A hét gazdikeresője: Chanel

A hét gazdikeresője: Chanel
B. Krisztina B. Krisztina
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Nem vagyok kölyök, nem tűnök cukinak és talán még félsz is tőlem. Mert az emberek ilyenek. Sokszor fotó alapján döntenek. A magamfajta bull típusú kutyáknak nehéz a dolga, főleg a tigriscsíkosoknak..de azért hátha itt vagy még és tovább olvasol...

Gyorsan el is árulom, hogy mi a valóság. Imádom az embereket, különösen a gyerekeket. Soha nem bántanám őket. Viszont mindenkinek puszit osztok. (Leszoktatható vagyok egy kis türelemmel). Imádok futni, játszani. Vannak kutyabarátaim, de az őszinte barátságokat kedvelem. A felületes jópofizás nem az én stílusom.


És a legfontosabb, egy csíkos amstaff, akit nem Tiginek hívnak. Chanel a becsületes nevem. 3 éves vagyok. Többgyerekes anyuka, de kölykeim már kirepültek.

Kedves vagyok, hálás és energikus. Lakásban és kertben is jól érzem magam. Voltam már ideiglenes befogadónál, ahol semmihez nem nyúltam, nagyon jól viselkedtem. Kutyákkal jól kijövök, de azért ha valaki vitába elegyedik velem, nem kell félteni!

Az Ebreménynél várom új gazdimat, oltva, ivartalanítva. Az alábbi telefonszámon értek el:

+36304441682

www.ebremeny.hu

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
A hét gazdikeresője: Chanel
Napi horoszkóp április 22.: a Kosok több fronton igyekeznek helytállni, a Bakok számára nagy kihívás körvonalazódik

A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Meghalt Avicii: így búcsúzott tőle a zenei világ a közösségi oldalakon

Két évvel visszavonulása után elhunyt a világhírű dj.

Napi horoszkóp április 21.: a Kosoknak komoly terveik vannak, a Rákok zsúfolt napra számíthatnak

Hétvégén is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas dolgokat rejtenek az egyes csillagjegyek!

Rekord számú nevezéssel újra Hard Dog Race Base futam Magyarországon

A Hard Dog Race rövid idő alatt Európa legnagyobb kutyás sportrendezvényévé nőtte ki magát. A sikeres lengyelországi futam után ismét Piliscsévre érkezik a kutyás társadalom legizgalmasabb versenye, A kutyás akadálypályás futóverseny. A nevezések száma már meghaladta az 1000 főt és lassan eléri a nevezési plafont, ami az eddigi versenyek történetében páratlan rekord.

3 ütős gyalogló edzésterv azoknak, akik utálnak futni

Most mindenki azon pörög, hogy nyárra elérje a bikinialakot, de mi van akkor, ha konditerembe nem szeretsz járni, és a futás is kikészít?

Dakota Johnssonnak terápiára kell járnia új filmje miatt

A szürke ötven árnyalata nem viselte meg ennyire.

Le a nejlonzacskóval és társaival! Piknikezz környezettudatosan a Föld napján (és persze egész évben)

Ha nincs még programod a hétvégére, ajánlunk neked egyet! Föld napja alkalmából, vagy csak mert szuper idő lesz és tök jó, hogy végre időt tölthetünk a szabadban anélkül, hogy megfagynánk, piknikezz! Hogy hova menjetek, mit vigyetek magatokkal és mit egyetek mindeközben, mi már kitaláltuk. Neked csupán annyi dolgod lesz, hogy meghívd a barátaidat erre a szuper programra.

Igen, még kövér vagyok, de mozgok. Ne ítélkezz, támogass!

Néhány hete beszámoltam nektek arról, hogy mennyi mindent nem eszem, és arról is, hogyan tért vissza a sport az életembe. A mozgással azonban mást is észrevettem, amit nagyon nehéz ignorálni, az „ítélkező tökéletességek” megvetését.

A kereséshez kezdj el gépelni!