Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 29.: A Bikák túlságosan ragaszkodnak, a Rákok pedig lelkitársra találnak

Napi horoszkóp június 29.: A Bikák túlságosan ragaszkodnak, a Rákok pedig lelkitársra találnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nézzétek meg ma is, hogy a csillagok állása szerint mire számíthattok június utolsó előtti napján!

Napi horoszkóp június 29.

KOS (március 21-április 20)

Noha úgy érzed, minden összeesküdött ellened, hogy semmi sem sikerül, ennek ellenére nem szabad feladnod! Mert ha most ott hagysz csapot-papot, később borzasztóan nagyot csalódhatsz önmagadban. Azért, hogy nem volt kitartásod, hogy az első akadályoknál orra buktál és még csak meg sem kísérelted a talpra állást. Ne feledd: akadályok mindig voltak és lesznek is! Ez így van jól, különben túl egyszerű lenne az Élet. Te pedig tökéletesen le tudod győzni őket, csak akarnod kell! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban egyáltalán nem hat rád építőleg. El kell tehát döntened, hogy maradsz a múltadban, vagy könnyes búcsút veszel tőle és megpróbálsz a jövődre összpontosítani. Építkezni csak erős és szilárd alapokról lehet, igyekezz tehát minél biztosabb és meg nem ingatható várat felhúzni, ami sokkal komolyabb lábakon áll, mint az előző. Meg tanultad a leckét, levontad a megfelelő konzekvenciát, itt az ideje tovább lépni!

IKREK (május 22-június 21)

Ugyan elindultál az ösvényen, rá kell jönnöd, nincs még rendesen kitaposva ahhoz, hogy biztosan el ne tévedj és le ne térj tóla. Emiatt megtorpansz és elbizonytalanodsz egy pillanatra, hogy vajon a jó irányba haladsz-e. Senki nem mondta azonban, hogy kizárólag a mások által korábban megjelölt úton kell menned. Sőt! Ez esetben talán jobb is, ha a saját utad járod egyedül, így nem lesz senki, aki megmondja, mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy el ne tévedj rajta. Menj és bizonyítsd be magadnak és másoknak is, hogy nem vagy egy elveszett ember!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, van valaki, akiben megtaláltad a lelkitársad, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személyt akad az utadba, akiben minden körülmények között, vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát foggal-körömmel megtartani, ehhez azonban neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy ez kölcsönös, hogy Te is teszel érte legalább annyit, mint amennyit Ő tesz érted. Becsüld meg az ilyen embert!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton vagy. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig is lesznek olyanok, akik legszívesebben ott tartanának, ahol Te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan boldoggá tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Büszke lehetsz magadra, mert véghez vittél valamit, amiről még Te sem gondoltad volna, hogy sikerülni fog. Nem hitted, hogy van benned elég kitartás, hogy kockáról kockára fel tudod építeni, amit elterveztél és amely végül akkorára növi ki magát, amely egészen elképesztő. Miután begyűjtötted az elismeréseket, szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra! Hisz minimum ez a szint az, ami elvárható Tőled a jövőben is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakivel túl közeli kapcsolatba kerülsz a munkahelyeden, ami nem csak a kollégáidnak szúr szemet, de a főnököd is kiszagolja. Nehéz volt nem észrevenni, izzik ugyanis kettőtök között a levegő. Mindenesetre vannak, akik egyáltalán nem nézik jó szemmel a románcot, mitöbb szóvá is teszik, minden fórumon. Igyekezz a munkád kifogástalanul végezni és ne adj okot arra, hogy borsot törhessenek az orrod alá, vagy hogy összesúgjanak a hátas mögött. A munkát nem túl okos dolog a szerelemmel keverni, ha egy mód van rá, próbáljátok a magánéletet otthon hagyni, amíg dolgoztok, de a munkát se vigyétek a randira.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzet áll elő, ahol ha nincs helyén az eszed, bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned érte. Épp ezért légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját magad pozícióját vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon átgázolnod, ahhoz, hogy az akaratod érvényesítsd. Okosan és korrekten, a játekszabályok betartásával is lehet játszani, nem közelező Hókuszpókként viselkedni!

NYILAS (november 23-december 21)

Nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a társaság ceremóniamestere, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyel. Ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy minden szempár rád szegezze a tekintetét. Nem kell önmagadból bohócot csinálva és meghazudtolva a saját elveid kiállnod és érdekes helyett szánalmassá tenni magad. Amennyiben figyelemre vágysz, olyan dolgokat csinálj, melyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, sokkal hamarabb fog minden szempár rád szegeződni, mint azt gondolnád!

BAK (december 22-január 20)

Magad sem hiszed el, de a siker sokkal hamarabb jött, mint azt előtte gondoltad volna. A főnököd is elismeri a munkád, hisz amikor megbízott vele, nem számított rá, hogy a kisujjadból fogod kirázni. Elismerően tekintenek rád a kollégáid is, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött szabadidőt és igyekezz felhőtlenül, kötöttségek nélkül bulizni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a körülötted lévőket, ennek megfelelően nem érzed magad túl komfortosan, mitöbb feszélyezettséged okán szívesen hagynál ott mindenkit. Most azonban érdemes nyitottnak lenned, mert soha nem tudhatod, mikor ismerkedsz meg valakivel, akivel egyéb esetben nem lett volna sok esélyed összefutni. Nyílj meg, barátkozz, ismerkedj, mert nem tudhatod azt sem, hosszútávon melyik kapcsolat lesz majd hasznodra!

HALAK (február 20-március 20)

El kellene határoznod végre, hogyan dönts afelől, hogy melyik irányba indulj el. Mindenki úton van már, Te pedig még mindig azon töprengsz, mi a helyes döntés. Így azonban folyamatosan mennek el melletted a jobbnál jobb lehetőségek, miközben ahelyett, hogy megragadnád őket, arról álmodozol, mi lesz, ha elérsz a célvonalig. Ám amíg nem indulsz neki a nagy kalandnak, soha nem fogod tudni, miféle élményeket tartogat számodra a nagy kirándulás. Ne hezitálj sokat, nehogy aztán késő legyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Kép

Magyarok meséltek: kész horror, mire voltak képesek ezek a szomszédok

Nem véletlen, hogy ilyenkor egy idő után sokan döntenek úgy, hogy új helyre költöznek a borzasztó szomszédok elől.

Kép

Ezt a szezonális zöldséget te sem fogyasztod eleget, pedig számtalan jótékony hatása van

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép

5 fontos vitamin a kutyáknak, amiről tudnod kell

Tudtad, hogy a kutyáknak is szükségük van a megfelelő vitaminokra ahhoz, hogy egészségesek és boldogok legyenek? Nos, az alábbi cikkben öt fontos vitamint fogunk bemutatni, amelyekről minden kutyatulajdonosnak tudnia kell.

Kép

Heti AKCIÓ! Az 5 legjobb hidratáló krém 10.000 Ft alatt

Hoztunk most 5 olyan hidratáló krémet, ami garantáltan felkelti a te érdeklődésedet is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!