A közös edzés, mint párkapcsolati terápia? Naná!

Europress
Birta Brigi

A sport nem csak az egészségednek, lelkednek, önbizalmadnak tesz jót, hanem a párkapcsolatodnak is: már ha együtt tréningezel a pasiddal! El is áruljuk, miért!

1) Amikor együtt szenvedtek, súlyokat emelgettek vagy éppen futtok, attól jobban kötődtök majd egymáshoz. Egyrészt ezekben az élményekben, kudarcokban egymás mellett vagytok, másrészt az adott sportról már biztosan mindig a másik jut majd eszetekbe.

Olvasd el ezt is!
9 szexkérdés, amire a boldog párkapcsolatokban tudják a választ

2) Jobb lesz tőle a szex. Az egy dolog, hogy már az is javít a szexuális életeteken, ha külön-külön sportoltok, de ha együtt, és látjátok a másikat izzadni, vagy ahogy a pasid látja, hogy milyen hajlékony vagy, te meg hogy a fiúd milyen erős, az beindítja a fantáziátokat, és alig várjátok majd, hogy (habár hullafáradtan) hazaérve egymásnak essetek.

Olvasd el ezt is!
5 helyzet, amikor párterápiára lehet szükséged

3) Mindketten biztosabbak lesztek abban, hogy a másik támogat. Ráadásul kutatások alátámasztják, hogy ha a párod is veled edz, és hasonlóak a céljai, te is könnyebben tartod magad az edzéshez és a diétához.

Olvasd el ezt is!
Ha már bűnözni akarsz, ezt a szénhidrátot válaszd!

4) Egyikőtök sem fog féltékenykedni a másik edzője miatt, vagy hogy „tutira tele van csinos lányokkal/pasikkal a hely!”. Arról nem is beszélve, hogy endorfin termelődik a sport hatására, amitől mindketten magabiztosabbak lesztek!