Így lesz fitt a hétvége! 3 szuper sportprogram

Birta Brigi

Nem bírsz egy helyben ülni, és mindened a sport? Akkor mutatunk 3 olyan programot, amik közül biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Budapesti futóknak muszáj részt venniük a vasárnapi Adidas District Battle Runon, ahol mindenki a saját kerületéért fut! Csak annyi a dolgod, hogy 10-14 óra között ellátogass a Margitszigeti Atlétikai Centrumba, és fuss egy szigetkört a kerületedért, hiszen feljegyzik, honnan érkeztek a legtöbben. Tavaly Zugló nyert! További infókért klikk IDE!

Ha szereted a különleges sportokat, próbáld ki a SUP-ot, vagyis az álló helyzetben evezést. Bár könnyűnek tűnő mozgásforma, rettentően megdolgoztatja a mélyizmokat. A vízen siklani fantasztikus érzés, érdemes legalább egyszer átélni! Szombaton Pákozdról indulva tartanak nyárköszöntő SUP-ozást. Részlétekért kattints IDE.


Ha természetkedvelő vagy, és igazán szereted a kihívásokat, és nem rettensz vissza a nehéz helyzetektől, akkor a Kékes Csúcsfutás a te programod. Most szombaton tartják, ahol a 671 méteres szintkülönbség mellett a kánikulával is meg kellett küzdeniük résztvevőknek. Ugye, nem semmi? ITT találod az infókat!


Jöhet egy igazán sportos hétvége?