Ki szeretne feszes és lapos hasat?

Europress
Birta Brigi

Ha úgy érzed, van még mit dolgozni a hasadon, összegyűjtöttünk pár fontos szabályt, amivel elérheted az célodat!

Olvasd el ezt is!
Életmentő beauty-cuccok, amelyeknek minden huszonéves táskájában kötelező helyük van
  • Nagyon fontos, hogy ne feledkezz meg a kardióedzésekről. Ez segít abban, hogy eltűnjön a hasadról a felesleg. Hiszen hiába erősíted meg az izomzatot, ha rajta fekszik egy kis zsírréteg. Heti háromszor fuss, bringázz vagy ússz legalább fél órát!

  • A különböző plank gyakorlatok kiválóan erősítik a mélyizmokat és feszesítik a hasat, de emellett a tested többi részét is erősítik, így több legyet üthetsz egy csapásra. Próbáld ki az alap planket:
  • Ezen kívül rengeteg hatékony hasizom-gyakorlat közül válogathatsz, Kayla Itsnies fitnesz sztár rövid gyakorlatsora például kifejezetten szuper:
  • Az edzésen kívül van pár olyan étel, ami kifejezetten abban segít, hogy eltüntesd a hasi zsírt: ilyen az avokádó, lazac, lila káposzta, kókusz, bab és fahéj. Építsd be ezeket az étrendedbe, és naponta fogyaszd valamelyiket. Pár héten belül látni fogod a változást!

  • Természetesen a legjobb, ha még egy oldalról támadsz, és feszesítő vagy karcsúsító krémmel is rendszeresen kezeled a hasad. Ezek segítenek abban, hogy selymesebb, ugyanakkor simább, erősebb és feszesebb legyen a hasad.