4 dolog, amit minden nap tegyél meg, ha nyárra szeretnél formába lendülni

Birta Brigi

Itt a május, ami azt jelenti, hogy rettentő kevés idő van formába lendülni! Ha viszont azt alábbi szokásokat beiktatod a mindennapjaidba, gyorsabban közel kerülhetsz a vágyott formához!

  • Kezdd a reggelt egy méregtelenítő-anyagcserepörgető zöld soomthie-val, ami spenótot, uborkát és citromot tartalmaz. Tehetsz bele még egy gyümölcsöt, amit szeretsz, és plusz zöldséggel is felturbózhatod! Így már a kora reggelt fitten indítod, és ez biztosan segít megszabadulni a káros méreganyagoktól.
  • Sajnos hamarosan már nem takargathatod a pocakodat pulcsikkal! De ez a hármas segíthet abban, hogy feszes, lapos hasat varázsolj magadnak: hetente minimum 3-szor 30 perc kardióedzés + naponta 10 perc hasizomerősítés + napi fél marék áfonya, ami segít csökkenteni a hasi zsírt!
Olvasd el ezt is!
5 tipp a formásabb bikinitesthez
  • Nem csak a hasad, de a lábad is előtérbe kerül a meleg napokon. A normál edzéseiden kívül végezz el naponta 30-30 kitörést jobb és bal lábban, aztán jöhet 30 guggolás!
  • Írj le mindent, hogy hány kalóriát égettél el, mennyit ettél, és mit ittál. Így könnyedén kiszúrhatod, hol csúszik meg a dolog!
Olvasd el ezt is!
Bennfentes bikini alak tippek – lendülj formába egy profi segítségével!