Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A három legfelkapottabb női karóra trend, amit a szezonban látni fogunk

A három legfelkapottabb női karóra trend, amit a szezonban látni fogunk
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
Köztudott, hogy a minőségi karórák nem csupán praktikus időmérők, de olyan kiegészítők is, amelyek leginkább az ékszerekkel érdemes egy lapon említenünk. Ez pedig még inkább igaz napjainkban, hiszen az okostelefonok világában funkcionális mivoltuk igencsak háttérbe szorult ezen készülékeknek. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy a karórák viselésének is vannak trendjei. Az alábbi cikkből megtudhatod, hogy melyek lesznek a legdivatosabb női karórák a szezonban!

Csillogó arany és szikrázó ékkövek

Aki figyeli egy ideje a legjobb női karóra márkák által piacra dobott legfrissebb kínálatot, az jól láthatja, hogy milyen sokat találhatunk benne ezekből a modellekből. Természetesen mindez nem véletlen, hiszen az aktuális trendek szerint az ilyen kifejezetten elegáns, díszes darabok rendkívül felkapottnak számítanak majd. Ha tehát mi magunk is olyan karórát keresünk a szezonra, amely jól passzol legtöbb outfitünkhöz, és kifejezetten divatos, akkor egy csillogó aranyórával nem lőhetünk mellé. Azt viszont érdemes megjegyeznünk, hogy ezek az órák némileg eltérnek azon daraboktól, amelyeket az elmúlt pár évben láthattunk. Mostanság ugyanis a kifejezetten díszes, már-már barokkos hatást nyújtó modellek kerülnek előtérbe. A különféle geometriai formákban testet öltő, figyelemfelkeltő díszítés pedig valóban egyedivé teszi ezeket a karórákat. Ezek között viszont még mindig az analóg változatok viszik a pálmát. Így akkor járunk a legjobban, ha a karóra női változatait illetően mi magunk is ezeket a modelleket részesítjük előnyben.

A kétezres évek gyöngyszemei

Az elmúlt években egyre inkább előtérbe kerültek a divat világában a különféle retró darabok – ez pedig a karórák esetében sincs másképp. A kétezres évek elején oly divatos digitális karórák női modelljei tehát idén szintén rendkívül népszerűek lesznek. Ha esetleg valaki nem tudná, miről is van szó, azokról a minimalista, kisméretű, általában téglalap alakú digitális órákról, amelyeket a régi filmekben is számtalanszor láthattunk. Ezek között a fémes árnyalatú és színes modellek is egyaránt nyerő választást jelentenek majd. Utóbbiak esetében pedig kifejezetten feldobhatja outfitünket egy-egy ilyen óra, ha hozzá illő árnyalatokban pompázó övet választunk. Ebben segítségünkre lehet a női övek széles választéka az Ecipőn, amelyek között biztosan találunk majd megfelelő változatot.

Kép
forrás: PR

Klasszikus, analóg modellek

Ha pedig a fentebb említettek közül egyik sem igazán a zsánerünk, akkor még mindig választhatunk egy-egy mutatós darabot a régi klasszikusok kínálatából. Az 1960-as években teret hódító, bőrszíjas modellek letisztult dizájnja az aktuális trendekben is komoly szerephez jut. Ilyen órákat szinte minden nagyobb gyártó kínál számunkra az idei szezonban is, ami pedig jól reflektál ezen modellek időtlen stílusosságára. Az egyszerű, számok nélküli lap, a kerek forma és bőrszíj tehát a karóra női változatainak olyan sajátos variánsát kínálja, amellyel nem lőhetünk mellé idén sem.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Kép

Puskás-Dallos Bogi és Peti kisfia rengeteget nőtt: a kis Ábelnek gyönyörű kék szemei vannak - FOTÓ

8 hónapja, hogy hazánk egyik legnépszerűbb és legédesebb sztárpárja, Puskás-Dallos Peti és Bogi szülők lettek.