Zavar a szülés utáni súlyod? Fogyni akarsz, de nem jön össze? Akkor ezt az előtte-utána fotót látnod kell!

instagram/carinafitmama
Menyes Barbi

A fiatal anyuka testének változása nagyon inspiráló!

Olvasd el ezt is!
A hízással az égvilágon semmi gond – ezt vallja a fitneszblogger, és mi hiszünk neki!

A legtöbbünk számára a fogyás nem gyerekjáték: kevesen vannak azok a szerencsések, akikről gyakorlatilag a diéta gondolatától is leolvadnak a kilók. Sok embernek, köztük a nők nagy részének kőkeményen meg kell szenvednie az álomalakért, pláne a szülés után. A népszerű ausztrál blogger, Carina nem véletlenül vívta ki tízezrek elismerését: a 32 éves anyuka megmutatta, mennyit változott a teste a szülés után. A különbség hihetetlen:

Ám Carina története egyáltalán nem azért érdekes, mert egy átlagos testből izmos, szálkás alakot faragott. A nőnek a hozzáállása az, amiből érdemes tanulnunk, hiszen posztjaival ő tényleg arra hívja fel a figyelmet, hogy önmagunk büntetése soha, de tényleg soha nem vezet semmire.

Carina szerint semmi gond azzal, ahogyan 29 évesen kinézett, hiszen olyan volt, mint egy átlagos nő. A probléma azzal volt, ahogyan akkor az ételekhez és az edzéshez viszonyult.

"Vagy habzsoltam az ételeket és túlettem magam, vagy azzal büntettem magam, hogy egyáltalán nem ettem. A testem büntetése nagyon jellemző volt rám: sportolni is akkor sportoltam, és azért, hogy büntessem magam a túlevés miatt. Egy idő után azonban kétségbe ejtett a tudat, hogy a kislányom felnő, és azt fogja látni, hogy az édesanyja épp valamiért nem eszik, a súlya pedig állandóan változik. Ezt nem akartam".

- írta posztjában a nő.
Olvasd el ezt is!
Képtelen vagy lefogyni? Ezt a 4 kérdést tedd fel magadnak, és menni fog

Most, 3 évvel később a blogger életvitelét már egészen más dolgok jellemzik: ezek pedig a tápanyagdús étrend, a személyiség fejlődése, az egészség és a boldogság.

"Most már olyan ételt kap a testem, amitől jól van, ami táplálja. Az étel már nem az ellenségem. És edzeni sem azért edzek, hogy büntessem magam, hanem mert jó érzés és mert energikusabb leszek tőle, az pedig a családomnak is jó."

-
Olvasd el ezt is!
Nagyon, de nagyon fontos üzenete van a fitneszmaminak! Egyetértesz vele?

A blogger szerint fontos tudni azt is, hogy ő nem azért posztolt magáról előtte-utána képeket, hogy az emberek az "új" testében gyönyörködjenek. Szerinte ugyanis ez csak a változás velejárója, a lényeg nem ebben van – viszont ha valaki egészégesen él és étkezik, akkor törvényszerű, hogy a teste is megváltozik.

Inspiráló Carina története, ugye?