Kiss Virág a legjobb: aranyéremmel tért haza az Arnold Classic-ról

BioTechUSA
Birta Brigi

Az Arnold Classic Europe-on jártunk, ami a kontinens legnagyobb fitneszversenye és -expója, és ahol őrületes magyar sikerek születtek.

Korábban már írtunk róla, hogy Kiss Virág ezerrel készül a versenyre, mert utoljára 2013-ban állhatott a dobogó legfelső fokára ezen a rendezvényen. A felkészüléséről szóló cikkeinket itt olvashatod:

Olvasd el ezt is!
Így készül Kiss Virág a legrangosabb fitneszversenyre - lesd el a trükkjeit!
Olvasd el ezt is!
Videó: Fitneszmodell edzésterv Kiss Virággal
Olvasd el ezt is!
Videó: Kiss Virág fitneszversenyző megmutatja, mi a tökéletes póz titka!

Az Arnold Classic minden földrészen a legfontosabb fitneszversenynek számít, hiszen maga Arnold Schwarzenegger neve fémjelzi, és általában meg is jelenik, esetleg díjat ad át. Mi is láttuk egy pillanatra, hihetetlen tömeg vette körül. A hazai fitneszversenyzők számára is egy meghatározó esemény, többek között Kiss Virág, a BioTechUSA szponzorált versenyzője állt színpadra, és el is hozta az aranyérmet! De nyertünk ezüstöt és persze többen is a legjobb 10 közé kerültek.

A verseny mellett egy hatalmas kiállítás is megtekinthető, ahol a sok-sok újdonsággal, ruhával, táplálék-kiegészítővel lehet megismerkedni. Az expón számos táplálék-kiegészítő márka képviselte magát kiállítóként, köztük a magyar BioTechUSA is, mely cég jelenleg az európai TOP3 tagja. Bemutatták az újdonságokat, a legnagyobb sztárjaikkal lehetett fotózkodni, de különböző kihívásokon is részt lehetett venni.

A cég ügyvezetőjét, Lévai Bálintot is elcsíptük a rendezvényen, aki elmondta, hogy az emberek már jóval nyitottabbak a fehérjekészítmények és táplálékkiegészítők felé, mint korábban. Éppen ezért egyre nagyobb érdeklődés övezi ezeket a rendezvényeket, hiszen egyre többen figyelnek arra oda, hogy néznek ki, hogyan érzik magukat a bőrükben, és mennyire fittek.

„Régebben attól tartottak, hogy ha proteintermékeket fogyasztanak, akkor hatalmas izmot növesztenek, pedig csupán egy olyan tápanyagról van szó, ami minden szervezet számára hasznos és fontos.”

- Lévai Bálint

A trendek is azt mutatják, hogy egy természetesebb testidál van elterjedőben a fitneszvilágban, ami bárki számára motiváló és elérhető. Arról nem is beszélve, hogy minden más sportban is fontos a tudatos táplálkozás.