Leesett az állam a PLL sztárjának őrületes edzésétől

Getty Images
Birta Brigi

Shay Mitchell, a Pretty Little Liars sztárja az egyik legőrültebb fitneszgirl Hollywoodban, és ezt a legutóbbi Instagram-videójában is megmutatta.

Olvasd el ezt is!
#DesignGoals: Less be velünk Shay Mitchell csodás otthonába!

Általában úgy vagyok vele, hogy hiába teszik fel a VS angyalok vagy a többi színésznő rendszeresen a közösségi oldalira, hogy mennyit edzenek, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tényleg annyira kemények. Inkább a tökéletes genetikájukra fogom a csodás testüket. De Shay Mitchell a videójában bebizonyította, hogy ő igenis az!

Olvasd el ezt is!
Megdöbbentő: a fitneszblogger abbahagyta a kardiózást, és ez történt a testével!

Például a második gyakorlat, amit csinál a klasszikus burpee nehezített változata. Ugyanis, ha fekvőtámaszban magasabban van a lábad, mint a tenyered, sokkal nehezebb az egész. A burpee eleve nem egy könnyű gyakorlat, de így sokkal fárasztóbb, ő mégis teljesen dinamikusan és szabályosan csinálja.

Aztán a többi feladatnál sem a szimpla gyakorlatot végzi, hanem mindegyiknél van egy kis nehezítés. Vagyis nem is kicsi! Ő úgy rázza a kötelet, hogy közben egy fitballon térdel (próbálj meg csak térdelni rajta minden más mozdulat nélkül, ez sem sikerül sokaknak), vagy fordított bosun állva csinál egy másik gyakorlatot. Az ilyen instabil eszközök azt érik el, hogy nem csak a gyakorlatban dolgoztatott izmok erősödnek, de egyben a mélyizmok is, plusz a koncentrációt is fejlesztik, lerövidülhet segítségükkel a reakcióidőd. Azzal, hogy sokkal több izom bekapcsolódik a mozgásba, a pulzusod is felmegy, ez pedig azt jelenti, hogy intenzívebbé vált a tréning. Érdemes neked is kipróbálni őket! Shay, le a kalappal, ez egy igazán kemény edzés lehetett!