Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

7 év után először szexeltem valakivel - Nem az történt ezután, amire számítottam előtte

7 év után először szexeltem valakivel - Nem az történt ezután, amire számítottam előtte

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Három közös gyerek után Rebecca házassága teljesen szexmentessé vált, és ez végül váláshoz vezetett. A nő 7 év után feküdt le először valakivel - és a YourTango oldalnak elmesélte, mi történt ezután.

"Amikor egyetemista voltam, én próbáltam ki mindent elsőként a baráti körömből, és ebbe a szex is beletartozott. Én veszítettem el elsőként a szüzességem, és hozzám jöttek a többiek kapcsolati tanácsokért. Azt hiszem, kíváncsibb voltam, mint ők, és magabiztosabbnak is éreztem magam a külsőm miatt. Formás, szőke nő, szórakoztató személyiséggel, sosem volt gondom a férfiak érdeklődésével (és néha a nőkével sem).

Amikor Jonnal összeházasodtunk az egyetem után, szexuálisan nagyon aktívak voltunk. Képesek voltunk munka előtt felkelni szexelni, és néha még a munkahelyén is megleptem egy gyors menettel. Aztán amikor az első gyermekünk megszületett, minden megváltozott. Felszaladt rám némi plusz kiló, és elvesztettem az érdeklődésemet a szex iránt is. Kimerült voltam és elvakított a babaszerelem, az intimitás pedig utolsóként szerepelt a listámon. Két babával és 10 évvel később szerető család voltunk, de a szex izgalmas kalandból havi egy dologgá változott át. Számomra legalábbis, ráadásul ez nem hozott magával élvezetet sem.

Kép
forrás: Jessica Rockowitz on Unsplash

Az az igazság, hogy a házasságunk utolsó éveiben teljes mértékben felhagytunk az együttlétekkel. Csapattársak voltunk, de inkább barátként, mintsem házaspárként. Megosztottuk egymással az ágyunkat, de csak alvás miatt, nem szerelmeskedésért. A házasságunk végül viták nélkül ért véget. Barátok voltunk, a gyerekeknek pedig a legjobbat akartuk, de nem voltunk már egy pár. Eleinte szomorú voltam, ha eszembe jutott, hogy Jon más nőkkel randizgat, de inkább megkönnyebbültem. A szex iránti elvárás már nem volt jelen. Jobban aludtam és nyugodt voltam életemben, nos, körülbelül először.

Ezt követően Rebeccát rábeszélték a barátai a társkeresőzésre, ám nem járt túl sok sikerrel. Csalódott volt, hogy sokan egyáltalán nem is hasonlítottak arra, akinek a profiljukban leírták magukat, és miután egy borzalmas randira is sor került, inkább törölte is a profilját. Helyette új hobbikban lelt önmagára: főzni kezdett, sétálni, írni, sőt, egy kreatív írással foglalkozó órára is beiratkozott. Itt ismerte meg a 20-as évei végén járó Keithet, aki oktatóként érkezett, és akivel 7 év után először szeretkezett, miután egy kávéházi találkozó csókkal ért véget.

[A csók után] azt suttogta a fülembe, hogy muszáj felmennünk a lakására, ami - micsoda véletlen - épp a sarkon van.

Először nemet mondtam, nem azért, mert nem akartam, hanem mert reggel nem volt időm leborotválni a lábamat. Ráadásul hetek, sőt, hónapok telhettek el az utolsó pedikűröm óta, és a fanszőrzetem is inkább hasonlított dzsungelre. Nem tudtam, hogy sikerülne-e megtalálnia a vaginámat. Azt se tudtam, hogy van-e még!

Amikor megkérdezte, hogy miért nem, bevallottam: 'Nagyon régóta nem csináltam ilyet!' Rám nézett, és leesett, hogy valószínűleg azt hiszi, hetekről vagy hónapokról beszélek. De nem. Hét évről volt szó. Őrület, de igaz! A korábban vad csajszi nem jutott szexhez nagyon régóta. Azóta, hogy a harmadik baba megszületett.

'Nem baj' - felelte Keith. 'Majd lassan haladunk.'

Kép
forrás: Jodie Louise from Pexels

Noha a testem izgatott volt, az elmém kikészült. Olyan ez, mint biciklizni? Emlékszem majd, mit kell csinálni? Egyáltalán belém férne? Egy barátom anno azt mondogatta, 'muszáj használnod, különben el fogod veszíteni.' Mi van, ha elvesztettem már?

Amikor megérkeztünk Keith lakásába, bementem a fürdőbe, és felkészítettem magam. Ugyan, hiszen vonzódik hozzád! Mondogattam magamnak. És elég idős voltam ahhoz, hogy tudjam, az olyan lehetőségek, mint egy fiatal, dögös professzor, aki a másik szobában vár rád, hogy kielégítsen, nem jön veled szembe túl gyakran.

Összességében véve örültem, hogy nem volt sok időm készülni az első szexre, mert abszolút túlgondoltam volna. Akkor és ott viszont úgy éreztem, jól sikerült. Amikor kinyitottam a fürdőszoba ajtót, Keith ott állt póló nélkül. Úgy éreztem magam, mint az egyetemi évek alatt, amikor a szex izgalmas és új volt. És akkor, abban a pillanatban az is volt! Igazából nem voltunk lassúak; emlékszem, hogy letéptük egymás ruháját, Keith pedig fölém hajolt a kanapén. A házasságom vége felé a szex fájdalmas volt és kényelmetlen, de akkor nem. Rájöttem, hogy a különbség az volt, hogy most tényleg kívántam a másikat.

Noha a kalandunk rövid ideig tartott, Keith sokat tanított nekem magamról, többek között arról, hogy elégedett legyek önmagammal, és megértsem, hogy jó vagyok az ágyban. Nem tudom, miért voltam bizonytalan ezen a téren! Ma már elég aktív nemi életet élek egy háromgyerekes anyukához képest. A sikosító és a vibrátor lettek a legjobb barátaim. És megtanultam, hogy a legjobb dolog a hosszú szexmentes szünetben, hogy amikor végre véget ér, rájössz, hogy milyen csodálatos dolog igazából a szex!"

Ezt is érdemes elolvasni!

Galéria / 5 kép

4+1 Szexpóz, amit minden nő a háta közepére kíván

Megnézem a galériát

Forrás: YourTango

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.