A Pretty Little Liars színésznője anorexiával küzdött, s új filmjében mindent elárult erről

Kerekes Vivien

Egyik kedvenc színésznőnk nehéz időszakon van túl, de őszintén beszélt róla.

Troian Bellisariót leginkább a Pretty Little Liars című sorozatból ismerheted, ahol hét éven át alakította Spencert. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy még a PLL előtt belevágott egy nagyon fontos projektbe, ami végre be is fejeződött. A Feed című filmet a színésznő írta, ő volt a producer és egyúttal az egyik főszereplő is; nem véletlenül, ugyanis saját táplálkozási zavara inspirálta a sztorit.

Olvasd el ezt is!
Mennyire vagy Pretty Little Liars-fanatikus? Teszteld most!

A színésznő 23 évesen került kórházba anorexia miatt, és nagyon sokat kellett küzdenie azért, hogy legyőzze ezt a betegséget. A Feed történetét ez az időszak inspirálta, de az nem kizárólag a saját élményeiről szól. Helyette elképzelt egy világot, benne eltérő karakterekkel, és azt, vajon miként élik meg ezt a betegséget, s hogyan próbálnak kigyógyulni belőle. Számára is nagy segítség volt az írás ez idő alatt, ugyanis hiába a javulás, voltak hullámvölgyek az életében.

Az ismerősei azonban egy kicsit aggódtak érte, hiszen míg a történetírást szuper terápiának tartották, addig a főszerep elvállalását már kevésbé. A karakter eljátszásához ugyanis Troiannak fogynia kellett, ráadásul érzelmileg ismét bele kellett élnie magát ebbe az időszakba. Hogy ne essen vissza, igyekezett támogató emberekkel körülvenni magát, és gyakran beszélt a terapeutájával is.

A film tegnap jelent meg az Egyesült Államokban, és Troian Bellisarión kívül olyan hírességek is feltűnnek benne, mint a Harry Potter sztárja, Tom Felton, és a Szex és New York-sorozatban Richardot alakító James Remar.

Olvasd el ezt is!
Nyilvánosan lekövérezte magát Lucy Hale – a rajongók kiakadtak a Pretty Little Liars sztárján!

Az anorexia legyőzéséhez rengeteg időre és még több akaraterőre van szükség, de nem lehetetlen kilábalni ebből a betegségből. Nekik sikerült!

Nézd meg a galériánkat - 28 kép
Sokkoló majd megnyugtató képek: emberek, akik legyőzték az anorexiát!