Katalin hercegné húga jobb formában van, mint valaha! Kiderült, hogy készül az álomesküvőre Pippa Middleton - te képes lennél erre?

Getty Images
Menyes Barbi

Katalin hercegné húga nagyon készül, elvégre mégis csak a lagzijáról van szó!

Olvasd el ezt is!
Katalin hercegné kirúgott a hámból: ő is ott volt Pippa lánybúcsúján!

Valószínűleg elég kevés olyan menyasszony van, aki ne akarná élete legjobb formáját hozni az esküvőjére. Ha pedig egy ismert emberről van szó, akkor a nők még jobban odateszik magukat - naná, hogy Pippa Middleton is rengeteget készül a májusi lagzijára!

Olvasd el ezt is!
Pilates, te csodás: naná, hogy erre esküsznek a világ legszebb női - nézd csak!

Az esküvőig már csak 3 hét van, Pippa pedig elég sokat edz, hogy istenien álljon rajta a menyasszonyi ruha. A napokban lefozóták, ahogy épp a menő KX Gym-ből távozik Chelsea-ben: a lány egy több, mint egy órás Pilates órán vett részt. Pippa is, mint sok sztár, azért választja ezt az edzésformát, mert remekül alakíthatóak vele a nők számára lényeges izmok: a farizom, a has és a hátizom.

forrás: eonline.com

Persze ha sportról van szó, Katalin húga nem ismer határokat: a Pilates mellett Pippa rengeteget fut, és hegyet is mászik: tavaly a svájci Alpokat mászta meg, amihez aztán tényleg kell izomzat!

De mint minden sportos nő, ő is jól tudja, hogy diéta nélkül nincs siker: Pippa a SirtFood Diet nevű étkezésre esküszik, amit Aidan Goggins és Glen Matten alkotott meg. Ennek az étkezésnek az a lényege, hogy főképp olyan fogásokból áll, amik erőteljesen segítik az anyagcserét és a zsírégetést. A diéta alapélelmiszerei a rukkola, káposzta, dió, eper és bogyós gyümölcsök, de a listán szerepel a koffein, a kakó és a vörösbor is. A napi 1000-1500 kalóriás étrend pedig borítékolható, hogy mindenkit lefogyaszt...

Pippa pedig jobban néz ki, mint valaha, és alig várjuk, hogy lássuk menyasszonyként is!