Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 apró részlet, ami a ruháidat és a kiegészítőidet extrán stílusossá teszi

5 apró részlet, ami a ruháidat és a kiegészítőidet extrán stílusossá teszi
Facebook
Twitter
Pinterest
Csak néhány dologra kell odafigyelni, és teljesen más összhatást kelt majd az outfited.
A cikk támogatója ShoppieGo

Egyáltalán nem kell extra költségekbe verni magad ahhoz, hogy stílusos legyen a szetted. Elég, ha odafigyelsz azokra az apró részletekre is, amik sokat dobnak a megjelenéseden. Néhány trükkel ugyanis simán elérheted a kívánt hatást, és még az is lehet, hogy mindent megtalálsz hozzá otthon, a gardróbodban.

Persze akkor sincs semmi veszve, ha be kell újítanod egy-két új darabot hozzá, ugyanis most pont ebben nyújtunk segítséget. Olyan cuccokat mutatunk, amiket nemcsak idén tudsz beépíteni az öltözködésedbe, mert ezek a trendek egy darabig még biztosan velünk maradnak majd.

Buggyos ujj

Legyen szó ruháról vagy felsőről, idén tarolnak a különleges vállmegoldások és puffos ujjak. Nem csoda, hogy a sztárok a vörös szőnyegre is gyakran választanak ilyen szetteket, mint ahogy Kate Bosworth és Julianne Hough is tette. Csinosak és karcsúsítanak, hiszen a vállakra helyezik a hangsúlyt, így az lesz a test legszélesebb pontja. Végeredményben nagyon elegáns összhatást kelt.

Sejtelmesség, vagyis áttetsző anyagok

Sokkal izgalmasabb lesz az összkép, ha a ruhád tartalmaz áttetsző anyagot, esetleg csak egy kis csipke takarja el az adott területet – persze az ízlés határán belül mozogva. Különösen azok a ruhák tartoznak ide, amiknek az alsószoknyája csak a comb közepéig vagy térdig ér, a rajta található újabb réteg pedig átlátszó. Romantikusabb és vagányabb megoldásokat is találsz a boltokban, ha ilyen módon dobnád fel a szettedet. Egy esküvőre például szuper választás leget.

Jennifer Lopez is imádja megvillantani az izmos lábait.

Galléros overál

Ha szereted az overálokat, akkor ez a trükk lesz a kedvenced, ugyanis elég arra figyelni, hogy galléros darabot válassz. Ez az apró részlet stílusosabbá, összeszedettebbé varázsolja a megjelenést, nem véletlen, hogy a sztárok is odavannak érte. JLo és Kendall Jenner is tisztában van ezzel, így gyakran bújnak hasonló darabba. Ráadásul nemcsak hosszú, de rövid overálokat is találsz a boltokban, sokféle anyagból készítve. A farmer örök divat, így azzal biztosan nem nyúlhatsz mellé!

Fekete napszemüveg és táska

Azt már talán sikerült mindenkinek elfelejtenie, hogy kötelező a cipő és a táska színét tökéletesen összehangolni. De gondoltad volna, hogy a táskád és a napszemüveged harmóniája is legalább akkora pluszt adhat az összképnek, mint az előbbi trükk? Pedig a celebek is gyakran bevetik, elég megnézni a stíluskirálynő, Victoria Beckham vagy Vanessa Hudgens hétköznapi szettjeit.

Szalmakalapok

A nyár nagy kedvencét nemcsak a funkciója miatt érdemes beszerezned, hanem azért is, hogy stílusosabb legyen a megjelenésed. Szuperül egészítenek ki bármilyen szettet, már rég nem csak a vízpartra valók. Többféle méretben, színben és különböző szalagokkal érhetők el, így biztosan megtalálod a neked tetszőt. Szinte minden sztár viseli őket, Reese Witherspoon és Jessica Alba egy nyarat sem tud elképzelni szalmakalap nélkül.

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Ezt is olvasd el!

Galéria / 3 kép

Elavult divatszabályok, amiket ideje elfelejtened

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Kép

Puskás-Dallos Bogi és Peti kisfia rengeteget nőtt: a kis Ábelnek gyönyörű kék szemei vannak - FOTÓ

8 hónapja, hogy hazánk egyik legnépszerűbb és legédesebb sztárpárja, Puskás-Dallos Peti és Bogi szülők lettek.

Kép

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Kép

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.