintsem házaspárként. Megosztottuk egymással az ágyunkat, de csak alvás miatt, nem szerelmeskedésért. A házasságunk végül viták nélkül ért véget. Barátok voltunk, a gyerekeknek pedig a legjobbat akartuk, de nem voltunk már egy pár. Eleinte szomorú voltam, ha eszembe jutott, hogy Jon más nőkkel randizgat, de inkább megkönnyebbültem. A szex iránti elvárás már nem volt jelen. Jobban aludtam és nyugodt voltam életemben, nos, körülbelül először.

Ezt követően Rebeccát rábeszélték a barátai a társkeresőzésre, ám nem járt túl sok sikerrel. Csalódott volt, hogy sokan egyáltalán nem is hasonlítottak arra, akinek a profiljukban leírták magukat, és miután egy borzalmas randira is sor került, inkább törölte is a profilját. Helyette új hobbikban lelt önmagára: főzni kezdett, sétálni, írni, sőt, egy kreatív írással foglalkozó órára is beiratkozott. Itt ismerte meg a 20-as évei végén járó Keithet, aki oktatóként érkezett, és akivel 7 év után először szeretkezett, miután egy kávéházi találkozó csókkal ért véget.

[A csók után] azt suttogta a fülembe, hogy muszáj felmennünk a lakására, ami - micsoda véletlen - épp a sarkon van.

Először nemet mondtam, nem azért, mert nem akartam, hanem mert reggel nem volt időm leborotválni a lábamat. Ráadásul hetek, sőt, hónapok telhettek el az utolsó pedikűröm óta, és a fanszőrzetem is inkább hasonlított dzsungelre. Nem tudtam, hogy sikerülne-e megtalálnia a vaginámat. Azt se tudtam, hogy van-e még!

Amikor megkérdezte, hogy miért nem, bevallottam: 'Nagyon régóta nem csináltam ilyet!' Rám nézett, és leesett, hogy valószínűleg azt hiszi, hetekről vagy hónapokról beszélek. De nem. Hét évről volt szó. Őrület, de igaz! A korábban vad csajszi nem jutott szexhez nagyon régóta. Azóta, hogy a harmadik baba megszületett.

'Nem baj' - felelte Keith. 'Majd lassan haladunk.'

Kép
forrás: Jodie Louise from Pexels

Noha a testem izgatott volt, az elmém kikészült. Olyan ez, mint biciklizni? Emlékszem majd, mit kell csinálni? Egyáltalán belém férne? Egy barátom anno azt mondogatta, 'muszáj használnod, különben el fogod veszíteni.' Mi van, ha elvesztettem már?

Amikor megérkeztünk Keith lakásába, bementem a fürdőbe, és felkészítettem magam. Ugyan, hiszen vonzódik hozzád! Mondogattam magamnak. És elég idős voltam ahhoz, hogy tudjam, az olyan lehetőségek, mint egy fiatal, dögös professzor, aki a másik szobában vár rád, hogy kielégítsen, nem jön veled szembe túl gyakran.

Összességében véve örültem, hogy nem volt sok időm készülni az első szexre, mert abszolút túlgondoltam volna. Akkor és ott viszont úgy éreztem, jól sikerült. Amikor kinyitottam a fürdőszoba ajtót, Keith ott állt póló nélkül. Úgy éreztem magam, mint az egyetemi évek alatt, amikor a szex izgalmas és új volt. És akkor, abban a pillanatban az is volt! Igazából nem voltunk lassúak; emlékszem, hogy letéptük egymás ruháját, Keith pedig fölém hajolt a kanapén. A házasságom vége felé a szex fájdalmas volt és kényelmetlen, de akkor nem. Rájöttem, hogy a különbség az volt, hogy most tényleg kívántam a másikat.

Noha a kalandunk rövid ideig tartott, Keith sokat tanított nekem magamról, többek között arról, hogy elégedett legyek önmagammal, és megértsem, hogy jó vagyok az ágyban. Nem tudom, miért voltam bizonytalan ezen a téren! Ma már elég aktív nemi életet élek egy háromgyerekes anyukához képest. A sikosító és a vibrátor lettek a legjobb barátaim. És megtanultam, hogy a legjobb dolog a hosszú szexmentes szünetben, hogy amikor végre véget ér, rájössz, hogy milyen csodálatos dolog igazából a szex!"

Ezt is érdemes elolvasni!

Galéria / 5 kép

4+1 Szexpóz, amit minden nő a háta közepére kíván

Megnézem a galériát

Forrás: YourTango

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Ezek voltak a Jóbarátok legjobb és legrosszabb részei

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában kiveséztük a Jóbarátokat, és megvitattuk, hogy mi volt jó és rossz a sorozatban.

Kép

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Kép

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Kép

Metzker Viki meglepő dolgot árult el a magánéletéről: ez a boldog házasságának titka

A JOY Magazin legújabb számának címlaplánya a gyönyörű Metzker Viki, aki nemcsak külsejével, hanem kitartásával és zenei tehetségével is kiérdemelte az emberek szeretetét.

Kép

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!