Nyilvánosan lekövérezte magát Lucy Hale – a rajongók kiakadtak a Pretty Little Liars sztárján!

Getty Images
Noémi

Nagyon kellemetlen helyzetbe került a fiatal színésznő.

Olvasd el ezt is!
Mennyire vagy Pretty Little Liars-fanatikus? Teszteld most!

Az Instagramon kövérezte le magát Lucy Hale, ami természetesen kiakasztotta a rajongókat. Manapság ugyanis kevés fontosabb téma van egy nő számára önmaga elfogadásánál, ha azonban egy híresség elejt egy ilyen mondatot, az bizony tinilányok millióinak okoz csalódást. De kezdjük az elején...

A Pretty Little Liars sztárja apák napja alkalmából mutatott egy régi fotót magáról és édesapjáról, s a következőket fűzte a képhez:

Ugh, de kövér voltam!

-

Úgy fest, mostanra a színésznő törölte a bejegyzését, ám mint tudjuk, az internet népe nem felejt...

Hát igen, ezt kár volt, Lucy. A színésznő ugyanis cseppet sem kövér a fotón, abszolút egészségesnek és formásnak tűnik. Tény, hogy nem olyan vékony, mint mostanában, de kövérnek a legnagyobb rosszindulattal sem nevezhető. Persze a rajongók sem hagyták szó nélkül a dolgot: ugyan azzal nyugtatták a lányt, hogy csodaszép volt akkor is, de sokan beszóltak, utalva arra, hogy elég rossz példát mutat a színésznő ezzel az önértékeléssel küzdő lányoknak.

Olvasd el ezt is!
Itt a BMI halála, mutatjuk, mi jön helyette, ami sokkal, de sokkal jobb lesz!
forrás: GettyImages
Így fest most Lucy.

Szóval kedves Lucy, ugye tudod, hogy sztárként – sokmillió követővel – bizony felelősséggel tartozol minden egyes szóért, amit csak leírsz!


Kövér vagy sovány, szinte mindig csak a baj van az alakunkkal...A következő fotók ismét csak azt bizonyítják, hogy nőnek lenni kész őrület!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 vicces illusztráció arról, hogy nőnek lenni sokszor kész őrület