Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

10 dolog, ami elriasztja a pasikat a lakásodból

10 dolog, ami elriasztja a pasikat a lakásodból
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akiből a leggyakrabban lesz nárcisztikus ember

Rájuk a leginkább jellemző.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Facebook
Twitter
Pinterest
Na, nézzük, Édeseim, mit javasolnak a szakértő lakberendezők és életvezetési tanácsadók, mit kell azonnal eltüntetni a csajos lakásokból, hogy csábítónak tűnjenek a pasiknak. Ezt persze csak félig (vagy egyáltalán nem) kell komolyan venni, de talán van olyan, amin elgondolkodhattok, pasik ide vagy oda. ;)

1. Túl sok rózsaszín

Állítólag ez az, amit a pasik legkevésbé szeretnek a lakásokban! Plusz a fodrokat, a rengeteg virágmintát és összességében mindent, ami túlzottan nőies. A gardróbodat meg se mutasd neki! ;)

Kép

2. Kiskedvences fotók

Igen, sokszor a macskákról és kutyákról készült képek helyesebbek a családi fotóknál, mégse vidd túlzásba. Ha szeretnél, csinálj egy kis albumot, és csak a tizedik randi után vedd elő – ha neki is van házi kedvence.

Kép

3. Apropó, fotók…

Ne tarts az ágyad mellett családi és baráti fotókat, mert nem szexi. Ha kell, tedd be a fiókba, és vess rá egy pillantást elalvás előtt. Szigorú szabályok, igaz? ;)

4. Inspiráló idézetek

„Egy nő két dolog lehet: aki, és ami lenni akar.” Ezt vésd jól a fejedbe, mert állítólag nem szerencsés kitenni, főleg nem a párnádra hímezve. A pasik szerint ez egyértelmű segélykiáltás lehet, hogy nincs rendben az életed.

Kép

5. Plüssállat gyűjtemény

Van olyan, hogy túl sok plüssállat? A lakberendezők szerint igen – bármekkora 0 feletti szám annak minősül, és azt mutatja, hogy valaki képtelen elhagyni a gyerekkort. Szóval, Drágáim, a relikviáknak és gyerekkori emlékeknek keressetek valami tuti helyet, ami nem a franciaágy vagy a kanapé. ;)

6. Olcsó ágynemű

A lepedőakrobatikához, mint minden rendes sporthoz, tökéletes felszerelés kell. A gyerekkori Barbie-s, ezerszer mosott krepp ágynemű szerintük nem biztos, hogy kompatibilis a hódítással. Na, ebben tényleg egyet tudunk érteni, igaz? ;)

Kép

7. Kozmetikumok és ékszerek mindenhol

A pasik gondolom, sejtik, hogy a női csábításhoz kell némi segédeszköz, mint például rúzs és hajkefe, de ennél ők biztos nem bonyolítanák jobban a dolgot. A szakértők szerint épp ezért érdemes megőrizni a misztikumot, és nem elöl hagyni a szépítőszerek és egyéb csecsebecsék garmadáját. Kicsit elavult gondolat, de az persze tényleg nem árthat, ha nem esnek hasra a harisnyák, bugyik és körömlakkok rengetegében már a bejáratnál.

Kép

8. Művirág kompozíciók

De komolyan, Hölgyeim, van olyan, aki ilyet tart az otthonában? Ha igen, akkor a szakértők azt javasolják, szabaduljatok meg tőle – állítólag ez annak a jele, hogy feladtad a harcot, és már arra sem vagy képes, hogy egy növényről gondoskodj. Ha hiányzik a virág a lakásból, sokat kell randizni, úgyis minden alkalommal frisset kapsz! ;)

9. Túl sok "összevissza" bútor és kiegészítő

Hiába divat a mix and match a divatban, a lakásban megöli a harmóniát, ha minden különböző. Legyen egy viszonylag egyszerű tematika, és dobd fel néhány különleges darabbal – ez a jó tanács, ha nem tudsz megküzdeni a káosszal.

Kép

10. Túl nagy gardrób

Őszintén, ha a kozmetikumokon fennakadnak, hogy dolgozzák fel a rengeteg ruha látványát? Amihez majd nekik kell biztosítani az utánpótlást… Egyszerű: több helyen, taktikusan elosztva kell tartani a kincseket, hogy ne tűnjön túl gazdagnak a ruhatár! ;)

Drágáim, mit gondoltok ezekről a tippekről, érdemes megfogadni őket? Néhányat? Mindet? Felismertetek valamilyen problémát a lakberendezési szokásaitokkal kapcsolatban? ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

A hirtelen hasi hízás 5 oka: súlyos betegséget is jelezhet

Bárkivel előfordulhat, hogy egy lazulós hétvége alatt kicsit többet eszik a szokásosnál, ezért felszalad rá 1-2 kiló. De ha ennél is többet hízol rövid időn belül, azonnal fordulj szakemberhez!

Kép

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Kép

Jobb, ha odafigyelsz! Sokan nem tudják, pedig EZÉRT is 3 bűntetőpont járhat az utakon!

Azt gondolod, hogy tényleg minden KRESZ-szabályt tökéletesen betartasz? Nos, akad egy, amiről sokan hajlamosak elfelejtkezni. Közéjük tartozol?

Kép

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

A kereséshez kezdj el gépelni!