Így fogyj erőlködés nélkül

Birta Brigi

Leadni a felesleget általában kemény munka, de ettől függetlenül van pár olyan apróság, amit ha betartasz, kemény edzések és kalóriaszámlálás nélkül is fogyhatsz!

1. Minden étkezés előtt igyál meg egy nagy pohár vizet. Egyrészt kevesebb hely marad a gyomrodban, másrészt ha hidratált vagy, kevésbé érzed az éhséget.

2) Cseréld le a salátaöntetedet balzsamecetre, az aszalt gyümölcsöket pedig frissre, és máris megspóroltál egy tonna kalóriát.

3) Ahelyett, hogy azonnal kekszekkel és sütikkel csillapítanád az édesség iránti vágyad, kapj be egy kocka magas kakaótartalmú csokit, aminek gazdag íze csökkenti a nassolási kényszert!


Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit minden nap tegyél meg, ha nyárra szeretnél formába lendülni

4) Fontos, hogy még többet mozogj, mint korábban. A megszokott edzéseidet egészítsd ki délutáni sétával az irodád környékén, a boltba pedig mondjuk bringával járj!

5) Felejtsd el a folyékony kalóriákat, mint a kóla, reggeli narancslé vagy délutáni energiaital!

6) Mindenképpen fordíts nagy figyelmet arra, hogy eleget és megfelelően aludj, mert különben felborul a hormonháztartásod, és hízásnak indulsz!

Bikini body-ra felkészülni!


Olvasd el ezt is!
Bennfentes bikini alak tippek – lendülj formába egy profi segítségével!

Szuper nyári JOY BEACH kuponjainkat keresd az aktuális számunkban, amelyeket 2016. június 9. és 12. között használhattok fel!