Mindig van remény: anorexiás volt, mostanra fitneszblogger lett a fiatal lány – egy dolgot pedig mindenképp érdemes megtanulni tőle

Instagram
Noémi

Antonia Eriksson története minden, csak nem hétköznapi!

Olvasd el ezt is!
Ezekre nem árt figyelni: 5 hiba, amit túl sokan elkövetnek a fitneszteremben

A 21 éves lány Instagram-oldalát több tízezren követik, nem is véletlenül: Antonia remek tippeket oszt meg edzésről és étkezésről. Olyan, mintha ez a lány egész életében majd kicsattant volna az egészségtől, és mintha mindig is tudta volna, mi kell a fitt élethez. Pedig ez nem volt így korábban: Antonia fiatal korát az anorexia tönkretette, és nagyon komolyan össze kellett szednie magát, hogy talpra tudjon állni.

Olvasd el ezt is!
A Pretty Little Liars színésznője anorexiával küzdött, s új filmjében mindent elárult erről

A lányon 2012-ben hatalmasodott el az anorexia, és olyannyira komoly volt a baj, hogy kórházba kellett vinni őt, mert a szíve, a szervei és a csontjai már nem bírták az éheztetést.

A lány akkor 38 kilóra fogyott, de eldöntötte, meg szeretne gyógyulni – ekkor kezdett posztolni képeket az életéről. Eleinte azoknak szeretett volna segíteni, akik szintén hasonló gondokkal küzdenek, mint ő, mostanra azonban már nemcsak az étkezési zavarral küzdők, hanem a fogyni és formálódni vágyók is keresik őt. Ez nem is csoda: Antonia fantasztikusan néz ki.

Olvasd el ezt is!
Higgy a szemednek! Íme a bizonyíték, hogy nem a mérleg számít, hanem a tükör

A bloggerlány azonban egy dologról sosem beszél: a súlyáról, és arról, hány kalóriát eszik meg egy nap. Őt ugyanis éppen ez a gondolkodásmód indította el az anorexia útján, ám már jó ideje belátta, hogy nem a számok számítanak. Egyáltalán nem.

Hiheteten, milyen nagy utat tett meg Antonia, de végül sikerült neki: egészséges, izmos a teste, helyesen étkezik, és másoknak is segít ebben.

A képei pedig nagyon inspirálóak!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Anorexiás volt, fitneszblogger lett Antonia

Daily Mail